Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Ja, még 4 óra az ingyenes hétvégéig...

KM
Megyek dolgozni, de délután kiproszálom! Ne habozz, ha valami jó szervert találsz!

Dietrich
sajna melózok de majd meglesem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
<#eljen>

de az azelõtti akció is izgi.

Aranyos ahogy a végén legyakja egy gyalásóval szegény germánt egy ami<#eplus2>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Serpa
II VH game MPre kihegyezve (videó)

most péntektõl vasárnapig ingyen kiprobálható, egyébként fizetõs.

Dietrich
ez meg mi a csöcs? <#fejvakaras><#wow3><#vigyor2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
szóval olyan.

KM
Próbáltam, de olyan hm...

Serpa
szombaton kiprobálom a Day of Defeat: Source -t.
nektek nincs kedvetek?

Yossarian
Az a gondom, hogy a custom pályákat nem akarja betölteni a game elsõre. Kilépek, visszalépek és már megyek is befelé. De ez elég macerás minden pályánál.

Nieleen

dr Kotász
17 fõ hétköznap délután 2-kor :-)
Magnetic
Sziasztok,

- KM (600,-Ft)
- Yossarian (1.000,-Ft)
- Dietrich (540,-Ft)
- Me and a monkey (500,-Ft)
- Dr. Kotász (1.875,-Ft)
- Hofitom (1.000,-Ft)
- T.A.I (1.000,-Ft) ( ki vagy?😊 )

Ezek a február havi utalások.
Majd még kiszámolom, hogy kinek kell utalnia a következõ hónapban és kinek nem, de most se idõm, se energiám nincs rá😞

Szép ki hó van odakint <#hehe>

tigeroo
most nemakar valaki nyomulni?<#vigyor3>
Á csak zûrös volt a hét nagyon, nem igazán értem ide.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
<#merges2>

Magnetic
Meg ma is....Mi van itt emberek ? Valaki ledobott egy EMP bombát?

Serpa
ma is 😊

Dietrich
ma úgy látszik pangás van..

Magnetic
Hat....na majd kesobb benezek...addig mentem VPK-ra. 😊

dr Kotász
Hmm... Rosszul céloztam volna? - mondta Rambo.
Magnetic
Uccu neki<#vigyor3>

Dietrich
Hi.
Van még egy kis idõ éjfélig...töltsük meg a szervert <#zavart1>

me and a monkey
Pedig nem sebzõdtem...
Lehet, hogy melléütöttél. <#nemtudom>
Pedig mennyivel szebb akasztófa van a logódban és mégis....<#vigyor>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

dr Kotász
Sajnos két ütés nem elég. Pedig a súly alapján mûködnie kéne. Szóval csak sebzett ellenfelet lehet így kinyírni... <#hehe>
Yossarian
nem hiszem. Kotász a távcsövet is odavágja az ellenséghez. 😊

Nieleen

Dietrich
már fejleszti, hogy a gránáttal is ezt tegye ne csak hajigálja <#eplus2>

KM
Lehet ezzel is.<#hehe>

me and a monkey
Ma eddigi pályafutásom "leggátlástalanabb" ellenfelével találkoztam.
Rhine Valley (CtF) pályán próbáltam sniper-rel ölni az ellenfelet, amikor nagy suhogással valaki hátulról elkezdte ütni a fejem. Hátrafordulok és láttam, hogy valaki Bazookával (!!!) püföli a fejem. Kínomban rálöttem, szerencsém volt eltaláltam és mit láttam: You killed dr. Kotasz.
Tényleg igazi hóhér. <#bdead>
(UI: valószínûleg ezzel a fegyverrel nem lehet leütni az ellent, ezért nem haltam meg.)

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

mit arcoskodsz????
mintha ti lenétek a világ legjobb klánja<#mf3>

CoD1 v. CoD:UO?!

Yossarian
T4CE most keresett hozzátok hasonló klánt ellenfélnek.

Nieleen

haha. S.C. klán élt él és élni fog 😊 sorra nyerrük a warokat 😛 akarja valaki h lealázzuk? 😄
tigeroo
ááh, pedig most a sicily megy :S

kedvencem ^^

(TDM-et nemakartok nyomatni a szerveren?? mondjuk ha 6-nál kevesebben vagyunk sok értelme nincs HQ, CTF-et játszani)
Dietrich
az egyik kedvenc mapom volt korábban.

DEXTER92
Tudom hogy warez... de tud valaki serialt adni united offensive.hez? 😞

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Yossarian
Nuenen jó lesz lesz! A másik kettõt majd kivizsgálom 😄

Nieleen

Dietrich
most voltam rajta és a redoktobert le is szedte

dr Kotász
A kéréseknek megfelelõen felraktam a Berlov pályát. Mivel CTF módban iszonyú közel vannak a zászlók, DOM módott kapott. Magnetic már korábban feltöltötte a Redoktober pályát (ami szerintem is kiváló egyébként), így azt is beraktam, CTF módban. Még kellett egy HQ pálya is, itt a már más szervereken sokat bizonyított Nuenen kapott bizalmat. Ha bármelyik nem tetszik, szóljatok! Hogy ne kelljen órákat várni az új pályákra, rögtön a maprot elejére raktam õket. Így elég egy szerver restart, ha játszani akartok rajtuk. UW-s tárhelyen is fentvannak, úgyhogy elméletileg 160k-val kéne lejönniük...
Yossarian
tényleg szinte másból se áll. Egy dedikált szerver nem az coduo_mp.exe-t futtatja 😊

Nieleen

Dietrich
no megtöltjük a szervert? 😊

TS?

Serpa
áztá!
akkor le kell védeni az eljárást, és szabadalmaztatni kell.

a sutba a rengeteg vassal. 😊

Yossarian
egy csomó cfg fájlból. 😊

Nieleen

Dietrich
lehet de mint mondtam nálam ott jelentkezet

Serpa
érdekességként, mibõl áll ez a server?

Yossarian
nem a tied szerkesztettem, hanem a sajátomat, amire válaszoltál is. Azért írtam, hogy szerkesztettem, hogy olvasd el megint. 😄 (#39874)

Mentol hozzászólását pedig Mentol (utólagos) beleegyezésével töröltem. Priviben megbeszéltük és egyetértettünk 😊

Nieleen

Magnetic
Köszönöm.

Yossarian: Miért törölted Mentol hozzászólását? Mert azt irtad, hogy az enyémet szerkesztetted...

Yossarian
kérdeztem ma Lancelotot, hogy mi lehet az oka annak, hogy néhány embernek nem állítja be a szerver a rate-jét. Totál nem értette, azt mondta, hogy legközelebb ha ilyen van, akkor szeretné megnézni õ is 😄

Illetve kérdeztem tõle a külföldiek ping növelését. Azt mondta, hogy nem hiszi, de az informatikában semmi sem elképzelhetetlen. 😊

Nieleen