Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megis mi az, hogy ott dol el minden? Ez egy forum, beszelgettunk rajta, ennyi.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez allando... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De ez a fajta arcoskodos megszalottsag nekem kisse gyerekesnek tunik, ne haragudj...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
nekem múltkor volt 30 farg, és 5-öt haltam... na és akkor mi van? senkit nem érdekel!
szal' jó lesz abbahagyni a nagyarcúságot! (most nem a saját eredményeim alapján mondom ezt)
Basszus, behalok! 😊
Hany eves vagy, meg lehet kerdezni? Regedbol sajna nem derul ki... 😊
Húzd ki magad, igazán büszkék vagyunk rád !
Hip hip...
de jo lehet neked!
es tenyleg meg screenshot is van rola? hat ez valami szuper!
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Van.
Engem is pedig csak leprimitiveztem, semmi csunyat, gonoszat nem is irtam... 😊
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Mennyi lenne a bérezésed?
respect to the man in the ice cream van
de nagyon kir!
1 gond viszont van... nincs célkereszt! 😞
igaz a Vietcong-ot is végignyomtam Vietnam módon, de az más... így célkereszt nélkül esélyem sincs... 😞