Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a promot szedted, le, szvsz töröld le a picsába és szedd le a full-t

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kisficege
na már a 7.pálya jön.Ez elöbb volt az autós jelenet.Egész durván vezetett a csákó😊

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
jaja, csak írd oda legközelebb, hogy SPOILER, hátha kíváncsi más is, hogy mi lesz a játékban majd késõbb

Az eleg meleg jelenet mikor a hidat kezditek el vedeni es melletted robban fel egy bomba aztan elcsendesul minden meg lalassulnaka dolgok,aztan egy kis ido mulva visszatersz az eletbe...
faszan meg lett csinalva
CELL StormBird
Mayday neked atid van éd futt normálisan?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

AirborneRanger
Ballker mé van az h pak1.pkr-pak3.pk3-ig mindegyik 0 megás?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Na remélem most reggel frisen megtzdom csinálni mer tegnap fél 3 ig baszakodtam vele és nem ment 😞

Mayday
Jaja, akar egy nekifutasra meg lehet, 6-7 ora csak. Aztan az ember nyugodtabb szivvel multizik vele 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
jó reggelt emberek 😛

kisficege
csak 24?vagyis király mert hamar kilehet akasztani.neki is állok most.

Mayday
Az meglehet.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
24 palya, multiplayerben pedig ige, egymas ellen lehet jatszani 😊

DonnieBrasco
Nyilván oprendszer/gép függõ.
/me Win2K, XP2400+, satöbbi.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mayday
Nekem MINDEN szaladt vele eddig! CoD-t is azzal nyomtam vegig, semmi gond nem volt!

DonnieBrasco
Csõ Medic!

Catalyst 3.8 úgy szar ahogy van, nekem majdnem minden játék fagyott tõle. Senkinek NEM ajánlom!

DB

A ti kung-futok nem erős!

kisficege
Hány pályás?Én asszem a negyediknél tartok.Ami a demóban volt pálya UTÁN vagyok eggyel.A multiplayer módnál nem lehetne egymás ellen játszani?Neroval hogyan tudom kiírni?Nem ismeri a .bin fáljt?

Mayday
Ha mar annyira kell, es nem veszed meg a boltban sulyos 12 ezrekert, legalabb nehany szaz orintot raszansz egy sms-re, es megvan a jatekod. Fizetos ftp-rol nem is beszelve. Mindent csak ingyen, mi?

dikki*yysw
Lehet, hogy ha NEKED szükségED van valamire, akkor mégiscsak NEKED kéne SZERETNED visszaolvasni, és nem másra várni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Mayday
Tudtok valami eleresi helyet a PRIVATE SERVER PATCH-hez?

KM
ÁÁÁ! Nagyon jó a multi!

Ok már vannak bent egy páran. 😊
a CB-seket megkérem, hogy mielött bemennének a szerverre keressenek meg a rezelvált slotokért, hogy ne foglaljuk a helyet.
ha sok a külföldi akkor lezárjuk, és ha így sem elég a szerver akkor indítunk mégegyet.
Gyadi
Dc-n kívül nem tudtok valami ingyenes helyet, ahonnan le tudnám tölteni?
Bocsi tudom hogy már volt ez kérdés, de nem szeretnék ennyit visszaolvasni 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Na most átkonfigoltam és újraindítottam.
Lesétek meg légyszives.
dikki*yysw
Olvasom a saját cikkem errõl a dawnville küldetésrõl, de nem tom mit kell csinálni 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hmuda
Azért jó, mert így meg lehet nézni, hogy nem csitelt-e az ellenfél. Volt már velem, hogy állok a fal mögött és mégis lelõ, de ha nincs a Killcam, akkor lazán lecsítereztem volna és nem tanultam volna a hibámból.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én is bent voltam, de szintén csak a stat képernyõ. Nyunyi benézett, de nem sok minden történ akkor se. Pedig végre egy szerver, ahhol átlag 30 a pingem. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CELL StormBird
lol mircõl másoltam az 15 az hülyeség.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CELL StormBird
Ja lifeforce megtaláltam de nem megy a server
15bemegyünk és ott ál elõted a stat tábla és semmit nem tudsz csinálni csak consolt elõhivni... kéne valamit csinálni 😊

CELL StormBird
Mi az IP?
Mert nem tudom...

LooL egész nap megy....
Le sem állítottam én nem is fogom csak 1 percre míg átkonfigolom a másik játékmodra.
CELL StormBird
Tegnap én is kiprobáltam az öreg mohaa-sok indítotak egy server és ott volt a mohaa scene topja 6vs6 Tdm kibaszott jó a game 😄
Tök jó a kill cam tanulhatok a hibáimból és még nem is csiterezek le senkit 😊

CELL StormBird
Na ma mikor lesz server?😊

én is jönnék 😊

fm
szombat este lesz server???? mennénk 2en is jáccani..nagyon ütõs lenne. imádom eszt a játhékoth

Persze, hogy meg mindig az éppen aktuális nemzet egyenruhájának egy részlete a háttér.

No most végeztem a singleplayer gaméval. Jó a gém, annyit megért amennyibe vót.

Látom többeknek fagy Radeonnal. Nekem segített Catalyst 3.8 csere vissza 3.7-re.

musha
maggyon király kis cucc ez 😊

I.C.ram
Ja! Csak valamiért nagyon rövidek a menetek 😞 Mohaa ebbõl a szempontból sokkal jobb! Egy MOHAA OBJ menete ált. 3-4 perces. Itt meg max. 2.
I.C.ram
A menüben a háttér is megváltozott.
I.C.ram
De már angolokkal vagyok! Az nem a másodk kampány már?
na a robbantós mód és pálya amin most voltam, az naon faca 😊)

shaba23
😊
Kandurex
4 kampány van...most jutottál az elsõ végére :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
3:30 óra alatt eljutottam Veteranon az reptérre, ahol Messerschmidt-eket kell lõni.

Úgy érzem, hogy ez már az angol rész vége lehet. Kicsit rövid ez a játék akkor 😞(

Ez a reptéri rész nagyon szopás!! Iszonyat nehéz!!
Kandurex
BAzze...NEM a deatmach...az szar HENT...viszont van a robbantós...na az KAFA nagyon! Ja és kurva jó volt! THX LIFE a szervert!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az speciel nincs,de vannak még más érdekes játékmódok ahol nem egymás céltalan lövöldözése a cél,és bizony kurva jó 😊)

Breki33
na bentvoltam, bocsi ha bena voltam, de állandooan interrupted és berángat
ez miért van?
AirborneRanger
ehh multi hibaüzenet couldn't load player animation script sztem szar a letötés

Breki33
ja megvan
de full