Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Nagyon ott van a játék!!!
Elsõre nem nagyon tetszett, de második nekifutásra már oda meg vissza voltam tõle. 😊
Piftuka
Fontokat külön nem telepítettem.
Punker
na végignyomtam mégegyszer veterán fokozaton, jó a game csak kicsit rövid ez a pálya.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zagash
Ez nem is csoda, mivel a MOHAA már másfél éves stuff, ez meg még meg sem jelent. 😛 😊

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Piftuka
Igen, angol XP SP1. CATALYST 3.6
Leszedtem a demót...hát ez nagyon faja! Felülmúlták szerintem a MOHAA-t...(tehát önmagukat😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

Kandurex
Fonts -okat telepítettél a gépre? (nagy kavart tud csinálni egy Fonts könyvtár felírás)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw
WinXP service pack fenn van?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lowrider
Ugye nem akarod ezt elkezdeni ! Szerintem semmi olyat nem írtam ami rossz indulatú lenne...te hozod fel ezeket a dolgokat !...:S Inkáb adjatok a multi demóhoz download linket !😊
Punker
1280*1024-ben minden maxon simán megy a game, tényleg gyönyörû, a flakkok hatalmasak, remélem a fullban is ilyen jó mission-ok lesznek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Piftuka
Feltelepítettem a DEMO-t, elindítottam és...

Minden betû helyén a menüben ilyen--->[] kockák és téglalapok vannak !

Ez mijaf*sz ? Így suxx az egész.
A VGA-m (Radeon 8500) támogatott a READ ME szerint.
Piftuka
Talán, ha a haverjaid, puszipajtásaid kimaradnak a Call Of Duty-ból, akkor nem jut ez a topic a MOHAA sorsára !
Lowrider
Ehheh...dejó volt ilyeneket olvasgatni...lemaradtam mind a 3 oldalról..most néztem át...hát igen-igen...a régi mohaa fórum is így indult...képek belinkelése...meg ilyesmi..élménybeszámoló..mostmeg...NA de nem ez a lényeg..szerintem is fasza a demo ! És hojrá csak ilyeneket írjatok mint eddíg ! ;Ð
Kandurex
hadde,hadde..az messze van 😞((....nem baj addig gyógyírként el leszünk egy HL2 vel is 😊))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
lejött nekem is

Én is meg vagyok vele elégedve...
800*600 16
medium
beállításokkal
nagyon jól megy

ReTeK
elég jó a 3Dendzsin, az ócska gépemen megy mint a szél

Zagash
A CoD motorról részletesebben itt:

MOHAA.hu Call of Duty Preview #2 c. hír

Na végre!
Több órás játék után :
Isten ez a játék!
Odaver a MOHAA-nak elég rendesen!
Végre van igazi Feeling!!
Alig várom már a Finalt!
Amugy az Activision bejelentette,a korábbi rémhírekkel ellentétben,hogy a játék november 6-án jelenik meg!!!!
Zagash
Call of Duty konzol életrekeltés:

A main/config.cfg fájlban írd át a seta monkeytoy értékét "0"-ról "1"-re, vagy
indítsd a játékot a +set monkeytoy 1 parancssori utasítással.

Zagash
Ez így igaz. A MOHAA veszte az EA volt - az unsupport.

nah már tényleg "este" van... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hu, ey nagzon jólesett. Végigvittem láma fokozaton, és azonnali késztetést érzek, hogy reggel a többi fokozaton is végignyomjam a demot.
Most már jöhetne a multi is ... 😊
Bár úgy szokás, hogy SP és MP demo között 1-2 hét szünet van, de bárcsak holnap már nyomulhatnánk vele! 8)
Imádom az olyan (ritka) játékokat, amik játszatják magukat.

nah ma "este" van, hunvan ma az a multy demo? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Taptarap
ez gyönyörû

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

atol me ghogy 1 map jo nem biztos hogy töbi is az lene
mivel singleben iyleneknel a scriptelés és a maptervezés a lelke az egésznek ha azt elsietik ako halot a game...

Hát ha így most kiadnák sem lenne rossz....

azért szvsz inkább késöbb egy nagyon jo gamet mint sokkal hamarab egy összecsapott szart...

Eisenhower
nah ha akkor adják ki mikor jolesik akkor kibasznak velünk ^.^ pedig ha már megjelent volna akkor is késö lenne^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

a ma este az mit jelent? 😛
mert elveilg már rég estevan, de bizonyos nézõpontbol még a regel 6 is este lesz ha amcsikhoz viszonyitunk 😛

Bassyus, nekem még a single se jött le. 😊

Lacc
Tényéeg ma este jön a multi demó??
dikki*yysw
Activision most adott az id-nek szabad kezet a D3-al, akkor adják ki amikor jólesik. Szal az idõpont ebbõl a szempontból nem tûnik betonba alapozottnak :-O

Viszont amit az EA mûvelt a MOHAA-val, az kritikán aluli. Hol lehetne az a játék, ha nem az EA a kiadó! (így is top4-es játszottság...)

Zagash
Ez egy hangyányit más, ugyanis az EA volt, ez meg Activision.

Azért remélem tudja tartani az Activision is az idõpontot. Amúgy meg nem is csodálkozom, hogy az Infinity Ward ezúttal nem volt hajlandó eladni a projectet az EA-nak.

I.C.ram
Engem ki kell érdemelni! 😊
dikki*yysw
Nem tudom ezt olvastam. De most jövök rá az úgy volt "állítólag ma jön" namost tudjuk a sztech berkekben mi az állítólag.

Tibre
Egy ember mégis tud róla 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Eisenhower
I.C.Ram téged is akarunk ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Tibre
Most nem azért,de ha nem vetted volna észre senki nem tud a multi demo-ról már,ha lesz egyáltalán,szóval felesleged megkérdezned ötödszörre ugyanazt 😊.Egyébként tesztelgettem kicsit a játék scripteltségét és például elég vicces,amikor a végén beszél a fõnök,körbe állják a többiek,én behajintok középre egy gránátot és a fõnök marad ott és pofázik tovább 😊,jah és ilyenkor sérthetetlen a beszélõ személy.A többiek azért észlelik a gránátot és elfutnak elõle persze.

DarkHorSe
ügye hazucc ?

Swedish people are albino monkeys

Davidus
Akkor holnap nagy hent lesz😊

V9ykn8_TZL0

dikki*yysw
De. Ma éjjel.

Nem lesz?
Úgy hallottam lesz multi demó...
Vagy nem??

ReTeK
miféle Multi-demó ?

Tibre
Abban Pearl Harbor is benne lesz szóval sztem biztos az is fog ütni 😊.

Multi demóról senkinek semmi infója nincsen???

I.C.ram
Láttátok már a templomtornyon fennakadt ejtõernyõst ? 😊
Gery1980
Ja és hatalmas volt az elején amikor egy akna robbant mellettem és teljesen letompult a kishaver😄DD
Látás, hallás, mozgás a béka segge alatt.Nagy feeling😊

Alexease
Szerintem is teljesen MOHAA, es tenyleg jobbnak tunik. Az eddigiek alapjan, szamomra biztos. Ami a MOHAA-ban idegesitett, es szamomra nagyon gagyi volt - es ezert nem is jatszottam vegig - az az orok elenfel volt (meg egy budibol is, vegtelen ellen jott) es az idetlen "arkados" reszek (pl. betett egy Jeep-be - de inkabb sinauto - es vegtelen loszerrel kellett kiirtani egyedul egy repteret).

Mar csak az izgat, hogy lesz-e olyan Instant Battle AI-val, mint a Battlefielben. Tudom, hogy az olnline az igazi, de millio ok miatt, nagyon jo lenne egy olyan is.
Gery1980
3 gondom van a témával kapcsolatban.
1.Rövid a demo
2.Nincs még multi rész
3.MIKOR JÖN A FULL!?😄DD

Iszonyat hangulatos, le a kalappal!
Nagyon tetszett az egész, csak tényleg rövidke volt.Izgatottan várom a folytatást.Mást nem is igazán tudok mondani.Komolyan nagyon nagy!!!