Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ja,,,,máshogynem lehet...vagy próbáld meg megdobni a fegyvertárral a német géppuskást--- ..........

Pedig úgy kell. Gogogo és odafutni a roncs mögé. Esetleg rögtön vágd magad hasra amikor odaérsz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

DJ Skyline
azt vágom hogy csak tört szervereken tudom csapatni,de még arra se tok felmenni mert mindíg ezt írja ki:

DJ Skyline
sztem a gátasba meg az egészjátékba ez volt az egyik hiba...hogy lerakunk egy nagy darab szarhoz bombát..aztán majd V2 rocket állomás...és nem látjuk ahogy robban,csak lelépünk és kész...na mind1 a gátas szerintem túl rambósra sikeredett....mész egyedül, lerambózod az egész német hadsereget lepasszolod a légvédelmi ütegeket meg a gátgenerátort,aztán a végén jön a csávó a truckal...ennyi--

1etértek

Uralkodj magadon, a bosszú semmire sem vezet. Lehet hogy csak egy gyõzelmi örömlövés maradványként lõtt le, megesik néha. Velem is elõfordult egyszer, ICQ-n üzim jött, leraktam tálcára a gamét, mert halott voltam. Mikor vissza akartam rakni full screenre nem vettem észre hogy már aktív ablak volt, kattintottam az egérrel és sajna egy társam bánta a rajtnál. Szóval ha nem szándékos, kár a bosszún gondolkodni.

magus
inkabb minusz 3, mert meghalok egyszer mert rossz passzban vagyok elbaszok egy granatot. felhuzom magam, erre a tarsam lelo a kezdonel veletlenul emrt remeg a kezem. naná hogy fejbelovom enis a kurva anyjat es mar -2...

Na szedd össze magad

Sanko
hoppá

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
?????????

a mohának mindig a déli oldala fás

Ruffi
Amugy meg nekem a Gátas tetszett a legjobban meg utána az üldözések

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

The Garrett
bocs de nagyon kiborultam... elhatároztam hogy nemhúzom fel magam ilyeneken, de nemsikerült 😛PPP
nam ajd a következõ lelkes amatõr 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK
"NA takarodj!!!!!!!!!!!!! ..."

ezen szétröhögtem magam

KM
Csak tört szervereken tudsz játszani. A magyarok azok, próbáld ASE szerverkeresõvel.

DJ Skyline
minden esetre azért köszi...

DJ Skyline
nem néztem végig...bejöttem és beírtam a problémám ennyi...nem szoktam visszaolvasni...most essek neki kb.5500 hozzászólásnak...?

R@in
Hogy csinálod, végignézed a forumot, hogy mit kérdeztek meg eddig a legtöbbször és becopyzod?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

The Garrett
NA takarodj!!!!!!!!!!!!!

Ha nem kibaszott 5!!!!!!!! hozzászólással lenne lejjebb mely szervereken tudsz játszani talán segítenék is.

DJ Skyline
Halihó mindenkinek....
Lenne 1-2 kérdésem...
1. Felakarom menni neten játszani, már csatlakozik a serverhez és kiírja hogy CD KEy is in use...ok generáltam egy másikat stb...de amikor már a 15-et generáltam és még mindíg ezt írja ki kicsit pipa lettem...mit lehet csinálni?
2. Nektek singleplayerben melyik a kedvenc pályátok..?
Nekem a Pegazus híd elfoglalása és megvédése..meg az összes oroszokkal folytatott hadjárat...

The Garrett
van reflect damage 😊

KM
Az Obin van, Kenobi!
Jó-jó, gyengus poén volt...

Én szintén támogatom. Esetleg az is jó lenne, ha a TK saját sebzést is okozna, ugyanaz lenne. Dud nincs még ilyen??

KM
Támogatom, jó ötlet!

Ja és amit utána csinál az nagyon LOL

ranGer2
Elmondja a sniper hogy hova menj ugye? hát persze!a roncsautó mögé megvárod míg azt nem mondja hogy GO!GO!GO! és utána indulj!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Beagie
ügyesen 😊

www.gtr-masters.hu

Tegnap mi volt! Amerikai oldalon támadás helyett bekempel az arc, háromszor pofánlövöm, persze mindig ugyanoda kempelt annyi esze volt. Ezután elszakadt nála a cérna, átjött németnek és elkezdett tk-ni. Hízott a májam rendesen.
Szervert nem lehetne beállítani, hogy mondjuk -2 pont után kickeljen?

Ilyen volt?? Nem is emlékszem rá hogy ennyi TudatLan jött össze a túloldalon. Ennek fényében kicsit büszke vagyok az 1. helyemre

valaki nem tudja hogy miert akadnak le a tdm serverek?
be lejet joinolni de jatszani mar nem lehet

May the force serve you well!

Ya, valóban meg lesz rendezve a VII. TudatLAN party...
A sláger gamma elég nagy eséllyel a CoD lesz, mivel az elõzõ party után adták ki.
Jelentkezni lehet dec. 24-ig, tehát még van idõ...

A (TudatLAN) elõtag igazából azok neve elõtt van, akik már résztvettek valamelyik bulin, azaz nem klánt jelöl...
Valamelyik este sikerül beszuszakolni magunkat 1 szerverre és 1 oldalra: klikk

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

The Garrett
dRown 😊

zaki
éjjel negyed 3kor? 😊

szm0re
up

ReTeK
Gb-s ára még elég húzós nem ?

fm
ja sry..félreértettem. amúgy nemtudom,hogy kell-e a gigabites,de szvsz nem..

szm0re
lesz(!) nagy CoD LAN.

AirborneRanger
magyarok törtek

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

zaki
mind1ik magyar szerver tört, szal azokra menj. hogy mi a címûk? olvass vissza, utóbbi idõben úgysem nagyon pörgött a topic, szal nem kell sokat visszaolvasni 😊

ReTeK
Igen lehet.

Sadun Tryst
ja, valahogy én is így képzelem a fegyvereket a CoD-ban! de nem szabad megfeletkezni az M1 Carbine-ról sem! az is kir fegyver! én MP40 melyett pedig inkább MP44-et használok...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Hát attól függ, hogy hol. Nagy távolságra jó a garand, de utcai harcoknál inkább a thomson, vagy németeknél az mp40, hogy a legfaszább épülettisztitót, a pps-t ne is emlíccsük ugye. D

Nem neked akarom venni

Sadun Tryst
CoD-ban persze! a szövetséges oldalon az a kedvencem, a németeknél meg az STG!

fm
kössz,de nekem elég a saját kis 8portos swiccsem,ennyi embert is alig tudok összeszedni,pláne alkalmas helyet a partyra..

fm
OLVASS!!!!

Depon láttam 34 nettóért 24 portosat 100 mb. Elég, vagy kell a gigabites?

CELL StormBird
Lehet azé mert Quake3-as motor?😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

AirborneRanger
he? codban garand POWA!! 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Sadun Tryst
prick = fasz nem?

bevallom nem vagyok jó játékos, de igyekszem. én csak a haverok ellen nyomon jól. nemtudom miért vagyok így, de nekem sokat számít a fegyver (tudom mindenkinek). de nekem olyan értelemben, hogy jó vagy rossz tapasztalatom van vele. pl. mohaa-ban mindenki az STG-re esküszik, de azt a fegyvert én nem tudom kezelni. rángat, nagy a torkolattûz, és hangos... 😛
viszont 1 Lee-Enfield-el már az önbizalmam is nagyobb, és jobban is játszok. az m1 garand meg szar a mohaa-ban, mer nagy füstje van mikor lõsz, így könnyen szem elõl tudod téveszteni a célpontot. szal nekem a játék lelki alapon megy. ha úgy gondolom, hogy ezzel a fegyverrel nem lehet ölni, akkor nem is fogok, de ha igen, akkor fogok. fura 1 fazon vagyok! 😄 és itt minden igaz a CoD-ra is!

magus
ahh lanra nemtok menni, mert a gep nem az enyem hanem fatere is😞 foleg nem kisujszallasra...