Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Dud
...Nekünk nem jön be annyira....
Megkérdezhetem miért? Kipróbáltátok? Melyik verziót? Túl nehéz/könnyû, körülményes regisztálni, tréningezni, stb?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- A szervert a saját és a közösség szórakoztatására csináljuk (mindezt saját költségbõl és saját szabadidõbõl). A közösség érdekeinek megfelelõen.
- Sose rántottuk ki egy scene alól se elõzetes bejelentés nélkül a szervert!!! Mivel hogy ingyenes volt minden, így szerintem senki egy kurva szót nem szólhat, ha átállítjuk a vasat másra. És majd mindenhol adtunk 1 hónak kifutási idõt. Volt olyan, hogy inkább beállítottunk még egy vasat, csakhogy az elõzõt ne kelljen leállítani.
- Elárulnád hogy mi a bajod velünk?
Na? Lesz ingyen AA port?

Már lassan 5 éve nyomom a multikat és elhiheted, hogy azé' van tapasztalatom és sok embert megismertem és nem érzem, hogy OBI-ék nagyképûek lennének!( Bár mutass olyan admint(-okat) aki valamilyen szinten nem nagyképû(ek)!)
Szal ennyi erõvel mindenkire rá lehet sütni, hogy nagyképû!szvsz
Nem kell OBIéktól elájulni, nekik ugyanúgy szükségük van a többi gémerre, mint a gémereknek rájuk. Képzeld milyen uncsi lenne nekik, ha átlag 3 OBIs egymást irtaná naphosszat. Szal csak azt ne hidd, hogy ez valamiféle önzetlen felebaráti szeretet. Ha megunnak egy gamét úgy kihúzzák a scene alól a vasukat, mintha sose lett volna. És attól, mert van lé, meg lehetõség szervert üzemeltetni még nem kell nagy arcot növeszteni.
1. Haveri szervernek mindig van értelme. Hála istennek az OBI szerverek fennállása óta, jópár olyan embert megismertünk, akik mind jófejek és tûzbe tenném a kezem értük, hogy nem csalnak. És ha õket és magunkat meg akarjuk védeni attól, hogy a szórakozás helyett azon idegeskedjenek, hogy ki kit miért milyen segédeszközzel lõtt le, akkor inkább csinálunk egy ilyet és egymással játszunk. Lehet hogy az a port nem telik meg minden nap, de legalább ha játszunk, akkor a szórakozásé legyen a fõszerep.
2. Az OBI tûzzel vassal írtja a csítereket, ahogy csak tudja. Ez vonatkozik minden szerverre és minden játékra. A COD szerverek esetében viszont nehezebb a helyzet. Itt nem lesz könnyû a dolgunk. Ha nem lesz semmi anticsít és semmi segédeszköz, akkor marad a haveri port. Jelen helyzetben is amennyi idõnk marad azt a szerverünkön töltjük és figyelünk... Ha vaslaki gyanús, azt ne publikban mondjátok, hanem csak privátban. Felesleges a szennyest mindenki elõtt teregetni.
3. Abban igazad van, hogy a csíter a csíttõl nem lesz jobb sõt szarabb lesz. Aki arra vetemedik, annak csak egy célja van, hogy látszatra õ legyen az elsõ! De hidd el, lélekben retteg attól, hogy mikor dõl meg! Ha ez neki szórakozás, ám tegye, de ha megtaláljuk kibasszuk a gecbe!
4. Együtt játszó klánok azért játszanak egy oldalon, mert feltételezhetõen õk a játék mellett beszélgetnek is. Nem korrekt az ellenféllel szemben, ha két oldalon vannak, hisz akár "súghatnak" is. Ezt aki korrekt nem teszi meg, de még a látszatát is érdemes elkerülni. Az OBI is ha teheti egy oldalon játszik.
Amúgy meg azt hiszem OBI-ék már annyiszor nyitottak ingyen szervert, hogy csak hálával tartozunk nekik, azért a sok-sok csodálatos óráért amit nekünk multi-játékosoknak okoztak imáron jó ideje, önzetlenségükkel! (Na, OBI? Jól benyaltam!!! De tényleg így van...)

De jó pénzért szívesen csinálunk nektek egyet. Megegyezünk egy havi díjban és ráállítunk egy vasat.
1. nem fut a server
2. nem elérhetõ az ASE scannelõ servere (elõ szokott fordulni). Meg lehet próbálni másik scan servert beállítani
3. nincs internet kapcsolatod
4. nincs több lehetõség
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Csak azért bátorkodtam megkérdezni, mert sajnálatos módon csak 1 magyar server van, pedig elég sokan játszanának, de elrettenti õket az amcsi és egyéb külföldi serverek 200+ pinges látványa.
Mivel eléggé off topic vagyok beérem egy igen vagy nem válasszal.
Lehet játszani a CoD-ot coop.módban multiban a gép ellen???
Ha nem, akkor van egyáltalán ilyen játék???!!!
Mert 2-ten otthon Lan-on elég uncsi egymást kergetni...
Mit csináljak, hogy kivegyék? Leszopjam õket?
Dud: én ugyan nem vagyok régi ismerõsötök (bár CoD-ot szinte csak nálatok játszottam eddig), de az hétszentség, hogy én nem csalok. Szal én most feliratkoznék rögtön az "OBI & friends"-re.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Tulajdonképpen az AA portot nem értem... Az mi?
Ha netán a CoD (Activision) nem veszi meg a PB támogatást, lehet számítani egy PB támogatta AA portra a méltán híres OBI serveren?
Ezek szerint a játék tartalmaz vmi érzékelõt nem? Nem lehetne ezt a beépített cuccot valahogy "érzékenyebbé" állítani?
Egyébként ritka idegesítõ dolgok vannak a játékban, néha teljesen másképp látom a killcamben a halálom, mint ahogy történt, headshot puskával miközben összevissza ugrál az ember és fél képernyõ a célkeresztje, stb.
Egy darabig még én is nyomom, meglátjuk milyen fejlemények lesznek...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)