Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudja vki mondani, hogy hány pálya van a call of dutyban?
Most a 17-en vagyok a trainstation-ön.
Mennyi van még hátra?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Ez a dedikált szerver maprotációja.
Nálad a szerver konzoljába kellene betenni set nélkül és map_rotate paranccsal mindig a következõre ugrik.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
set sv_mapRotation "gametype sd map mp_brecourt gametype sd map mp_carentan gametype sd map mp_dawnville gametype sd map mp_depot gametype sd map mp_harbor gametype sd map mp_hurtgen gametype sd map mp_pavlov gametype sd map mp_railyard gametype sd map mp_rocket gametype sd map mp_powcamp"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Aki a szervert csinálja az a map mp_"mapneve" paranccsal tud váltani pályát.
bvagy ha szervergép van akkor a szervergépen konzolból ugyanígy.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
H8KU-PD32-X48H-D2HP-76A2
DX3W-S2KE-DHKD-G4DS-C7CA
G28K-UH2T-4EG3-UTGU-7C7E
Gondolom ennyi elég.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
PL! altgr31Sealtgr+37Raltgr+32pa igy nézne ki a neved...
^1Se^7r^2pa >igy lenn eszines a neved😄
[email protected] itt megtaláltok..
Ha ez az a küldetés amikor az elején a mesterlövészeket kellett kiirtani az épületbõl akkor ott mindkét oldalon van tank elhárító, azt hiszem (de nem vennék rá mérget) hogy az 1. vagy 2. emeleten van.
most énis elakadtam
egy házban vagyok mindenhonnan jönnek a nácik, azt írja menjek fel az emeletre és az anti tankal lõjjem ki a tankot
namost ez megis van, de pont ez ellenkezõ oldalon mint a tank
mi a megoldás?
köcke
http://epica.nl
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Call Of Duty
Köszönet a készítõknek!!!!
Külföldön nem igazán divat a krekkelt szerver.
Boldog Karácsonyt skacok!
A kérdésem azokhoz szól akik már végigvitték
Mit kell csinálni a hid résznél ahol leszállok a repülõvel és atmegyek a másik oldalra.Mindenkit kinyirok de egy tank állandoan lõ rám és nincs mivel kilõni
segítséget elõre is köszönöm.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Hát a végére jól megcsinálták, legalább annyira jó az orosz tömegjelenet mint amennyire szar az elejen az amcsi rambozas. Kár hogy olyan játékot nem csinálnak ahol omaha stalingrad es hasonlok vannak, es tobb utvonalon lehet menni vagy ilyesmi. amugy jo jatek, de omaha jobb volt. meg persze snipertown a mohaaban.
Végigvittem a játékot, nagyon tetszett...csak rövid volt 😞
Nembaj, most jon a mohaa 😊
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Vagy hányszor gondoltad??
Ui: azóta változtattam, éppen a Call Of Duty miatt, mert néha fagyott (semmi más). Most 10x210-en megy, a játék csak így stabil.