Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bezzeg a raven shield😊

GGMit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A szerver beállításain még reszelünk, ez nem a végleges. Ha minden igaz maponként fogunk snipert tiltani. Az olyan mapokon amin csak sniperek szoktak lenni ott tiltani fogjuk. Minden máson marad.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mivel szerveren van hagy floodolja a consolt senki nem látja. 😊

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy simán lehet vele távolra is lõni ugyan ugy mint k98-al...
Remélem a parancsokat beírtad az indításnál és a serverconfig is a helyén van megfelelõen megírva.
Nekik semmi sem jó úgy ahogy azt kitalálták.
Mindíg kell keresni valami kiutat, kibúvót csak nehogy lelõjenek mert betojok 😄
Szerintem igencsak elrontja a játékélményt (az enyémet legalábbis nagyon, és ezzel nem csak én vagyok így ahogy elnézem). Persze a játék egyik alappillére a puskákra épülõ harc (messzirõl egy lövés - halál, de lassan tölt újra), de akkor még mindig ott van a K98, a Springfield, meg a többi.
Akkor nem jatszom, max elindítom a hungs.hu-t. 😊
Igaz ritkán snipereztem de valahogy nem szeretek fakanállal háborús játékot játszani.
Juteszembe.
A gránat túl nagyot robban.Azt nem akarjátok kiszedni egy háborús játékból? 😊
Call Of Duty
Call Of Duty: Dawnville
Call Of Duty: Burnville
Jarmube lehet szalni?
+lovoldozni bennuk?

Elore is kosz!

http://hungs.hu/downloads/CoDMP.zip
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
[email protected]