Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Lag és connection interrupt.

A lagométert bekapcsolva kapom a sárga hegyeket...
(viszont nem szoft-ra gondolok -nincs vírus, trójai, spy, ami kifelé beszélne;; nem hardra -3200+,r9800pro,1GB ram;; nincs háttértben letöltés, cfos, meg hasonlók -csak TS;; nem netkapcsolatra, mert uo-val nem szokott bajom lenni pl.)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
lenne egy javaslatom...tudom mik voltak az eredeti elgondolások a szerver ügyében, de ha dom-ra vált lelépnek az userek...így szerintem 1 hetet adjunk még ennek a modnak esélyt aztán ki kell iktatni. Ez van... a piac diktál szokták mondani..alkalmazkodni kell hozzá.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
Na most végülis lag, vagy akad a game? Ha kiíratod az FPS-t, akkor az akadással egyidõben nem esik az is le?

Nieleen

Dietrich
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az egy képfájl..daemon toolsal megnyitod vagy ki írod.

trident
Selcfish és Yoss által írt parancsok javították, de nem oldották meg a lagot, megszakadásokat, amit csak cod2-ben észlelek.
Találtam egy ilyen sort:
seta com_hunkMegs "160"
Nem vagyok benne biztos, de ez nem valamilyen memóriaterület használatát jelenti, ha jól emlékszem, akkor ez nem kellene, hogy több legyen?
Tudtok nekem valami jó ötletet adni, hogy mit tehetnék még?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
tv2

bacardi93
ja tom!
dt4! igaz?

bacardi93
<#worship><#worship><#worship><#worship>
és a .nrg fájlal mit csináljak?
írjam ki egy cd-re?

laslandes
Total Commander a te barátod!<#wave>
(fájlegyesítés)

Kiakazsztottam a gamet 1 nap alatt. Egy rohadt könnyû de élvezetes játék volt
bacardi93
számozva vannak a letöltések és ez valami 001 fájl és valami fehér lap van elötte. ha kijelölöm mindet winrarba és--Teszt--akkor számol majd kiírja hogy a fájl sérült.. olyat meg nem lehet hogy kibontás ide mert nem rar! mit csináljak?

Yossarian
Ha megmondanád, hogy mi túró az a valami más, akkor még segíteni is tudnánk. nem vágom, hogy ha valaki segítségre szorul, akkor miért kell harapófogóval kiszedni belõle az infókat?

Nieleen

Yossarian
Ha mp3, akkor játsszd le winampba!

Nieleen

bacardi93
Sziasztok! megtudja mondani valaki mit csináljak mert letöltöttema ccod-ot és nem rar ba töltötte le hanem valami másba!! tudtok segíteni??
köszi!

Dietrich
hol és melyik adón?

zaki
másik 2 már nekem is megvan DVD-n, persze eredetiben <#smile>

DJ Skyline
Ryan megvan kazin,de nem tudom hol!<#idiota>
a Schindler megvan eredetiben

zaki
múlt héten meg a Schindler Listája <#eljen>

DJ Skyline
ma a zongorista volt,1 hét múlva pénteken meg a Ryan közlegény megmentése

Dietrich
a 195 stimmel
195.228 is pl.
de már észhez tért csak én lépek le

Csirke4
Megint a 195.70-es?
Dietrich
nah most egy rakat szerver köztünk a miénk is az ASE szerint 9999

dr Kotász
2 ötlet:
* kircsi, hogy van medkit, de nem lehet medicért kiáltani a társainknak. Nem kéne berakni?
* nyilván lesznek idõnként külföldiek is a szerveren. A szerverüzeneteket ne írja ki angolul is?
Yossarian
ma voltam az RSK szerveren. A cassino miatt mentem be direkt. Úgy lagzott mint a hétnehézség. Szal nem szerver baj.

Nieleen

dr Kotász
Kircsi volt. 8 pályát játszottam, se lag, se semmi probléma :-)
Yossarian
Jó játék volt srácok, köszi!

(elég jól ment a puska is, szal elégedett vagyok 😊

Nieleen

DJ Skyline
format c lesz a közeljövõben csak még nem tudom mikor!😊

Dietrich
"format c-vel" <#hehe>

de ha ennyi gebasz van már nálad lehet úgyis az lesz a vége csak már nem így hívják az xp óta. 😊

DJ Skyline
áhá,így már megy,thx!

Malakai
Jobb gomb remove favourites és a megfelelõt (ha minden ok, akkor cs 1 van) kiválasztani?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
kérdés...ASE-ból hogyan tudom kitörölni a szervereket a kedvencek közül? elvileg a Delete gombbal lehet,de mintha odalenne ragasztva nem akar kitörlõdni!

Dietrich
<#eljen>

DJ Skyline
rájöttem mi a baj,nem találja a hangkártyát! :|
elindítanám a San Andreast és kiírja,hogy nem talál telepített hangkártyát! :|
fránya Norton Ghost valamit nem jól csinált

Húúú bazzz...

Bocsánat Dietrich és Mentol<#worship>
Monkey-nak igaza van tényleg a gyengülõ memóriám miatt vagyok ilyen hülye és kevertem össze az embereket. Szegény Dietrich meg ráfaragott.
Még1-szer sorry.
Amúgy azért nem írtam ide mert nem életbevágó ez a TS, a másik fórumon is csak hülyeségbõl írtam be amikor láttam, amit elõtte írtál.
Remélem nincs harag<#wave>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Csirke4
Rendszervisszaállítás 😊
DJ Skyline
zser'...tehetem fel a CoDot cakkumpakk' ahogy van...nem talált 2 hang filet vagy mit

Csirke4
Legyen bashér 1 pont! 😊
Yossarian
az elõbb már velem együtt 8-an voltunk a szerveren. Neuville HQ volt. Jött a Depot DOM és egyedül maradtam <#zavart2>

Nieleen

dr Kotász
Mivel az eddigi összes hozzászóló támogatta, beállítottam a 20 perces idõlimiteket.

A szerver tehát jelenleg - ha minden igaz - az alábbi beállításokkal fut:

ON:
* shellshock
* tripwire
* találatjelzés
* artillery
* sniper: 1/team
* rádiószerzés/rombolás 3 pont
* gyógyítás: 3 csomag 3 pontért
* hullák átkutatása: 2 sec
* repülõk sebeznek
* mortar nem sebez
* élõk/holtak számának kijelzése
* 2 sec spawn protection
* 3 TK után büntetés + reflect damage
* camper spanking 2 perc után
* bloodscreen
* painsounds
* hó/esõ 15% valószínûséggel
* unknown soldier védelem
* spectator damage védelem
* HQ idõ/pontlimit: 20/550
* DOM idõ/roundlimit: 20/2x10
* CTF pont/idõlimit: 5/20

OFF:
* ejtõernyõ
* laserdot célkereszt
* villanógránát
* távírányítással robbantható satchel
* golyónyom a kamerán
* dobozos pályaválasztás
* kézbõl kilõhetõ fegyver
* szerelhetõ MG42
* painscreen

Még nem mûködik/nincs döntés:
* bash-ért 1 pont
* rádiószerzés/pusztításért eltérõ pont

Ha bármi nem jó, szóljatok!
Malakai
Vagy úgy lehetne megcsinálni, hogy a max körök száma 6, 1 kör 3:20 ideig tart max, 1 körben 1 zászlót kell csak bevinni, vége van a 6 kör lejártakor, vagy ha az egyik csapat bevisz 5-öt. Lehet túlbonyolítottam, csak egy ötlet volt. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
király<#eljen>

Yossarian
ahoi!

Utólagos engedelmetekkel a KHG-s Lancelottól kértem egy kis segítséget a szerver ügyében. Tudjátok, hogy ha HQ-ban lelõnek valakit a spawn után 5 másodpercen belül, akkor az egy meccs alatt 2* azonnal feléled egy séma szerint.
Alapból random helyen történik. Ezért vannak olyan szituk, hogy a hátunkba éled fel az ellenség. A random spawn állítható, csak programozni kell hozzá. Be lehet állítani, hogy a csapattársak közelében éledjen újra az ilyen játékos, elkerülve ezzel a kellemetlen szituációkat. Ebben segítene Lancelot, mivel az õ szerverükön már így megy nagyon régóta. A napokban megcsinálja az új pk3 fájlt és lehet tesztelni 😊

Nieleen

Yossarian
az oldalamra nem tudom feltenni, mert az összes cuccot törlik az ilyen jellegû felhasználás esetén.

Nieleen

Yossarian
CTF-et miért kell 2 félidõsre csinálni? Nem kötexem ám, hanem érdekelne a magyarázata.
Sztem meg se kéne szakítani. Megy 5 pontig, ha az nincs meg, akkor 20 percig és a végén kapsz egy eredményt. Most gondolj bele, mi van ha 2 körös lenne! az Elsõ kört nyeri X csapat 4-0-ra, a másikat meg Y nyeri 1-0-ra. Összesítésben 4-1 X javára, mégis döntetlen lesz az eredmeny, mert mindkét csapat 1-1 kört nyert.

A DOM:
Ha 2 jó csapat van, akkor nem hiszem, hogy megcsinálja valaki az ötöst, ha 7 perce van rá, ha 10.
Viszont úgy gondolom, hogy jobb a páratlan számú menet, mert kisebb az esélye a döntetlennek. Ha az elsõ menetet X csapat nyeri 3-2-re a másikat meg Y, akkor döntetlen. Ha nem így látjátok, akkor meggyõzhetõ vagyok.

Nieleen

me and a monkey
Péntek 13-án be sem szabad kapcsolni a gépet.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

dr Kotász
Mag, alapvetõen egyetértek veled. Csak annyit, hogy ha a CTF-et 2x10 percben nyomjuk, akkor értelmetlen az 5-ös pontlimit. Nem értesz egyet?
DJ Skyline
nekem meg nem indul a gépem...kék halállal indít még a winfos betöltése elõtt...lehet leghostolni CD-rõl

Malakai
Én most nagytakarítást csinálok a gépen, nemhiszem, hogy estére újra fent lesz a CoD... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
akkor ez még csak a jobbik eset!😄
VPK-n egy map 2 kör,és 1 kör egy óra...na most ja bevédik a bázist,és nem nagyon támad senki,akkor 2 óra 1 map!<#zavart1> volt már rá példa