Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
Hali *.*!

Az lenne a kérdésem, hogy TS (teamspeak) szerver van-e és ha igen (nyílván) melyik magyar játék szerverhez kapcsolódik és hogy állandó-e meg hogy be lehet-e lépni mint egyszeri user (looser) meg ilyesmi......

köszönettel: SANI{Ó

a mohának mindig a déli oldala fás

fm
az..

Szerencsere a melógép van azon, legalább ott nem játszom. :-)
Amúgy felszámolják a kábeljüket, adsl-t adnak helyette, de az is szar. Szal egyetértek, messzire kerülje el õket aki teheti.
Ja és a COD egy jó gamma :-)

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

ReTeK
FlashGet sebességét kb. 10KB/s -re állítod (Sebesség/Kézi) még ugy ahogy elmegy, és tudsz játszani. Igaz függ a kapcsolatodtól is, hogy az mit bír, próba...

Semmi ne menjen játék közben ami zabálja a sávszéledet akár le, akár fel.

Nem a Tvnetvorkrõl és nem is a kábelrõl beszélek általában, nanem a TVnet kábeljérõl. Az egy fos.

Hamed
Hát talán nem kéne töltögetni játék közben😊 Nemhogy a pinged lesz az egekben hanem még a packet loss is, aztán csodálkozhatsz, hogy nem lõsz le senkit.

Magyar szervereken 0-60 körüli ping a normális, ez netkapcsolattól, ill. lakhelytõl függ.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

hát ha lan, akkor talán, de én kábellel szívtam, akkora pingem volt mint egy ház... :/

Gugger
thx

Seth
Hülyeség hogy a kábelnet szar.
Tökéletesen lehet játszani,mindenféle akadozás nélkül. A pingem mindíg 25-50 között ingázik.

PSN ID.: Beegabor

Oppika
Na emberek mitõl függ a ping értéke? És egyáltalán mi számít alacsonynak v. magasnak. Úgy vettem észre, ha a Flash Get-el töltök le valami és közbe akarok játszami, akkor nem igen enged be sehova, mert azt írja, hogy magas a pingem.

fm
tvnetwork? Szegeden nem rossz..

Ja elfelejtettem írni, hogy magyar szerver tuti jó, széles dróton. Szal tvnet kábel egy kalap szar, nemcsak zuglóban, mindenhol szidják. Ping a te sávszélességeden és a kapcsolat minõségén felül nagyban függ a szerver helyétõl és hogy annak milyen a sávszélje. A dedikált magyar szerverek általában nagy sávszélen vannak, 384 adsl-l csatlakozva 50-es körüli ping kell legyen, ha ennél jóval magasabb, akkor valahol hiba van. Ping amúgy azt az idõt jelöli, amíg a te gépedrõl egy adatcsomag eljut a szerverig és onnan visszajön a válasz. Értelemszerûen az alacsonyabb a jobb. Hasonlít a hangradarhoz, onnan kapta a nevét, ha jól tudom. Ha tévednék javíccsatok ki.

fm
add be a belsõ keresõbe ip címekkel a magyar szervereket. lentebb találsz rengeteget..

Ruffi
Én nemrég játszom a játékkal december eleje ota, nem játszottam vele tul sokat chateu-ig elvittem aztá abbahagytam tegnapelött megin elkezdtem és nem birtam abbahagyni, Pavlov házat csináltam most meg igen király volt!!
Végén egy sarokba bebujtam aztá aki jött a lépcsön azt lefejeltettem golyoval, nagyon király a játék!
Multihoz all seeing kell??Mer letölöttem de egy magyar servert se találtam!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Oppika
Hi. Mitõl függ hogy menni a pingem? ADSL-em van, és sok szerver nem enged be, vagy menet közben kidob.

The Garrett
az a szervertõl is függ 😛 bár ha csak neked 100 a pinged akkro valszeg nálad van agond

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pilu OBI
A Cod folderében azon belül a mainban van a codkey fájl. Szerkeszd meg.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

R@in
nem

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

R@in
multi options

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Gugger
hi COD-ban lehet CD keyt cserélni újrainstall nélkül?

Tényleg cselló nem paket lossos? Tvnetem volt melohelyen hát a pingjeim 40 és 300 között ingáztak, az ellenfelek elõttem futottak, eltüntek 10 mp-re, majd hirtelen hátulról lelõttek.

Nem

zaki
bazz, nálatok sem jön be a banner?

zaki
ahogyan én is tettem 😊

Dehogy sportoljál még megsérülsz. Az olvasás meg rontja a szemet. Cseréld le a fostos csellót adsl-re!

KM

Seth
Köszi Garret,most már ezt is tudom

The Garrett
1-2 k ki és ugyanennyi a bejövõ... Tehát összesen kb 5-6k MAximum a folyamatos adatforgalom.

Seth
Egy kérdés:ha multiban játszom, akkor mennyi a netes adatforgalom? Még totál kezdõ vagyok netes ügyekben, kurvajó a CODMP és arra lennék kiváncsi, ha mondjuk 1 órát nyomulok akkor mennyi MB-t fogyasztok? Kábelnetem van ,a keretem havi 5GB.Na csak ennyi...bunkók kíméljenek

ReTeK
én is jóval a multi után játszottam vele, mikor szünetelt a netem

DJ Skyline
Pavlol ház szvsz kegyetlen jó let..!!!

Az is Szálingrád, meg a Pavlov ház is.

Ruffi
Ki mondta h én legkönnyebben nyomom???
Elöször játszok vele és a harmadik szinten nyomom hirtelen nem tom h hivják...és nem uncsi most tartok a red square-nél vagy nem tom mi van stalingrad után

The Garrett
én még el se kezdtem 😛

DJ Skyline
nem pont ugyanazok mert csak 1 része azoknak akik a MOHAA-t is csinálták de ezt hadjuk...

Strahd_
láván hoyg a fejlesztöi ugyanazok még jo hoyg a mohára hasonlít.

DJ Skyline
én is greenhornban toltam végig és nem szégyenlem..sztem nem lehet egy játéknak rögtön a veteran szinten neki esni...nem uncsik nem azt mondom...
csak annyi hogy a rambós jelenetekbe vihettek volna valami csapatmunkát is...azé gondoljunk bele milyen irreális...a gátnál egy ember az-az mi...robbanstunk fel 6 légvédelmi üteget + majd még 2-t...tegyünk 4 bombát a generátorra..és mire oda érsz a generátorhoz 40-n lõnének csak le...aztán menj vissza a gát végébe.és ismét kb. 15-20 ember aki lelõne...rambós filmekbe nincs ilyen..

Ruffi
Nem uncsik a küldik másrészt ha rusholsz a 10.ik pályáktol akko igencsak a legkönnyebb fokon nyomhatod...Nagyon is jok a küldik

fm
sztem is uncsi..bár annyira azért nem rossz. csak jobb a multi!

magus
sztem full uncsi a single. nem olyan jo mint az elso palya, vagy mint amohaa partraszallas volt. amugy meg eleg erdekes volt amikor bementem singlebe, mert multit kezdtem el elobb. megyek singlebe, kidugom fejemet, egiyk kemphelyre ranezek, visszahuzom. kidugom masik kemphely. senki, oke akko atrohanok kispisztollyal a masik helyre, megnezem nincs e ott senki. onnan megint 3 perces procedura mig megnezem kemphelyeket. aztan 15 perc jatek utan talalkozok egy ellenseggel. mondom sarokbol kikukucskalva megolom. 2 loves meghalt vissza se lott, el se futott. ekkor jottem ra hogy 5 perc alatt vegig lehet rusholni a fele palyan, ahol nem vagy folyamatos ostrom alatt.

DJ Skyline
loál vagy...nem tu mibõl maradsz ki

fm
nem játszottam vele nagyon,csak belenéztem..

DJ Skyline
köszi szépen...neked melyik pálya teccet a szingl pléjerben?

fm
a source-nál nyomogatod a favorites-ra..ott add new favorite és ... még egyszer: TÖRT MAGYAR SZERVER! ammik ip-jét megtalálod lentebb.

fm
a lakat a JELSZÓT jelzi. DE tört szerveren(ahol másolt gamékkal nyomulnak) tudsz játszani! ez tuti biztos. menj fel a MAGYAR szerverekre,lentebb találsz rengeteg helyet...

DJ Skyline
de nekem nem az a bajom hogy tört vagy nem tört...hanem az hogy ahol nincsen lakat a server mellett -az a tört ugye- még arra se tok felmenni...és még 1 kérdés.ha van 1 ip címem akkor azt hova tudom beírni hogy arról csatlkaozzon föl?

zaki
játssz magyar szervereken, azok mind törtek

DJ Skyline
CD Key is in use.Please try to reconnect later...vagy valami ilyesmi,de az eleje tuti...magyarul valami zûr van a CD Key-mel ami már használatban van valahol más hol...és próbáljak késõbb csatlakozni...64641687 CD keyt generáltam már és mindíg ezt írja ki...
mi a faszt csináljak?

ReTeK
"de még arra se tok felmenni mert mindíg ezt írja ki:"

mit ír ki ?