Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..........
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
nam ajd a következõ lelkes amatõr 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Ha nem kibaszott 5!!!!!!!! hozzászólással lenne lejjebb mely szervereken tudsz játszani talán segítenék is.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lenne 1-2 kérdésem...
1. Felakarom menni neten játszani, már csatlakozik a serverhez és kiírja hogy CD KEy is in use...ok generáltam egy másikat stb...de amikor már a 15-et generáltam és még mindíg ezt írja ki kicsit pipa lettem...mit lehet csinálni?
2. Nektek singleplayerben melyik a kedvenc pályátok..?
Nekem a Pegazus híd elfoglalása és megvédése..meg az összes oroszokkal folytatott hadjárat...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Szervert nem lehetne beállítani, hogy mondjuk -2 pont után kickeljen?

be lejet joinolni de jatszani mar nem lehet
May the force serve you well!
A sláger gamma elég nagy eséllyel a CoD lesz, mivel az elõzõ party után adták ki.
Jelentkezni lehet dec. 24-ig, tehát még van idõ...
A (TudatLAN) elõtag igazából azok neve elõtt van, akik már résztvettek valamelyik bulin, azaz nem klánt jelöl...
Valamelyik este sikerül beszuszakolni magunkat 1 szerverre és 1 oldalra: klikk

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
bevallom nem vagyok jó játékos, de igyekszem. én csak a haverok ellen nyomon jól. nemtudom miért vagyok így, de nekem sokat számít a fegyver (tudom mindenkinek). de nekem olyan értelemben, hogy jó vagy rossz tapasztalatom van vele. pl. mohaa-ban mindenki az STG-re esküszik, de azt a fegyvert én nem tudom kezelni. rángat, nagy a torkolattûz, és hangos... 😛
viszont 1 Lee-Enfield-el már az önbizalmam is nagyobb, és jobban is játszok. az m1 garand meg szar a mohaa-ban, mer nagy füstje van mikor lõsz, így könnyen szem elõl tudod téveszteni a célpontot. szal nekem a játék lelki alapon megy. ha úgy gondolom, hogy ezzel a fegyverrel nem lehet ölni, akkor nem is fogok, de ha igen, akkor fogok. fura 1 fazon vagyok! 😄 és itt minden igaz a CoD-ra is!