Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Magam részérõl még kivárok és várok (remélek) egy PB támogatást...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mindössze annyi, hogy lassan dobom a gamét, nem vagyok én mazochista. Kár, hogy ilyen rövid ideig volt tiszta.
Oké Te tudsz róla, de másnak nem kell. Inkább ha ilyenrõl tudomásod van privátba küld az adminoknak és majd figyelnek.
5 db SOF2 port és 2 db COD futott rajta egyszerre.
(P4 2.2 512DDR)
Valszeg sok neki, változtatunk.
Ideiglenesen portcsökkentéssel, hosszú távon pedig
egy igazi gyilkost építünk szervernek több procival és rengeteg RAMmal.
tudtok segíteni, hogy miért nem megy nálam a multi?
egyszerûen olyan mintha elindulna, aztán nem válaszol.
dx9 van, win reinstall megtörtént, COD reinstall többször is.
és nem megy.
Ha valaki már járt így, vagy hallott ilyenrõl segítsen.
Köszi.
Hungaryan CoD|44ms|
Égés.
és megleled a serverek pontos címét,ráadásul van már 1-2 nagyon jó tört,külföldi servr is..
Mér nem olvasol vissza egy oldalt? Minden nap jön valaki és mekkérdezi, pedig egyetlen oldalt kellene csak visszaolvasni: a magyar szerverek meg vannak törve ott tucc nyomulni biztonsági másolattal.
Igen, kell am nekem hogy 30 FPS legyen lovoldozes kozben... kivancsi vagyok hogy talalnek el vele barkit is.
Amig hozza voltam szokva az alacsony FPS-ekhez, nem zavart. De amiota igy jatszom, nem adom alabb 50-nel...
Apropo, nekem szinten 9800 Pro-val mindent maxra huzva, 2xAA-val, 8xAF-el soha nem megy 50 FPS ala.

Csak beszeltek valamit, hogy lesz valami extra szepseg a CoD-ban, amihez kifejezetten fog kelleni a 9800Pro 256MB-val!!!
Ezt itt irta valaki a forumon, meg a jatek megjelenese elott asszem, de regen. Ezert en betudtam annak, hogy az en 128 megasom nem birja az Extra beallitasokat. Mindenesetre nem mostanaban lattam szakadni jatekot, bar meg max. 2 honapos a karesz...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez az ATI miatt van.
Várd meg azt a csomagot.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Velemeny?
, és jó

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23546