Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy TS (teamspeak) szerver van-e és ha igen (nyílván) melyik magyar játék szerverhez kapcsolódik és hogy állandó-e meg hogy be lehet-e lépni mint egyszeri user (looser) meg ilyesmi......
köszönettel: SANI{Ó
a mohának mindig a déli oldala fás
Amúgy felszámolják a kábeljüket, adsl-t adnak helyette, de az is szar. Szal egyetértek, messzire kerülje el õket aki teheti.
Ja és a COD egy jó gamma :-)
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Magyar szervereken 0-60 körüli ping a normális, ez netkapcsolattól, ill. lakhelytõl függ.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Tökéletesen lehet játszani,mindenféle akadozás nélkül. A pingem mindíg 25-50 között ingázik.
PSN ID.: Beegabor
Végén egy sarokba bebujtam aztá aki jött a lépcsön azt lefejeltettem golyoval, nagyon király a játék!
Multihoz all seeing kell??Mer letölöttem de egy magyar servert se találtam!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PSN ID.: Beegabor
Elöször játszok vele és a harmadik szinten nyomom hirtelen nem tom h hivják...és nem uncsi most tartok a red square-nél vagy nem tom mi van stalingrad után
csak annyi hogy a rambós jelenetekbe vihettek volna valami csapatmunkát is...azé gondoljunk bele milyen irreális...a gátnál egy ember az-az mi...robbanstunk fel 6 légvédelmi üteget + majd még 2-t...tegyünk 4 bombát a generátorra..és mire oda érsz a generátorhoz 40-n lõnének csak le...aztán menj vissza a gát végébe.és ismét kb. 15-20 ember aki lelõne...rambós filmekbe nincs ilyen..
mi a faszt csináljak?