Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõre nem nagyon tetszett, de második nekifutásra már oda meg vissza voltam tõle. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
"vessetek a mókusok közé" :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Minden betû helyén a menüben ilyen--->[] kockák és téglalapok vannak !
Ez mijaf*sz ? Így suxx az egész.
A VGA-m (Radeon 8500) támogatott a READ ME szerint.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
800*600 16
medium
beállításokkal
nagyon jól megy
Több órás játék után :
Isten ez a játék!
Odaver a MOHAA-nak elég rendesen!
Végre van igazi Feeling!!
Alig várom már a Finalt!
Amugy az Activision bejelentette,a korábbi rémhírekkel ellentétben,hogy a játék november 6-án jelenik meg!!!!
A main/config.cfg fájlban írd át a seta monkeytoy értékét "0"-ról "1"-re, vagy
indítsd a játékot a +set monkeytoy 1 parancssori utasítással.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Most már jöhetne a multi is ... 😊
Bár úgy szokás, hogy SP és MP demo között 1-2 hét szünet van, de bárcsak holnap már nyomulhatnánk vele! 8)
Imádom az olyan (ritka) játékokat, amik játszatják magukat.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
mivel singleben iyleneknel a scriptelés és a maptervezés a lelke az egésznek ha azt elsietik ako halot a game...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
mert elveilg már rég estevan, de bizonyos nézõpontbol még a regel 6 is este lesz ha amcsikhoz viszonyitunk 😛
Viszont amit az EA mûvelt a MOHAA-val, az kritikán aluli. Hol lehetne az a játék, ha nem az EA a kiadó! (így is top4-es játszottság...)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Azért remélem tudja tartani az Activision is az idõpontot. Amúgy meg nem is csodálkozom, hogy az Infinity Ward ezúttal nem volt hajlandó eladni a projectet az EA-nak.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Úgy hallottam lesz multi demó...
Vagy nem??
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Látás, hallás, mozgás a béka segge alatt.Nagy feeling😊
Mar csak az izgat, hogy lesz-e olyan Instant Battle AI-val, mint a Battlefielben. Tudom, hogy az olnline az igazi, de millio ok miatt, nagyon jo lenne egy olyan is.