Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisficege
Honnét lehet letöloteni?a warezen nincs kint

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Eisenhower
2003-10-30 PC Game ISOs Silent Hill 3 (c) Konami *CDVERSION* 5 CDs DEVIANCE 5.5
ez a deviance ennyire ráér?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

I.C.ram
GJOE mit csinál?? Na ne mondd már, hogy ejjél nappal játékokat tesztel, és ezért még pénzt is kap!
Na persze..😊)

Eisenhower
FLT vagy deviance^.^
de inkább deviance õ kevés gammát szokott elszurni^.^

Hmuda
Szerintem is deviance.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eisenhower
csaké^.^
1. mert ugy is csak a 2 cd-t rakná fel ha felrakná
2. serial az meg névre szóló tehát ha megadja a serialjat akko kereshetne másik állást meg egy nagyon jó ügyvédet^.^ de gondolom ezt õ se meg senki nem akarja^.^
rendeld meg most vhonan^>^

I.C.ram
Szerintem Deviance
CaviaR
Én Fairlight-ra tippelek, mint befutó.

Szerintetek ki lesz kész elöbb?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hmuda
Na akkor reggelhetsz is. :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Miért nem sokszorosítja GJOE a tesztpéldányát??? 😄
Eisenhower
na asszem lassan kiszedem azt a gyufaszálat az f5-tõl

Eisenhower
I.C.ram már kijött az eredeti^>^ az más kérdés hogy a warez miko lesz^>^ de lehet má rákattant az összes crack-elõ csákó ^>^ mi meg itt lamazunk^.^

Hmuda
Azon az oldalon gondolom csak a hírek vannak, hogy melyik játékot törték fel, de ott a büdös életben nem fogsz URL-t találni. Ha ott megjelenik az csak azt jelenti, hogy elkezdhetsz keresgélni.

Csacsi
Abban nem találsz linket, abba csak leírják milyen játék, milyen védelem volt, ki törte fel, hogy kell felinstallni, mi a cd-key, de letöltési link egyikben sincs benne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én magammal

shaba23
ki mivel szeret jáccani
I.C.ram
Nem fog ez már kijönni soha :/

azok is jók 😊

shaba23
onnan nem tudsz letölteni
Eisenhower
na az xxx filmek jönnek ezerrel de bezzeg a cod sehol...

de én megmondtam!

az hogy még mindig nincsen game 😞

Eisenhower
na re pupákok^.^ mi a büdös lof@sz van má?

insp
Viccen kívül: szerintem is ez a helyzet.
Utoljára a Hitman 2 volt olyan cucc, amire 2 napig kellett várni mûködõ crackre.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

CELL StormBird
Hogyne

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

ez bizonyos 10 perc mulva kint lesz

Csacsi
Szerintem azért nincs még kint, mert annyira jó a játék, hogy az összes warez csapat ezzel játszik, ahelyett, hogy feltörnék.

Nah elindulok haza, mire hazaérek ki kell jönnie.(10-15 perc) 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dehogynem reménykedjünk
ha ma már a boltokban van akkor csak feltörik,nem lehetnek olyan lámák,hogy 1 nap alatt nem törik fel

Csacsi
Szerintem csak az elsõ foga nõtt ki neki, és ennek örült ennyire

Csacsi
Annyira poénos emberek vannak mostanság, hogy az vmi hihetetlen....

fm
megin?

insp
Kijött

Hmuda
Jaj, jöjjön már! ÁÁÁ!!!

fm
ok.

Csacsi
Ja és ami kimaradt, ingyenes VIP belépõm. Ha kint van nforce-on, akkor az azt is jelenti, hogy fent van.

Csacsi
Privát ftp. Az egyik nagyon régi ismerõsöm üzemelteti, és tõle van, Bár az is igaz, hogy ovodás korom óta ismerem, és mégis 2 hónapot kellett könyörögnöm, hogy adjon ingyen logint, meg passt. Így tulajdonképpen egy fizetõs ftp-n van, VIP belépõm.

fm
miért nincs gondod,ha szabad érdeklõdnöm?

Csacsi
Nem igazán érdekel a letöltési linkek, meg ilyenek, mert azzal nincsen gondom szerencsére. Viszont aszonnyal azt terveztük, hogy elmegyünk valahova hétvégre, szóval Nekem ez a játék, mire meglesz, addigra már remélhetõleg lesz tört szerver is... 😊)

fm
legalább mire hazaérsz a melóból,már mindenki osztja az észt,hogy honnan lehet leszedni gyorsan,hogy lehet multizni stb..nekem holnap semmi dolgom,azt hiszem mostmár addig nem alszom el,amíg nem látom:MEGJELENT,meg azt hogy LETÖLTÉS BEFEJEZVE..de szép is lenne már

Csacsi
Ha lesz is belõle vmi, akkor is mire lejön az a 2 cd, addigra éjfél lesz, ha nem késõbb. Illetve, ha nem több cd. És Én nem nagyon vagyok éjszakai ember, mert másnap meló, és azt nem lehet úgy csinálni, hogy végigalszom az elsõ 3-4 órát. Hejj azok a régi iskola évek.

fm
ajánlom,hogy legyen,különben kénytelen leszek felmenni a mohaaval a netre...annak pedig nem lesz jó vége

mozesapo
Ebbõl már ma nem lesz semmi.

CELL StormBird
Köcsög amcsik már nagyba nyomják a multit 😞

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

lol

insp

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys