Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Azt a robbanik szerintem nem azért írta így mert nem tudja hogy hogy helyes 😊
I.C.ram
ja értam 😊 Bár én az axis kampánynak örülnék a legjobban. 😞 Remélem az lesz a meglepi kampány.
I.C.ram
"Sok hajó végzetes tüzijáték látványát nyújtva robbanik fel."

RobbanIK a fejed bazz! 😄 talán robban simán. 😊

Másik hogy azt írtátok, hogy hatalmas újítás, hogy felbehetsz bármilyen fegyvert... Ez eddig minden játékban így volt 😄
Kandurex
Sztálingrád....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
január?????? még október környékén kijön!
I.C.ram
Inkább olyanokat kéne csinálni, amitõl valóban reálisabb a játék! Én személyszerint call of dutyban nem is löttem nem vállhoz emelt fegyverrel. Inkább olyanokra gondolok, 1 ember 1 fegyver. Kevés lõszer. stb.
Kandurex
ütõs lesz..asszem hideg januári estéken lesz mivel eltölteni az idõt ....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
True Combatben nem volt célkereszt, és nagyon király az a mod. Persze nem vállhoz tartott fegyverrel lõttem, hanem távcsövet raktam az M4A1-re, de azt meg lehet oldani hogy vegye el ha megmozdulsz.
Szal szvsz le a célkereszttel.

I.C.ram
De azt nem úgy kéne megoldani, hogy nincs célkereszt, hanem úgyhogy marha pontatlan lenne. Ha tartasz egy puskát akkor azért tudod, hogy merre áll a csöve, csaj ugye egy pá fokos eltérés métereket is számíthat.
The Garrett
Gameport

Keress rá a hírek közt. kitettük mindet!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mikorra várható a GAMMA?

AirborneRanger
Kösz szépen 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Piftuka
www.codfiles.com
AirborneRanger
Hali! Ezek a modok mik meg hol vannak meg a demóhoz vannak? Meg minden. Bocs de nem volt idõm visszaolvasni. Lécci valaki mondja el! Kösz.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

The Garrett
Én megoldottam: LE SE SZEDTEM 😄DD

Piftuka
Tudod, vannak ám, akik nem csak a c: meghajtót ismerik. Hallottál már olyanról, hogy winchestert partícionálni ?
Vagy azt az 1 gigás Quantumot minek, igaz ?
Piftuka
Meg hát ugye melyik modot használja az ember a sok közül ? Mindegyikre azt mondja az alkotója, hogy "hú, ez a legjobb !".

Én mindenesetre kipróbáltam a Realistic Sound mod-ot. Valóban jó. A DAYLIGHT moddal érdemes végignyomni, mert "több a látnivaló".

Ha a BAR.pk3-at használod, akkor csak az és egy pisztoly lesz nálad. Egy próbát megér azért.

A többi cuccot nem is néztem, mert a fene sem fog ennyiféle modot kipróbálgatni.
Jabba
Sztem format c: /q/u/4

kapod qtya :))

Piftuka
Nekem ugyanezt csinálja. Ráadásul hiába oldotta meg a friss, ropogós CATALYST 3.7 a textúraproblémát (így végre játszhattam vele), délután, amikor újra akartam játszani, már megint hibás lett. Ugynaazok a fehér textúrák mindenen és kockák a betük helyett.
I.C.ram
Szerintem kurvaszar a realmod!! Elõször is!! Való életben éreznéd, hogy kb mennyi lehet a "hp"-d. Tudod hány tárad van még, hány gránátod. Kb. azt is tudod, hogy merre fog lõni a fegyver, ha nem emeled vállhoz. Sima közkatonának nem volt pisztolya!! Nem leeht kicserélni német fegyverekre a fegyvereidet, mert néha eltünnek, és újra Garandod lesz.
The Garrett
Akkor tényleg nincs értelme 😄

I.C.ram
Én már vagy 5x végigtoltam AXIS-szal.
hangulat csinálsá powa 😛P
mongyuk olyan anticheatot nem lehet csinálni amit nem fognak tudni feltörni , de hát amig élünk remélünk 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nagyon király mod!!!! végre realisztikus!

dikki*yysw
Ne kezdjük a suxxolást pls.

Lacc
Hát ez van. CS-ben, ET-ben is rengeteg csíter van már, ezzel kell számolni sajnos. De talán egy darabig (néhány napig? 😊 az elején még csítermentes multit tolhatunk.
The Garrett
pb szartse ér de ezt már megszokhattátok volna 😄

sajnos pb-se az igaz, nézz átt wolf-et topicba..., et-n is pb van és anyi a csíter mint a franc 😞((

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

The Garrett
#208 ra válasz 😊

The Garrett
Én szerintem már most kimaradok 😊

The Garrett
höhö ha megüti a Cs szintjét ám legyen. Fél éve nemláttam más FPS -t 😊

Piftuka
Íme, a Call Of Duty scene leendõ tagjai láthatják, mi vár rájuk, he nem lesz egy korrekt punkbuster (vagy hasonló) beépített anticheat a játékban.

Az ilyen álneves DL tagok, majd jól gondoskodnak, mindenki szórakozásáról.
Tudod, mit ? Ha nem lesz hatékony anticheat, akkor bizony kimaradok a játék multi részébõl !
Akinek van egy kis esze, az hasonlóan cselekedik majd.
Piftuka
Talált ! Süllyedt !
The Garrett
Nemrég pedig felkerült 1-2 mod is.
CSemegézzetek.
Gééémport
Alexease
Jo ez, de vagy 10 kepernyonyit kell oldalra lapozni😉)
G. Joe
Hi! Aki még nem töltötte le a demot annak egy kis kedvcsinaló itt: Call of Duty izelítõ

http://deathfellows.hu/

semi köze? lehet de ahoz kepest nemrég még oda és visza voltál tõle... 😛

I.C.ram
Téged is elkapott az a szar vírus, amit SWG néven hírdetnek és semmi köze az SWhez 😄
Petyus_
Remélem azért a MOH:AA-s idõk emlékére majd toljuk a CoD multit addig a másfél hétig amíg Timber nem portolja alá a Permutationt. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

The Garrett
mwhaha 😄

Petyus_
"uuuuuuuuugy utálom mikor igazam van 😄"

Én is ezt mondtam amikor megpillantottam a MOH:AA topicot a Gumiban. 😊

The Garrett
😛
mondtam az SWg be fog belehalni a klán.
uuuuuuuuugy utálom mikor igazam van 😄

Petyus_
Nem jó, az IRC lefogja a sávszélt a Star Wars Galaxies elõl. :o)

rotfl 😛PPPPP

Piftuka
Talán, ha néha benéznél a saját klánod csatijára...
Rincewind
Remélem multiban is legalább ilyen élvezetes lesz. 😊
Valóban ! Ilyen régen volt a MOHAA? Fel sem tûnt, komolyan.De csak grafixba múlták felül ami a MOHAA korát nézve nem is csoda. A hangulat ugyanaz és ez jóóóó!!!

"vessetek a mókusok közé" :)

Petyus_
Zagash és Piftuka, benneteket is rég láttalak már. 😊

A demo tényleg király, ha nem tudom mi ez, azt hittem volna a MOH:AA új küldetéslemeze. 😊 De igazuk van: bevált recepten kár is lenne változtatni.

Jaja...Én is.
Bár nekem elsõre is tettszett...
De sajna még egy bõ hónap múlva jelenik meg...😞