Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
pl a hétvége az kiesik,mert akkor álltalában egész nap megy a letöltés! :\
sajnos mióta faternak megmutattam a DC-t,alig van nap,hogy ne menne valami letöltés

Yossarian
ma is HQ-ztunk páran, csak másutt...

Nieleen

DJ Skyline
nekem bármikor jó,kivéve akkor amikor a másik gépen intenzíven megy a letöltés,mert akkor semmi értelme a szerveren laggolnom!😄 és az a baj,hogy mindíg este fele töltenek le,tehát délelõtt,délután kiváló a net,de este mikor hazajön a nép akkor meg nekiesnek a netnek,meg a DC++ -nak! :\

Magnetic
Sziasztok,

Meg lehetne beszélni, hogy minden este összefussunk a szerveren játszani?
Tegnap este is jót játszottunk, de ma senkit se láttam.
Tuti lenne megbeszélni egy idõpontot amikor általában mindenkinek jó. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha már 4-en vannak egy szerveren akkor jönnek többen is.
Én az este 7-11-ig lévõ idõszakot javaslom. Itt pedig tudunk egyeztetni, hogy ki mikor van. Csak egy üzenet az egész.

Mit szóltok?

M.

me and a monkey
Én is megtapasztaltam az obc klan (így kisbetûvel)stílusát, ha úgy ítélték meg, hogy nem az elképzelésük szerint játszik az ember, akkor odamentek hozzá és közvetlen közelrõl arcba lõtték. Mindezt úgy, hogy egy csapatban voltunk.
Megannyi szar ember.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

PESFAN
Szerintem srácok nagyon gyengusz lett ez a GFM2 mod
Fegyverek hangaja pfuj
meg amúgy is szar
maradok UO alás szolgája

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

dr Kotász
Nem, mert 7 k-val le kell akkor is tölteni, ha nincs a maprotban.
Magnetic
Most már ASE-ban is látszik (Message).

Viszont hibás a maprot 😞

Magnetic
Szerintem maradhatnak az új pályák. Csak ki kell kiszedni a maprotból a pályákat amig nem lesz kicsit ismertebb a szerver.

M.

Yossarian
millió thx

Nieleen

dr Kotász
Törölve (kivéve AWE mod)
akyyy
tessék

nemtom miért nem lehet megcsinálni a callofduty.hu-n hogy firefoxal is lehessen letölteni, (=valamint flashgettel...) normálisan, és nem így "megkerülve" :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Yossarian
kûggyé má egy linket, hogy csak kettyintenem kelljen lécci! 😄

Nieleen

Dietrich
kaka cod2 szerverre nem is lehet most belépni 😉

na most jött le nekem ez az új mód..telepítem aztán meglátjuk..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
mert van itt egy csomó olyan játékos, aki nem játszik a kaka COD2-vel, de a GFM modot szereti...

Nieleen

akyyy
ennek van cod2-s topic, miért ide szemetelsz?:C

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dietrich
ez a nagy téli pálya csak puskákkal, jó szar egy map..kempelés rulez..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egyetértek.

Yossarian
én is próbáltam 2 tárhelyet is, egyikrõl se megy. A szolgáltató szokott tárhelyet biztosítani és nem a szerver gép ftp-jén. Szal lehet, hogy olcsó, de roppant gagyi ez a kovisoft. Legalábbis messze elbújhat az obi mellett...

Nieleen

Magnetic
Sziasztok,

Megnéztem a letöltést. Valamiért tényleg nem akarja letölteni 😞
Megpróbálom a saját tárhelyemre feltölteni, hátha onnan mûködik a dolog, de ezt majd csak valamikor este.

M.

Most is üres a szerverünk...

Yossarian
Mag, Doki, sztem del a letölteni valókat a szerverrõl, mert mindenki lelép inkább!

Nieleen

Yossarian
A redirecttel nem lehet az a gond, hogy a játék nem a 21-es porton akar letölteni? Mert szerintem ezek a tárhelyek csak azon hajlandóak kommunikálni.

Nieleen

Yossarian
nincs egy közvetlen linked véletlen? Én ezeken a dojcs honlapokon nem boldogulok. 😞

Nieleen

call of duty-ba lehet valahogyan botokat berakni?
a fegyverek hangja ugyanolyan mint az ou gfm-ba
ami változott:
pl a mediknél nem az a kis gyógyító van hanem az az életcsomag😄 akkora hogya alig lehet latni kit gyógyitasz

a supportnál a golyoszórónál pedig még nincs megjelenítve a fegyver csak az van hogy plantold le valahova

eddig csak ezt vettem észre a pálya végén jöttem be 😞
alig tudtam irányitani 😄
nagyon megszoktam az uo-t

Dietrich
azért az ne tünjön fel, hogy a sok láma miatt pl. az uo-n be sincs kapcsolva a pb...

jah..de

SOK A CSITER G... JÓ LENNE MAR HA KIADNÁNAK HOZZÁ VALAMI PB-T MERT EZ ÍGY EGY RAKAS FOS!!! NINCS IGAZAM???
trident

Kint a GFM2, forrás: cod.hu.😉
A hírben benne van hogyan lehet szûrni a GFM-re az ASE-ban, és a jelenlegi két magyar szerver IP-je is szerepel.
A mód 53 mega.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

me and a monkey
Közöd?! Jó, bocs ez gyenge szóvicc volt.
Az Index fórum táptalaján szervezõdnek, Dietrich és én hozzuk, visszük a híreket.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
index.hu -hoz van közötök?

Sziasztok!

Ryan vagyok az Indexes szerverrõl! Bocs, de megint beszart a rohadt foy pálya!
Egyszer már megcsináltam én is meg az Obinetesek de mindig meghal!
Most már nem tudom miért!
Én még leszek, a mienken, bár már elment mindentõl a kedvem!
Több mint 10-en nyomultak vegre idegenek, erre beszarik és az Obinet se érti!
Hát még én...
DJ Skyline
nem tudom,most azt csináltam,hogy kikapcsoltam a gépet,és a vinyó kábeleit kihúztam,majd visszadugtam...azóta nem indult újra...ez volt kb 9 elõtt

Serpa
nincs véletlenül áramingadozás nálatok?

DJ Skyline
én is inkább azt nézem,nem szenvedek most a géppel

Dietrich
bocs skacok..kezd a Ryan a gyerek meg msn-ezni akar..

DJ Skyline
p*csába...nem stimmel valami ezzel a vassal...újraindította magát,nem csináltam semmit,és pár perc múlva megint újraindult...<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
szerelõõõõõõt<#help>

DJ Skyline
NEM TUDOK MERT NEM TUDOM LETÖLTENI AZT A /=(!/(!"(=/ MAPPOT!<#gonosz1>

még1 próba,aztán ha megint újraindul akkor ennyi...

Csirke4
GYERTEK JÁCCANI! NEMISOLYANROSSZ EZA DOMINATION! 😊
DJ Skyline
falnak megyek,ha megint a táppal van baj...most lett megjavtva...kevés ez a 230W-os! :S
ilyen a gépem:

Gigabyte alaplap
256+512MB RAM
P4 2.4 Ghz proc
ATI 9550 128MB vid. kártya
80GB Maxtor HDD
DVD író
valami szar alaplapi hangkártya

kéne egy 400W-os táp

DJ Skyline
ááááá megõrülök! :|||
nem tudom letölteni a Karlovla nevû mapt mert az oldalon nincsen fent,ha meg a cod uoban akarom letölteni,ott meg újraindul a gépem<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> ha meg kikapcsolom a letöltést a codban akkor meg hiányol egy filet! :\\\

újraindították mer laggzott nagyon

Dietrich
mert alapból jön..nincs külön ftp.

DJ Skyline
VPK is meghalt :\ ---> 9999 az ASE-ban

Csirke4
héhéhéhéhé
mércsak 7KB/secel jön a szerverrõl a cumó? 😞
Magnetic
Nem találom a peaks pályát....mi lett vele?!?!

Dietrich
TS-n van valaki? Nem? Majd én leszekl 😊

Dietrich
ha lelövik az elején mirõl szólna a film? 😊
de szerintem is jó film. 142 perc amiben kb. 30 perc ami nem a fronton játszódik <#eljen>

Serpa
index.hu -s server?