Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Breki: Inkább csak késõbb kezdem el a játékot, de a barátnõmet nem adom. Aki hozzányúl az így jár:

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de nehogy miattad nejöjjön ki :-)
amugy nekem is van 5-5 jatek amibe belese fogtam
de ezt várom
pedig ott van köztük a moha uj része is de ez sokkal jobb sztem
Da Én örülnék, ha nem jöne ki. Ebben a hónapban még lesz 2 vizsgám, plusz MP2, plusz munka, plusz barátnõ, plusz bulik.... Ki bír játszani ilyen ahjtás mellett?

Azonnal csekkolni mert szét lesz lõve a valagatok^.^ csak vicceltem^.^ na 2 forró ingame videó!!! csekkolni azonnal!!!
http://gameport.utca.hu
azt mondtam AZONNAL!!! ^.^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
Your video card appears to be missing one or more features required to run Call of Duty.
nem tudtam mire irtad
mert nem volt ott a válasz
http://www.unrealwarfarex.com/redorchestra/ én erre pofáztam.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen multi lehetõségek lesznek benne, illetve milyen extrák lesznek a játékban(pl. lehet-e tankot irányítani stb.).Errõl van valahol egy rövid összefoglaló?
A grafika valami eszmeletlen. Hogy tudtak igy megcsinalni az 5 eves q3 enginet. Full felbontasban AA-val es AF-el is siman fut. A jatek meg hihetetlenul hangulatos. Nalam mar tuti, hogy az ev jateka. (MAX PAYNE2 meg harcol a cimert) 😄
!! ÚJ DEMÓ !!
Bár hivatalosan még nincs kint, a Call of Duty kiadója, az Activision kiadta a második demót is a játékból.
Részletek: www.MOHAA.hu
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary