Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
/stoprecord -al, ha minden igaz... Quakeben legalábbis így kell

respect to the man in the ice cream van

Hmuda
Egszerre csak egy file-t és egy szálno szedj, lejeb már kismilliószor le lett írva, hogyan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Punker
plz valaki segítsen a multi "a program nem válaszol" üzenettel kifagy a single viszont tökéletesen fut ez mitõl lehet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hmuda
de

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hmmm. Szvsz ez az a játék, ahhol tökéletesen befért volna egy coop mód a szinli mellé. Nem értemi miért hanyagolják, mikor szvsz mindenki szivesen venné, ha lenne.

Mayday
Koszonom.
De miert nincs benne coop??? 😞((

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
Ha felvettem egy demot a /record parancsal mivel tudom megálítani a felvételt és , hogy tudom megnézni....köszi.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Skacok!
RETRIEVAL es BEHIND ENEMY LINES multitipusok mifelek? Ezekkel meg sosem talalkoztam jatek soran. Coop valamelyik? Mik ezek? Ezeket miert nem jatsszuk?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
És így utólagosan akár meg is köszönheted a tippet...:p

Kandurex
Mi? Ha nem vetted volna észre az egész szerver az SG-sekkel volt tele :p

Nálam is fagyogat cat3.8-al, de nem szeretném a 3.7-et visszatenni.

Nálam 3.8-al fagyott, 3.7-el okés...

cement
Szerintem is

cement
Le kell hozzá szedni a legeslegujabb ATi drivert és menni fog

Kaszi46
sziasztok nekem 9800pro dx9b cat3.7 konfiggal fagy a single rész(multi megy tökéletesen) aki tudja amegoldást ne kíméljen

köszi

*Posse*T.W.D*

én meg kíváncsi lennék a többi módra is, mint pl retrieval, és behind enemy lines

Pano
Csak 1-2 map megy TDM-be a mapcycle-be, de én is támogatom annak kivételét, mert esztelen hent az egész

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

I.C.ram
van vagy 6 havas pálya.
jaj tényleg! mondjatok magyar servereket plz

cement
Amugy hi all minden CoD playernek, istensiraly a game, xDk Squadot is inditunk benne 😊

I.C.ram
Kurvajó! Az egyetlen magyar szerveren 50-en vannak, és TDM!!!! Már ne is haragudjon az ADMIN de mi a pöcsért TDM????? Idióta!
cement
Hihi ottvagyok én is 😊

tisztára olyan mint az ellenség a kapukánl cimü film! annira jó hogy nem igaz!

#2760 alapján hurtgenre tippelek 😊
és nem szeretem azt a pályát 😛

I.C.ram
Szerintem a német fegyverek messze rosszabbak a többinél. 😞 STGnél mindegyik géppuska jobb! (Bren, BAR) Mindegyik pontosabb nála.
De mi a neve annak a pályának?

I.C.ram
Akkor edd meg a szaros sniperedet! Valaki rendesen szeretne játszani, csak nem tud, mert 36-ból 34 sniper. :/
egyébként a havas pályának mia neve? nekem baromira bejön. sniper nami

R@in
Minek kérdezed meg, ha úgyérzed jobban tudod?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

sztem meg nagyon kevés olyan server van amihez real key kell! nagyrészéhez nem sztem!

R@in
A bármelyikhez kell.

Hadd kérdezzem meg hogy kell real key ahhoz hogy bármely serverre betudjak menni?

R@in
Nekem felvette azt a pár mp-t amíg kipróbáltam.

The Garrett
DE tényleg... ez a TK rájöttem mibõl jön.
Más gamekben megszokták hogy ha nyert egyik csapat és van 2-3 másodperc a köv körig akkor mindenki egymást lövi...
én meg nagynehezen felszedek egy stg-t erre valami fasz lelõ a kör végén... mondom minek tkzol le eszednél vagy?
Mire õ: Bocsi megszoktam....

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"2. Demo Recording

Demo recording is not supported in either single player or multiplayer play modes. The console commands for demo recording are still present in the game, but when executed they will not yield the expected results.

"

tutter? mer leírás szerint nem, csak a parancsok vannak ott

R@in
de lehet

Hmuda
???

ehh, nem lehet demo-t venni....

Hmuda
Szóval szvsz ha visszaszorítanák a játékoslétszámot 32-re és a TKsok ellen tennének vmit, akkor méginkább élvezhetõ lenne a gém.

Lazarus
szvsz érezhetõ volt 😛
lol most olvasom h a pályákat max 32 fõsre tervezték vagyis csapatonként 16 😊))

AirborneRanger
Nekem is ez volt... Szar a 2. cd-d tömöricsd ki ujra a abint vagy töltsd le ujra... Más megoldás nincd sry 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

fm
jó volt! még megyünk ma!!!! jáccani

Hmuda
Pasz. Próbáld DirecX-et, esetleg egy Winreinstallt.

Lazarus
Mindenki kedvence a havas sniper map. Na mennyire vagyok köcsög? 😄
Lazarus
Naná!
Minimum limit 5000 hozzászólás 😊
😄D

The Garrett
NAh COD klán? 😄 elegen vagyunk 1 kisebb orosz hadseregnek 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.