Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, igazad van kivetetem.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dud [OBI]
Persze a kretének keresgélnek, de legalább a szóbeszédeknek ne adjunk szabad utat! Meg legalább 5leteket ne adjunk hogy mit és hol!
Magam részérõl még kivárok és várok (remélek) egy PB támogatást...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ne viccelõggyünk kérem. Mintha e nélkül nem keresnék ezerrel.
Mindössze annyi, hogy lassan dobom a gamét, nem vagyok én mazochista. Kár, hogy ilyen rövid ideig volt tiszta.

Dud [OBI]
Lécci ilyeneket ne publikáljunk itt!!! Minden idióta most megy és õrült módon csíteket fog keresni...
Oké Te tudsz róla, de másnak nem kell. Inkább ha ilyenrõl tudomásod van privátba küld az adminoknak és majd figyelnek.

Nagyon ravasz...

Dud [OBI]
Jah értem. Kussolok!

Dud [OBI]
Mi mi?

Szerinted?

Az mi is?

Dud [OBI]
Néhány apró részlet az új, épülõ vasról: dual Xeon 2,6 / 1GB DDR / 120GB SATA ... Na ez el fog vinni majd 6db SOF2 portot és 3db COD portot.

Na ma a HWSW-rõl ki kellett baszarintani egy kölköt foghack miatt, ha lyól láttam.

I.C.ram
Lehet, hogy hibás az install cd. Szerintem tötlsd le újra.
Pilu OBI
Kicsit túlterhelõdött.
5 db SOF2 port és 2 db COD futott rajta egyszerre.
(P4 2.2 512DDR)
Valszeg sok neki, változtatunk.
Ideiglenesen portcsökkentéssel, hosszú távon pedig
egy igazi gyilkost építünk szervernek több procival és rengeteg RAMmal.

vaslav
sziasztok.

tudtok segíteni, hogy miért nem megy nálam a multi?

egyszerûen olyan mintha elindulna, aztán nem válaszol.

dx9 van, win reinstall megtörtént, COD reinstall többször is.

és nem megy.

Ha valaki már járt így, vagy hallott ilyenrõl segítsen.

Köszi.

Forrest Tomee
Próbáljátok ki az Enemy Lines-t! Nagyon jó kis rókavadászat móka

Forrest Tomee
OBI, mi van a szerveretekkel már két napja olyan laggos mint a fene. Történt vele valami?

ÁjjLe BoBBi
az 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Pilu OBI
Ilyen szerver is van. ASE szerint.

Hungaryan CoD|44ms|

Égés.

fm
vagy ha nincs kedved ase-t használni,nem kötelezõ. olvass alább és megleled a serverek pontos címét,ráadásul van már 1-2 nagyon jó tört,külföldi servr is..

Kedvet mi? :-)
Mér nem olvasol vissza egy oldalt? Minden nap jön valaki és mekkérdezi, pedig egyetlen oldalt kellene csak visszaolvasni: a magyar szerverek meg vannak törve ott tucc nyomulni biztonsági másolattal.

A doboz hátoldalán kell lennie.

Te mennyit adsz neki?

stinger.df
Na majd eljon az ido, amikor...

hiba
Nekem csak egy 95pro van de amiota megtalaltam a 16x aznio kapcsolot nem tudom kikapcsolni 😊

stinger.df
LOL

Igen, kell am nekem hogy 30 FPS legyen lovoldozes kozben... kivancsi vagyok hogy talalnek el vele barkit is.

Amig hozza voltam szokva az alacsony FPS-ekhez, nem zavart. De amiota igy jatszom, nem adom alabb 50-nel...
stinger.df
Nade mire is jo az a draga opcio a BIOS-ban, amivel tetszoleges mennyiseget meg le lehet valasztani a rendszermemoriabol az AGP-nek?
hiba
Szegyen gyalazat ilyen kartyaval ilyen nudli beallitasokkal.

16xx Anzio es 4xAntialist izibe!

stinger.df
Surgosen tedd vissza a 3.7-et!

Apropo, nekem szinten 9800 Pro-val mindent maxra huzva, 2xAA-val, 8xAF-el soha nem megy 50 FPS ala.
Mér nem jó?

fm
jahogyezviccvolt..ok

Enemy at the gates

fm
és milyen a call of duty?

Forrest Tomee
"Milyen a Win2000?"

Régi.

Tom3
Milyen a Win2000?Akinek meg van irjon lecci!!!

Elore is kosz!
Mayday
Jo is az 😊
Csak beszeltek valamit, hogy lesz valami extra szepseg a CoD-ban, amihez kifejezetten fog kelleni a 9800Pro 256MB-val!!!
Ezt itt irta valaki a forumon, meg a jatek megjelenese elott asszem, de regen. Ezert en betudtam annak, hogy az en 128 megasom nem birja az Extra beallitasokat. Mindenesetre nem mostanaban lattam szakadni jatekot, bar meg max. 2 honapos a karesz...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
Én is mert ha minden igaz én is veszek egy 9800pro ( kopp-kopp) lekopogtam 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Mayday
Varom, mint allat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
Ááá a 9800pro, hogy lenne kevés?
Ez az ATI miatt van.
Várd meg azt a csomagot.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Mayday
Nalam siman szaladt eddig a 3.8-al, semmi fagyas. DE! 9800Pro-n ha minden "High", akkor tokeletes, semmi nem akad, egy masodpercre sem, sem singleben, sem multiban. Azonban, ha minden "Extra", ugy leall, mint allat! Lesz vagy 1 fps. Ez lehet-e ez a bizonyos hiba (HWSW szerint az ATI azt javasolja, vegyunk mindent Extrarol Highra), vagy ez a kartya is keves hozza?
Velemeny?

fm
mivan?

Megy is, többeknek a 3.8-al és a 3.9-el is. Sajnos nekem még kompatibilis módban is fagy 2-3x egy map alatt, pedig megcsináltam a belinkelt oldal utasításait

Hát hol lenne? A kapuk elõtt!

fm
nem,mert akik többen vannak az iránytûn látják kérdõjellel jelölve,hogy hol az enemy..

fm
de elv. a régebbiekkel mennie kell?

fm
próbáltam és nagyon jó! a lényege,hogy a két team közül az egyikben mindig kevesebben vannak(õk vannak ellenséges vonalak mögött) ha bejutsz ebbe a csapatba(ehhez ki kell nyírni egyet közülük) akkor próbálj meg nem meghalni,és ottmaradsz,a pontjaid meg gyûlnek 10mp-ként. ha meghalsz,visszarülsz a többségbe..

Elég sokan próbáltuk, és jó

Ha nem fontos cserélned, várd meg a cat.4-et, hamarosan kint lesz

Ezzel vannak problémák, van akinél csont nélkül megy másoknál (pl. nálam) rendszeresek a fagyások:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23546

fm
cat drivert kell cserélnem,most 3.7van,ezzel faszán megy a game..melyikkel még?

Mayday
Szerintem jatsszatok le egy Deathmeccsben! 😊