Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Ja a raven tényleg jó... jó lagolós.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

zoli80
AMUGY MEG SZERETEK MINDENKIT ÉS BOCS A KRITIKÁÉRT DE EZ FÖRTELEM!ASSZEM EZ BELEFÉR,NEM AZ ANYUKÁJÁT SZIDTAM SENKINEK,CSAK A VÉLEMÉNYEMET FEJTETTEM KI!BOCS SRÁCOK MÉG EGYSZER

zoli80
bocs OBI

zoli80
vélemény😊én is kiprobaltam és ennyi.

zoli80
mit keresel itt?tipikus😊

zoli80
de télleg ez nagyon kaki lett srácok,ezt lássuk be!sok seggbetolt ürge rohan,ugrál,hogy értelmetlenül orrbalöjje egy akárki?

Qnosi [OBI]
Jaj lemaradt a "😊"

Qnosi [OBI]
Akkor mit keresel itt?
Szevasz!

Qnosi [OBI]
Thx, GG :}

zoli80
körusherek,bunnkirályok,mag,beszarás!ez csak egy ocska multi game,a legszarabb fajtából

bezzeg a raven shield😊

Dud [OBI]
Azé bízom benne!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

R@in
SoF2-es CoD POWAAA

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

jahjah GG

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Dud [OBI]
Jah a király az volt, mikor a SOF2 scene magja tolta egymás ellen a COD -ot! Érdekes meccs volt, kõrusherek, bunnykirályok egymás ellen!

Dud [OBI]
Kibebaszott atom kurva jó hent volt a mai! Köszi azoknak akik megtisztelték a szerverünket!
A szerver beállításain még reszelünk, ez nem a végleges. Ha minden igaz maponként fogunk snipert tiltani. Az olyan mapokon amin csak sniperek szoktak lenni ott tiltani fogjuk. Minden máson marad.

végülis nem kellett sokat szórakoznom vele, már volt regem, csak hozzá kellett adni ezt az új "kötést" 😊)

Az sem rossz ötlet de nem akartam vele sokat szórakozni.
Mivel szerveren van hagy floodolja a consolt senki nem látja. 😊
Itt vannak a fegyverek paraméterei:

stinger.df
De jol lehet vele sorozatban puffogtatni mert jo nagy a recoilja 😊
nagykispeter
A legujabb detonátor sok mindenhez nem jó,fel sem szabgad tenni!Nekem több játék sem indult el vele.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

I.C.ram
Carbine meg kozel nem olyan pontos távolra, mint Maus. Tapasztalatból mondom. Mauser szinte már sniper pontosággal lõ. Carbine meg középtávra jó csak. A nagy havas hidas pályán Mauser veri az amerikai puskákat távolra.
stinger.df
Tessek azonnal atallni 3.7-re, vagy 3.6-ra.
és még mindig a carabinerrol beszélek nem a grandrol csak ugy mondom 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem tom nekem iylen problémáim nem voltak, szvsz nyisd ki a szemed és mennifog 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
De célozni nehezebb, mivel sokkal nagyobb az irányzék. Mauser szinte semmit nem foglal a képbõl, míg egy M1 teljesen eltakarja a felét.
m1 carabiner rulez 😛
amugy simán lehet vele távolra is lõni ugyan ugy mint k98-al...

life! az nem gond, h nem létezik az a cím, amire átírtad az exe-t? ha jól tom, akkor ilyenkor telefloodolja a konzolt a progi. én úgy csináltam h regeltem egy megfelelõ hosszú domaint, és localhostra állítottam. úgy tûnik mûxik, és no flood 😊)

I.C.ram
Közelre biztos jobb a Garand, de távolra jobb Mauser szerintem.
I.C.ram
Mauserrel sokkal jobban lehet célozni mint a Garanddal, mivel Garandnak batár nagy az irányzéka. Garand ráadásul még pontatlanabb is.
de már kipróbáltam vagy 5 cd keyyel, a szerveren meg csak 2-en vannak bent

Jah igen mert nem ellenörzi a cdkeyt viszont a szerveren nem lehet azonos cdkeyel bent senki.
milyen parancsokat? Most haverom csinált otthon egy szervert. megvan az ip, felvettem a kedvencek közé, jelszó beállítva, látom is a szervert. Csak az a gond, hogy e nélkül kiírja, hogy ez a cd-key már használva van. Ezzel meg ezt csinálja. Az érdekes az egészben az hogy egy másik haverom simán belépett erre a szerverre, mindenféle multi crack nélkül. Hétvégén Lan-n sem volt gond.

Bazz ez mûködik a hungs.hu-n is
Remélem a parancsokat beírtad az indításnál és a serverconfig is a helyén van megfelelõen megírva.
magus
maradjon benn meg egy kicsit sztem a sniper aztan majd meglatjuk...

egy r kimaradt, bocsi "authorization"

Úgy látom csak én vagyok olyan hülye, hogy játszani megyek a szerverre és elviselem még ha halomra sniperelnek is. 😄
Nektek mûködik ez a multi crack? Mert most meg kiírja hogy "Awating cd key authoization" és jól elszámolgat magában. Én 60 másodpercig bírtam

😊)))

Bazz ezt is csak a Magyarok tudják kitalálni...
Nekik semmi sem jó úgy ahogy azt kitalálták.
Mindíg kell keresni valami kiutat, kibúvót csak nehogy lelõjenek mert betojok 😄
Lacc
Én azzal értek egyet, hogy ki kellene venni a snipert teljesen a serverrõl. Mert ha bent hagyunk pl. 3 sniper slotot, akkor, ahogy IC is írta, néhány kör után a jobb playereknek megint lesz snipert puska a hulláktól.
Szerintem igencsak elrontja a játékélményt (az enyémet legalábbis nagyon, és ezzel nem csak én vagyok így ahogy elnézem). Persze a játék egyik alappillére a puskákra épülõ harc (messzirõl egy lövés - halál, de lassan tölt újra), de akkor még mindig ott van a K98, a Springfield, meg a többi.
Sajnálom ha nem lesz sniperes server.
Akkor nem jatszom, max elindítom a hungs.hu-t. 😊
Igaz ritkán snipereztem de valahogy nem szeretek fakanállal háborús játékot játszani.
Juteszembe.
A gránat túl nagyot robban.Azt nem akarjátok kiszedni egy háborús játékból? 😊
magus
rajottem kozbe hogy ez hulyeseg, mert ki donti el ki lesz a sniper...

magus
no sniper. uristen, mintha messias lenne. vagy lehetne amugy max 3 sniper. vagy ilyesmi nehany mapon

PsychoStarfish
Köcce. Örök hálám =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Tom3
Mi a kunonbseg ezek kozt?A fullbol 3palya vagy 2?

Call Of Duty

Call Of Duty: Dawnville

Call Of Duty: Burnville

Jarmube lehet szalni?
+lovoldozni bennuk?

Elore is kosz!
Innen leszedheted a multitörést.
http://hungs.hu/downloads/CoDMP.zip
sima rifle tényleg jo csak éppen ha németek vs amcsik vanak ako amcsik kurva nagy elõnyben vanak mert amycsi puskak sokkal jobbak mint a németeké...

PsychoStarfish
Senki nem tud segíteni, hogy hol lehet vlamai multiplayer cracket szerezni? Mármint hol olyan cracket szerezni, hogy ne írja ki hogy a CD Key már használva van ha egy saját szerverre akaunk csatlakozni. Elõre is köszi

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

I.C.ram
De ha már tudod ezt a hasznos infót pls lépj kapcsolatba Garett-tel, biztos örülni fog neki. Vagy küldd el az én mail címemre, és én majd továbbítom neki. Elõre is köszi!

[email protected]
I.C.ram
Mindegy nálunk elvileg sehol nem lesz sniper. 😊 Ráéreztünk a rifleére, de nagyon ám 😊