Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Nekem meg agyam eldurran bakker 3 pk3 file is üres
vááááááááááááá 0 megásak

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Forrest Tomee
Klassz a multi!!

Köszi LifeForce a szervert!

Aztán míg alszom ne hagyjátok élni egymást 😄
Iszonyatos jó hent volt 😊
Holnap folyt. köv.
Breki33
de hol a konzolba?
és ha bemegyek, hogy join game
ott nem tudok a servert beirni
2 hozzászólással lejjebb b+ 😊

Punker
re
sikerült elinni az összes pénzem
szerver van?????????????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vagy ha van kedvencek rész, hozzáadod, és akkor nem kell mindig beírni

Beriod a konzolba hogy connect hungs.hu

Breki33
Ez engem is érdekelne
The Garrett
vagy qneten: #cod.hu itt többen vagyunk 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nézd meg h az egyes pk3ak mérete a cdn és a gépen megegyezik-e. ha van, ami nem, akkor azt másold át cdrõl

AirborneRanger
Bakker betölti menüt aminek egy szürke semmi a háttere, nincs a menüben hang és ha kiválasztom nehézségi szintet akko meg visszadob fõmenübe 😞(((((((

AirborneRanger
Szeretünk life 😛 Sikerült felraknom most kiproba single aztán megyek cb serverre gyikolni 😄😄

Lacc
Én is le szeretném szedni, de minden tele van... DC, XDCC, meg mittudomén még mi. Nem tudtok segíteni, hogy hol lehet letölteni az sms-webes helyeken kívül?
királyos vagy!!! 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Rakj rá vmi passot, mert nem akarunk külföldi golyófogókat. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CarajoEsp
Élljen. Megyek fel. De a szemüveget ti álljátok majd😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Köszönöm a segítséget.
Szerver elindult....
hungs.hu 😉
Egész hétvégén menni fog aztán meglátjuk....
CarajoEsp
Köszi a gamet Hmuda. Én biza lenem jöttem volna ,ha nem vagyok ilyen nyomorultul fáradt.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hmuda
Nemtom már. A frissítésnél a legalacsonyabb pingût választottam és szerencsére tört volt. Még szerencse, hogy ismerõs arcok is benéztek. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én edig még csak search and destroy-t latam 😛
amugy osszatok ma meg tort szerver neveket/ip-ket pls 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
2400 😄DDD

Hmuda
õõõõ

Hmuda
Na én is most jövök. Carajoval, meg még pár magyar gyerekkel futottunk össze, eszméletlen volt. Szerencsére nme aza hülye DM meg TDM, hanem Search and Destroy volt. Holnap este is lesz nyomulás, érzem. 😄DD

Most mit kell szépitgetni?A nácik köcsögök voltak és kész 😄

neve? mert amit en latam az eklkezdett lagzani 😛

Kume
óóóóóóó én gyökér.

posse t.w.d.

Kandurex
BAZZZEEEE!! Sikerült kipróbálnom a multit!!! Hál'istennek egy 100 ping alatti -ra sikerült bejutnom! És ami a legfontosabb: Counter-Strike -hez hasonlóan Bomb/Defuse volt a cél!! Eszméletlen hangulata van!! JAH!!! ÉS VAN KILL REPLAY!!! Kibaszott nagy!+! Látni ahogy becserkésznek...áááá.....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

generátor rajta van az 1es cd-n...

én egybõl mutlival kezdtem, még mindig ott lenék ha nem lagzot volna be a törött szerver :///

Kume
Sziasztok!!! Adjatok egy kódot pls,mert nincs generatorom és most jött le a game.mennék már lõni .thx

posse t.w.d.

Eisenhower
hát mitmondjak. bazzeg ez a játék megafullos!!!!!!!!!!!!!!! wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá hát ez egy isten singlevel elkezdtem pegasus pályánál nem tudta mtovább várni ki kellett probálnom multit ^>^
hát ez istenség ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ja a rendszer Xp SP1,1300 Duron,INNO GeForce 3 Ti200,512 RAM,52.16 Detonátor vagy mi most a neve.
Kandurex
Megérett egy video drive csere!!...emlékszem ugyanilyen bajom volt a HALO -val...a csere megoldotta a problémát.

Sziasztok,tudnátok nekem abban segíteni,hogy a játékot simán feltelepítem,elinditom,intro stb,de az elején nincs semmi szöveg,semmi felirat nem látható csak a háttér,és hallani ahogy menük között váltok a gombokkal vagy az egérrel!
magus
ircen #cod.hu...

Kandurex
milyen szerver?????

magus
vazz behalt a server, mikor mar 2. voltam😞

dc++, warezcenter, hdc, bounce warez, magán ftp, stb 😛

[HUN]PAStheLoD
kell ez a játék kell kell kell kell kell MOST! szal honnan lehet ? plz! 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Forrest Tomee
Köszönöm Zagash!!

Ezer hála!

meg amugyis olyan üres votl a forum, legalabb megtoltotem, van ovlasnivalo midnenkinek 😛

bavalom lusta dog vagyok es igy ecerübb volt 😛

és egykét forum a serverhez hátha segit valamicskét ez is:
forum1

forum2

forum3

No ez mire volt jó? Miért nem küldted el neki emilben?

Mayday
Ez tenyleg kiba*** jo game volt!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Zagash

Tomee és Kend, meg akinek még kell a dev-coda.r21:

klickme with 1000 😊

Szóljatok, ha szedhetem le.

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

nah life meg van ami neked kell:
http://www.codadmin.com/nuke/
pár sor a bevezetõjébõl:
CoDadmin.com is a web site dedicated to helping server admins setup, maintain, and run a successful Call of Duty game server.

remélem megfelel 😛