Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl úgy halottam hogy jó játék..
Nagy az isten állatkertje.A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
ilyen hibaüzenettel hagyja abba atöltést a játék miko a mentést probálom betölteni
Plz help mit csináljak
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
amik itt felvannak sorolva, azok mind SD-k...
jó ott is a hangulat, de zavar, hogy 10 kör van, és ha 1x meghalok akkor meghaltam...
valaki megtenné nekem?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
De egyszerübb, ha használod az All Seein Eye szerverkeresõt, letölthetõ a www.ase.com-ról.
Felvettem mikrofonon a hangot ami kellet és átneveztem arra amire én akartam.
Pl a Yes, Sir helyet Jovanmábazzeg voot. 😊
De ezt más akkor halja ha ezt elküldöd neki és õ felüirja az õ hangjait is.
Akartam hozzá ilyen szinkron hangokat csinálni de inkább nem 😊
Zaki, te sem tudsz segiteni a 5055-ös agyszüleményemben?
152.66.93.29:12215
193.224.50.166:28960
195.228.75.171:28960
195.56.172.187:28960
152.66.93.30:28961
212.92.18.38:28960
152.66.93.30:28960
80.95.93.13:28960
A generált kódot nem fogadja el netes játéknál 😞
AGGYATOK KÓDOT PLZ !!!
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
1 apró bibi sztem,hogy visszaüt a friendly fire..tehát ha meglõsz vkit a csapatodból véletlenül,vagy direkt,akkor te sérülsz. ez csak akkor gáz,ha egy nagy tûzpárbajban berohan eléd egy idióta és meglövöd...amúgy

ha norm ember neten, akkor mér ne... engem nem idegesítenek a felvágós emberek, mutassa meg inkább mit tud a srác!
télleg 1 kis reklám: HUNGARY - Sadun Tryst's server néven néha én vok fent, ha éppen látjátok, lécci nézzetek be. elég szar 1edül bolyongani a pavlovos pályán... 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Más, hogy végre a játék is elõtérbe kerüljön: Hogy lehet a beépített beszédeket (Grenade, sniper, stb.) egy gombra ráblindelni? Esetleg saját szöveget is szeretnék, mint köszönés, sorry, Np. Meg lehet-e csinálni, ill. nem jelent-e valamilyen szintü csalást néhány szerveren, mert akkor inkább hagyom.
Thx
Chirsss meg a klánok

viccet félretéve, én szívesen csatalakoznék bármily nemü klánhoz. ha komolyan gondolod, akkor írj privibe és megbeszélhetjük.