Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont, ha már van ilyen biztos, hogy nem fog (sokat) csúszni!
Nforce-on 7 oldalán át támadtak egy srácot, mert nem akarták neki elhinni, hogy ez a PROMO verzió létezik. Azták persze kiderült, hogy mégis 😄
Úgy tudom, temérdek játszható pálya van benne, valamely újságtól szivárgott ki. Valaki erõsítsen meg ebben a hitemben.
Mi a franc van ebben??? Most ez amolyan fél-full verzió vagy mi a pöcs?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én úgy voltam vele, hogy sms web-ezzen a franc, de ez tényleg megéri, minden nap van frissítés, játékok, szinkronos filmek, miegymás...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az új hír az, hogy innen (is) letölthetõ!
PROMO verzió szerintem az újságíróknak szánt elõzetes verzió, ami alapján már a megjelenés idõpontja körül cikkezhetnek róla.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
OFF
Ilyen Special Editiont csak egy dolog érdemli meg nálam, és az nem játék, hanem film, és ez nem más mint a Gyûrûk Ura. Az elsõ már megvan, lassan jön a második is díszdobozban.
ON
Szóval, akkor csak sima eredeti dobozos lesz majd ha olcsóbb lesz, nem pedig 12000 forint.
Így eleinte marad a warez, aztán majd ha olyan 6000 ft körül lesz, akkor buy it.
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Tud valaki segíteni ??
mohaa.hu -t beraktam a linkek közé.
:-)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
CoD beszámoló és a játék technikai háttere - ITT
Térképek és multiplayer játékmódok listája - ITT
Egy remek multiplayer ingame videó, interjúval egybekötve - ITT
Szemezgetések az interjúból magyar nyelven - ITT
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary