Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
De ne ám!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Breki33
de ne legyen !!!
Csacsi
Jójó, de akkor is igazam van....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
csak szójáték volt
Csacsi
Vegyük például a max payne 2-õt, az már több mint egy héttel a megjelenés elõtt aranylemezen volt. Szóval akár igazam is lehet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Elárulnád, hogy miért? Ez csak eegy egyszerû rossz érzés. Semmi bántás nincsen benne, de ha végiggondolod, akkor igazam van.

Breki33
Csacsi vagy
Csacsi
Én csak egy dolog miatt vagyok pesszimista, hogy még sehol nem halottam, hogy aranylemezre került volna a game.És ez engem egy kicsit nyugtalanít. De ne legyen igazam.

Mayday
Nem hiszem, hogy 29-en nem lesz kinn NFOrce-on. Nagyon ritka mar az is, hogy valamit ne csinaljanak meg megjelenes elott. Jo, most ilyen volt a Max Payne 2, egesz delutanig nem lett meg. Elotte meg a Temple of The Elemental Evil. Egyebkent gyorsak...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csacsi
+x nap, míg elkészül a játék, mert még mindig bejelenthetik, hogy eltolják decemberre, vagy jövõ év elejére a megjelenést.

Akárcsak a HL2-nõl, itt is megtehetik, hogy a megjelenés napja elõtt bejelentik ezt.

Persze remélem nem lesz ilyen, de erre is fel kell készülni, hogy ne csalódhasson az ember.

Kandurex
+1 míg törik+rakják+stb 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Akarhogy is nezzuk, mar csak ket nap! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Breki33
Hmmmmmmm micsoda ismerõs arcok :-)

Úgylátszik aki a focit szereti rossz ember nem lehet :-)
fm
így van.

"24 intense missions, across 4 historical campaigns"
ezt a codpromonov.mp4 videóban írták..

zaki
tök cool, hogy már a jövõ hét közepén jön a game

zaki
ez a promo változatról egy leírás

CELL StormBird
mi ez? nem tok angolul 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CELL StormBird
LooL olyanokat is bevsztek akik másfél éve mohaa-nak?😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Breki33
oké remélem kezdõket is bevesztek
fm
ne félj,tudni fogod.

Breki33
egyetértek

29-30-án nagy dolgok jönnek P

Zaki elmondod majd ezzel hogy kell multizni?
CELL StormBird
http://cod.try.hu ez a legjobb hazai CoD-oldal infokat tektintve.
De a Mohaa.hu is nagyon king zagash 😊
na a http://cod.try.hu azt irja 28-án jön 😄
Ez egyre jobb lesz 😄

zaki
de sztem várd + a full-t, bármelyik nap már itt lehet, mivel szerdán jelenik + a játék

zaki
a HDC-rõl

Halottam itt valaki promocios izérõl. Honna lehet ezt letölteni?
jah csak ki kéne vlaahogy lön cdkey elenörzést 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én majd rábeszélem a többieket, hogy Hidden and Dangerous 2 szervert (is) inditsunk. Multiban állat az a gém 😊

Eisenhower
a CODE klán tuti indit szervert^.^ csak jelenjen má meg a gamma^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Breki33
Én eddig nem multiztam ilyenekkel, de mejd megtanythatnátok :-)
CELL StormBird
akkor jó.

Lacc
Hát nekem Radeonom van, de semmi gond a képpel...
CELL StormBird
Tényleg alig megy a game a ATI-s VGA-on?
Mármint ilyen fehér lesz a game 😞
Mert ép ATI-t akarok venni.

Zagash
Ez így van.

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

CELL StormBird
LooL a gyerek az egyik multi videó-ban milyen irtást véghez vitt.
Tiszta olyan amikor én rusholok mohaa-ban.
Szerénység RulZZ 😊
De nagyon ütõs lesz.
Gyerekek ha kijön és lesz server az olyan lesz mintha egy Bajnokok LIgája dõntõjére akarnál utolsó pillaatban jegyet venni --->ergo nem lesz soha hely 😄

Breki33
én newmrontom el a játékélményt ezzel........
pedig asszem én voltam az eslõ aki elkezdte tölteni annó
Teperinke
Végigtoltam a promo-ban lévõ pályákat (5 db van kb.) Vélemény: király lesz! A grafika simán letagadhatná, hogy a régi q3as, olyan klassz lett, de a legjobb a játékmenet, egy pillanatig se unalmas, nem könnyû, de nem is túl nehéz (pláne, ha nem terminátort játszik az ember) Jók a fegyverek, a célzás, kúszás, futás stb. mind feldobják a játékot. (reális, hogy futás meg kúszás közben nem lehet célozni meg egyéb apróságok)

fm
az a gépigény szempontjából elõnyös,elnézegetve a videókat pedig nyilvánvaló,még mindig lehet újat és jobbat kihozni az öreg q3 enginebõl..

zaki
maradt a q3 motor

fm
klikk jobb felül a continue to call of duty ... tele van reklámmal az oldal,de ott kell lenniük.

hogy is van a mondás "láss ne csak nézz 😛"

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

fm
lehet nyilvánvaló a válasz,de maradt a q3 motor,vagy újat gyúrtak a call of dutyhoz?

I.C.ram
Ezen az oldalon csak egy Dragonball reklám van.
fm
CELL StormBird
nyomjatok be a multi részrõl egy video linket plsssss

nézd meg a linken, le van irva, hogy melyik mi nagyjából.. szar minõségûek 18 db video.

fm
naaaaaaaaa melyik 😊) sry

fm
melyik video van a multiról??

fm
melyik video van a multiról??

Na megnéztem mind a 18-at 😊 Hát azt kell mondjam, hogy a ez a gém nagyot fog szólni. Néhol kicsit túl pörgõsnek tûnik a multi rész, de nagyon ott van a szeren! A Kill Cam pedig tök érdekessé teszi az egészet. Pontosan mikor is jön? 😊)

most szedek le vagy 10 videot

http://pc.ign.com/articles/456/456288p1.html egy cikk, es a media centerben van egy csomo uj video. 😊