Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
rímes, de inkább a gumiba garázdálkodj pls

hát perszehehe hogy érdekel bolti áron!
errõl úgy halottam hogy jó játék..
Mu*][*h4pHu|{4
Halló Obi Guyz 8tol war!!4Hol vagytok??Jelentkezetek!

zaki
😄DDDDDDDDD ez mekkora

CELL StormBird

Nagy az isten állatkertje.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
jó neked

Valaki tudna segiteni miért van az elinditom a call of duty-t be jönn a a videó része és lefagy ebbõl.
Sadun Tryst
thx megnézem

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ruffi
G_Load Game:THe Bsp File was changed since the last game was saved
ilyen hibaüzenettel hagyja abba atöltést a játék miko a mentést probálom betölteni
Plz help mit csináljak

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Sadun Tryst
valaki tudna nekem adni 1 jó TDM server IP-t?
amik itt felvannak sorolva, azok mind SD-k...
jó ott is a hangulat, de zavar, hogy 10 kör van, és ha 1x meghalok akkor meghaltam...
valaki megtenné nekem?

CELL StormBird
Hát igen az a micho gyerek körök elején akit láttot megölt de a nép megunta azt õ halt meg minden kör elején =)

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

OBI Internationalon Micho nevu TK-s szorakozik.

Sadun Tryst
na jó mindent visszavontok, nem akarok semmi közöset Chriss222-vel...

CELL StormBird
LoL ez a Chrisss

erre kell ébrednem...

The Garrett
semmit nemjelent.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Most nyomtam az OBI internacional porton, és Somát kinyomta a szerver ezzel: Soma can't validate pure client. Késõbb Istencsászár nikk alatt játszott. ez jelent valamit, vagy csak modosított .pk3 file volt??

Belépsz a multiplayerbe, ott join internet (vagy mi), aztán a sourcet-t addig nyomogatod, amig a favorite-t nem látod. Ott a new szerverbe beirod az ip-t és a portot. Ennyi.
De egyszerübb, ha használod az All Seein Eye szerverkeresõt, letölthetõ a www.ase.com-ról.

Mu*][*h4pHu|{4
thX

Pilu OBI
Ott vagyok...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mu*][*h4pHu|{4
1 obi server tulaj megkereshetne most,Ircen megköszöném!

fm
ez már nekem is megfordult a fejemben,de sajna én semtudok megoldást...

CELL StormBird
Én magamnak csináltam hangokat mohaa-ban.
Felvettem mikrofonon a hangot ami kellet és átneveztem arra amire én akartam.
Pl a Yes, Sir helyet Jovanmábazzeg voot. 😊
De ezt más akkor halja ha ezt elküldöd neki és õ felüirja az õ hangjait is.
Akartam hozzá ilyen szinkron hangokat csinálni de inkább nem 😊

zaki
sajna nem vágom, sorry

Ja az alsó három most nem megy.
Zaki, te sem tudsz segiteni a 5055-ös agyszüleményemben?

195.228.254.110:12213
152.66.93.29:12215
193.224.50.166:28960
195.228.75.171:28960
195.56.172.187:28960
152.66.93.30:28961
212.92.18.38:28960
152.66.93.30:28960
80.95.93.13:28960

CELL StormBird
Itt is tervezik magyar válogatott felálítását? 😄

zaki
dohogy titkos, akkor mi értelme lenne, hiszen nem lennének játékosok 😊

Olyan szerverekre járunk, ahol nincs Cd Key ellenörzés.

Szerintem meg OLVASS!!!

zaki
ne is csodálkozz ezen, hogy nem fogadja el

praetorian
AGGYATOK KÓDOT PLZ !!!

A generált kódot nem fogadja el netes játéknál 😞

AGGYATOK KÓDOT PLZ !!!

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

Szerintem a tüzvonalba szaladás azért nem olyan sürün van, ez benne van a pakliban. De sokkal többet nyernénk vele mi becsületes játékosok, jobban meggondolnák egyesek a rusholók elé bevágott gránátokat. A multkor valaki azért lõtt hátba a kezdésnél a Hurtgenen, mert én vettem fel a szemüveges puskát, és így vette el tõlem. Na ezen nagyon bepipultam, mert ha szól akkor otthagyom neki, legyen boldog. Nevet nem írok, talán magáraismer itt.

fm
jaja. arra jó,hogy kiírtsa a tk-t és sajnos amint hallom szükség is lenne rá. de van 1 pici hátulütõje is..amit írtam

Hát ez király lenne a magyar szervereken is, nem lehetne bevezetni? Végre megszünne talán a startnál a hátbalövések negy száma

fm
én is most voltam a DVDF-en. nagyon jó szerver! de tényleg..
1 apró bibi sztem,hogy visszaüt a friendly fire..tehát ha meglõsz vkit a csapatodból véletlenül,vagy direkt,akkor te sérülsz. ez csak akkor gáz,ha egy nagy tûzpárbajban berohan eléd egy idióta és meglövöd...amúgy

Az #5055-ös hozzászólásom második részében nem tud senki segíteni?

The Garrett
akkor gyere a magyar szerverekre játszani .D

Sadun Tryst
kitudja, lehet, hogy csak itt fórumon van ilyen nagy arca, mert "névtelen" dolog ez a fórumozás, így lenyomozni nem tudják, hogy ki is Ö neten...
ha norm ember neten, akkor mér ne... engem nem idegesítenek a felvágós emberek, mutassa meg inkább mit tud a srác!

Sadun Tryst
nekem is ez a gond, csak néhány rippelt szerver müxik, én még csak R|P szerveren tudtam jáccani eddig, vagy csináltam saját szervert...
télleg 1 kis reklám: HUNGARY - Sadun Tryst's server néven néha én vok fent, ha éppen látjátok, lécci nézzetek be. elég szar 1edül bolyongani a pavlovos pályán... 😊

zaki
vazze, tisztára felidegesítettem magam egy buzi TK miatt, egymás után 3X lõtt szét kezdés után,

Tibre
Téged véletlenül nem rylandernek hívnak?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

KM
Bocsika, hogy élünk!

The Garrett
chriss te nagyonjóképességû ember lehetsz 😄DD

Szerintem Chris hatalmas egoja nem fér el egy nikkben, 3 kell neki.

Más, hogy végre a játék is elõtérbe kerüljön: Hogy lehet a beépített beszédeket (Grenade, sniper, stb.) egy gombra ráblindelni? Esetleg saját szöveget is szeretnék, mint köszönés, sorry, Np. Meg lehet-e csinálni, ill. nem jelent-e valamilyen szintü csalást néhány szerveren, mert akkor inkább hagyom.
Thx

CELL StormBird
REmélem ezt csak poénból irtad
Chirsss meg a klánok

Sadun Tryst
klán? ebben szívesen beszállnék, igaz én csak 1 mezei gyalogos vagyok... 😊
viccet félretéve, én szívesen csatalakoznék bármily nemü klánhoz. ha komolyan gondolod, akkor írj privibe és megbeszélhetjük.

Jabba
De szépen mondtad a paraszt jelzõt

kapod qtya :))

zaki
velem? jó, hogy szólsz 😛

Oppika
© DrBigSlingShot! 10 rugó a Tescoba.