Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
de nem a powcamp volt az egyetlen. Aznap délután ill este lagolt a stanjel, a kurszk és párszor 160-as pingek voltak UO_dawnvillen is.

Nieleen

dr Kotász
Beállítva.
Dietrich
Powcamp és megnéztem 14/20 volt a slotok száma...még csak tele sem volt.
tudom cassino a bugos..de erre meg azt mondom soxor játszom régebben cassinon és nem volt lagg..lehet tényleg ki kellene venni néhány effektet..pl. az esõt miközben úgyis süt a nap 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sztem váltsatok szolgáltatót server ügyben...
Nem sokkal drágábban sokkal jobb minõséget kaptok, és oda nyugodtan jöhetnek külföldiek is. Most nem azért, mert az OBiNet sponsorál, de Közép-Európa egyik, ha nem a legjobb szolgáltatója, és mivel sokan fizetitek tényleg csak pár száz forinttal lenne drágább...
Vagy, ha nem OBiNet, akkor ott a Gamearena vagy a Netszerver!

Yossarian
meg érdekes módon az LAH, WOFFés KHG szervereken nem okoz gondot a sok külföldi...

Nieleen

Yossarian
és még valamit. Voltunk mi már tele máskor is lengyelekkel és nem lagoltunk ennyire. Szerdán is megy csütörtökön is 20/20 volt a szerver és semmi lag nem volt, pedig szép számmal voltak fent külföldiek. Ezért hiszem, hogy ez a szervert futtató gép túlterheltsége miatt volt.

Nieleen

VPK-n is láttam már, hogy kirúgták a nagy pingûeket és mégis laggolt a szerver. Aztán mindenkinek nagy lett a pingje. Sztem is ez inkább szerver függõ lehet. Magyarul túlterheltté válik.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
szal szerintem a játék úgy megy, hogy kidobálja minden játékosnak a megfelelõ IP-re a csomagokat, aztán a bejövõ csomagot feldolgozza és kidobja szép sorban, de nem vár senkire sem. Mivel nem vár, lényegtelen, hogy egy kenyai IP-re küldi, vagy magyarra. A szerver és köztem levõ válaszidõ akkor nõhet meg, ha a köztünk lévõ távolságon sok hop van, vagy valahol belassul a net, illetve ha a szerver a túlterheltség miatt nem gyõzi feldolgozni a csomagokat.

Nieleen

NONO!!!
Hová lett a hozzászólásom? Ez így abszolút nem fair! A saját szerverünkön ámokfutnak egyesek, aztán ideírják a mindenféle gondolataikat (amik ebben az esetben az anyázásig terjednek), és még én vagyok kussoltatva?
Azért ez több, mint amit nyugodt szívvel elviselek.
Akkor inkább tartsátok fent ti a szervert, én meg megyek a publicokra...

Yossarian
figy szerkesztettem amire válaszoltál.

Nieleen

Magnetic
Relax Mentol 😊

Magnetic
Nos a pontos okát én sem tudom, de utánna fogok nézni. Az egyszer biztos, hogy van egy-két külföldi aki valami eszméletlen gagyi kapcsolaton nyomul és elkezd lagolni mint állat. Ilyenkor ki tudja miért a többiek is veletartanak és beáll a fasza 300-as ping. Ezt már nagyon sokszor megfigyeltem mind a saját, mind a VPK-s BAS szerveren.
Próba gyanánt legközelebb nyomjátok ki az összes külföldit (én ping alapján szoktam. 80 fölött kick...) és szinte biztos vagyok benne, hogy másodperceken belül újra átlag 50 lesz a ping.
Természetesen, ha a szerverrel van baj, akkor váltunk, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy sajnos csak 1-2 ember miatt van néha bazi nagy lag a szerveren.

M.

Nadi: ez a Draek gyerek a legfiatalabb tagotok? Mert akkor szájkosarat rá DE GYORSAN!!!

Yossarian
Mag, ezt nem értem. Légyszi magyarázzátok már meg nekem, hogy az én pingemet miért befolyásolja, hogy egy lengyellel is kommunikál a szerver? És másik szerveren miért nem baj, hogy lengyelek is vannak? Másrészt ennek a próbának akkor van értelme, ha éppen lagolunk és kidobáljuk õket. Mert ha egy hétfõ este kidobálod, sosem tudod meg, hogy most attól lett, jó, vagy csak egyszerûen nincs csúcsra kihasználva a szervergép.

Márpedig most mondom én úgy néztem, hogy fut 5db COD szerver, 1db BF2 szerver 1db CS szerver ezene a masinán és szerintem csúcsidõben ez fekteti meg, nem a lengyelek. De ha valaki ad nekem technikai magyarázatot arr, hogy a külföldiek hogyan növelik az én válaszidõmet, akkor készséggel elfogadom. De addig nekem ez az urban legend kategória, mint az is, hogy a kis rate-û játékosok is elbasszák a szervert.

Nieleen

me and a monkey
Melyik pályán volt?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
Az csak kezdeti akadály, sokadik próbálkozásra biztos bejut. Én csak tudom, nálam is ez van néha.
Ha tényleg a külföldi vendégmunkások okozzák, akkor el kell tõlük búcsúzni, egy rövid üzenetben leírni az okot (esetleg a szerveren futó üzenetek között ott lehetne egy ilyesmi tartalmú mondat angolul), és kick.
Ellenben ha nem õk okozzák és ebbõl tendencia lenne, akkor talán hurcolkodjunk át más szolgáltatóhoz. Tudom kicsit drágább (pl. OBINET), de 7-8 embernél az a plusz 1000 Ft nem tétel.
Ez csak elvi felvetés lett volna, szerintem még nem tartunk itt, meg aztán Magnetic, Kotász, Yossarian belefeccölt munkája is kárba veszne, hisz egy ilyen szerveren mindent újra kellene konfigurálni.
De az biztos, hogy az egész projektünknek van létjogosultsága, hiánypótló a szerverünk, ha csak mi játszanánk ilyen jókat rajta már megéri. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy milyen sokan kezdenek visszajáró vendégek lenni, egyre gyakrabban van telt ház, stb...

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Magnetic
Csak kérdezem...
Voltak akkor lengyelek a szerveren? Mert nagyon sokszor bizony õk okozzák a lagot.
A max pinget tesztképpen állitsuk be 80-ra és szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz lag.
M.

Dietrich
ilyen lagg elöször volt amikor ott voltam (lehet volt máskor is)ha ebbõl mindennapos dolog lesz mikor játszok, én nem fizetek többet erre a szerverre.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen, elérírtam, hogy T4Ce|OBiNet|Lenin:, és utánna kimásoltam, de mind1 végûlis😊

Yossarian
az aláírást vágom, csak azt hittem, hogy Lenin is te voltál 😊 Nem ismerem én a klánodat. Vagyis már apránként 1-2 embert igen...

Az zavart meg, hogy egyes szám elsõ személyben írtál. Gondolom akkor az Lenin üzenete lett volna és te becopiztad.

Nieleen

Aláírás😄

Amúgy akit érdekel a Fragmoviem, most lett a napokban kész: LiNk
Ne várjatok tõle nagy minõséget, 1. moviem....

tigeroo
😊 jah zúztunk egy kicsit..de az elején az a sergio kiakasztott😄

megyek-megyek, beér a látókörömbe, pont elfele megy tõlem, nemlátott...lövök egyet, lehasalok, és egy szikla eltakar..kinézek látom hasravágta magát és néz elõrefele...sajnáltam volna lelõni, inkább leütöttem xD
Yossarian
nagyon gáz volt az esti lag, nem? kicsit gagyi ez a Kovi féle cég 😞((

Nieleen

Yossarian
csak sikerült tigeroo-nak, mert fent van a szerveren.

Nieleen

Yossarian
Dede, köszöntem 😊 Biztos nem láttad meg, annyiszor lelõttél 😄
még vártam is, hogy lesz-e utána flém, ahogy észreveszed a köszönésem. 😊

Nieleen

Yossarian
bocs, #39824 miatt azt hittem, hogy te vagy Lenin. Akkor stornó, nem neked, hanem Leninnek címeztem.

Nieleen

awak3n
Nadi, te firpos nádi vagy?

Eddigi legjobb eredményeink:
cb.eu 5on5 ladder: 10.
cb.eu 3on3 ladder 5.
XterNet LAN: 3. hely

Lenin volt sry....
Egyébként voltam fent este a serveren, és te nem köszöntél rám, én benyomtam a Hy All!-t...

Dietrich
megnéztem most azzal..és megy nekem is FF-el.

Dietrich
nekem nem meló..gyereknek meccse 8-kor 😊

Magnetic
Akkor én is alszom. Holnap meló....

Dietrich
voltam, de aztán lelépett mindenki..én meg holnap korareggel kelek..szóval szerintem túl sokat nem lennék.

Dietrich
ja igen.. 😞

viszont azok custom mapok ami a szerveren van azok ezek:
Stanjel HQ
Peaks DOM
UO_Harbor CTF
Brecourt HQ - rifleonly
Kursk DOM
UO_Powcamp CTF
Carentan HQ
UO_Hurtgen DOM
Stanjel CTF
Railyard HQ
UO_Dawnville DOM
Cassino CTF
Sicily HQ - rifleonly
Arnhem DOM
Kharkov CTF
UO_Powcamp HQ
UO_Harbor DOM
Ponyri CTF
Pavlov HQ
Berlin DOM
UO_Carentan CTF
Hurtgen HQ - rifleonly
UO_Depot DOM
UO_Dawnville CTF
Peaks HQ
Cassino DOM
Sicily CTF
UO_Harbor HQ
UO_Carentan DOM
Rhinevalley CTF
UO_Dawnville HQ
Stanjel DOM
UO_Hurtgen CTF
Bocage HQ - rifleonly
Sicily DOM
Arnhem CTF
Neuville HQ
UO_Powcamp DOM
UO_Depot CTF

UO-s mappok amik egy 37MB-os cuccban vannak coduo offical mappack néven.

Magnetic
Késõ esti gyilok? <#eplus2>

Yossarian
nekem FF-el is megy

Nieleen

tigeroo
talán a firefox..megpróbálom IE-vel..:l

azabaj hogy sok weboldal nemjön be, csak a mikroszóft böngészõjével
Dietrich
mi a gond vele?..merthogy nekem simán bejön

tigeroo
a link nemjó ahonnan az szerverre letudnám szedni a mapokat :c
Dietrich
és az eredményeiteket hol lehet megtekinteni? link?

Yossarian
ehh, ezt nem teljesen értem 😊 mi az, hogy mások nem voltak a szerveren? 😄

És igen, a sorryra volt 10 percem, de ugye te sem gondolod komolyan, hogy leparasztoz és még én kérek bocsánatot? 😄

És még valami. Igaziból arra számítottam Naditól, hogy azt mondja:

"Bocs a buzizásért Yoss, bedurrant az agyam a láma TK-d miatt és beszóltam. Mindketten hülyék voltunk, fátylat rá, jó?"

Ehelyett idejöttök flémelni? Tudjátok ez olyan gyerekes és igazándiból ez minõsít titeket mint EMBERT, nem az, hogy egy wart megnyertek vagy nem.

Nieleen

Yossarian
Azt nem állítottam, hogy szarláma team vagytok, hanem azt, hogy alpári emberek... Asszem a log magáért beszél.

Az porfiság nem mondhatnám, hogy túl nagy érdem, mert egy kis esti lövöldözés nagyon messze van az élet fontos dolgaitól, de a bunkóság elég nagy szégyen.

A beszólásról meg annyit, hogy Nadi elsõ szava az volt, hogy paraszt, bár amikor a szerverre bejött még köszönni is elfelejtett... Szal aki beszólt, az pont õ volt.

Nieleen

Magnetic
Flame war........<#falbav><#violent><#boxer>

<#banplz>

Dietrich
azért hátrább az agarakkal...és a szerverünkre sem kötelezõ járni, akkor mindenki nyugodtabban ihatja a sörét..

de a sajat gepnek eleg bikanak kell ahhoz lennie hogy egy 5on5 elbirjon sztem ...
Nah Draek nyugi van,ez a Yosi gyerek had védja magát itt legalább tudja... Mert mások nem voltak a szerveren. Az a sry meg annyi hogy volt rá 10 perced...<#mf3>
Dietrich
ahhoz vagy béreltek egyet, vagy ha valamelyikötöknek van egy "erõs" nete akkor õ indít a saját gépérõl. 1024-es adsl 5 usert elbír..
a többit itt:
Help menüben

jaj mentol kihagytam egy A betut a szovegbol bocsi buntes meg Tanito bacsi csak ne lehelj ram ...
Imobe
sztem az eredményeink igazolnak éppenséggel minket de mind1.. mellesleg hozzáteszem hogy normálisak is tudunk lenni viszont ha beszólnak vagy hasonlók azt nagyon nem szeretjük.. ennyit csak errõl..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

Hát akkor te nagyon király vagy!LiL