Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
Igen, nem.
Magyar tört szerverek: #5875

Egyébként megéri megvenni, mert nagyon jó (sok) szerver van mindenfelé.

BUÉK ide is... 😊

Kérdésem: Netes gaméhoz eredeti kell, vagy lehet olyan key-t generálni amivel megy is?
(Vagy van tört magyar szerver esetleg ahol lehte nyomulni?)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Boldog új évet és sikeres war okban gazdag új esztendõt kivánok nektek a magam és CODE klán nevében.

happy new year zösszes szerverindító fazonnak! k..vára remélem hogy idén má' elöntik a netet a tört szerverek, s akkor lehet majd nyomulni ezerrel vazzzz!!!!

COD RUUUUUUULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaki
buék minden CoD fannak (is)

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK

\"Hard to see, the dark side is.\"

BBBBBUUUUUUUÉÉÉÉÉKKKKKKIKK Mindenkinek, sok szerencsét és boldogságot kívánok.

Gfreiter
BÚÉK skacok 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ja, utána meg vissza ahonnan jött.....

Gfreiter
Át a gáton, ott az õrszobaszerûségbe be lehet menni, nyitva lesz egy vasajtó. Lent a gát lábánál is vannak még Flak-ok.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

teran
amugy elakadtam egy gátnál vagyok mindenkit kinyirtam fel is robantottam az ütegeket de hogyan tovább hol van vége a pályának vagy hova kell meni?

A játék könyvtárában a Main könyvtárban van 2 .cfg kiterjesztésü fájl, abban megkeresed a drawfps sort, a 0-át átírod 1-re, mentesz és kész

Geeryy
tovi hol lehet vagy hogy kell?
😄
ma kezdtem nemtok semmit?
nincs valami site ahol sok con parancs van?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

teran
amugy elakadtam egy gatnál vagyok mindenkit kinyirtam fel is robantottam az ütegeket de hogyan tovább hol van vége a pályának vagy hova kell meni?

teran
köszönö azota már megy

De ha átszerkeszted a multi konfig file-t, akkor egyszerübb

cg_drawFPS "1"

Geeryy
van valami paranacs a con-ba hogy kiirja hogy hany fps??

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

0ppika
Akkor akad ki a játék, amikor tölti be a pályát és elõtte mutatja az eligazításnál az adatokat, képeket?

http://epica.nl

Mint már sokszor leírtuk a ház mindkét oldalán van tankelhárító, csak 2 emelettel feljebb.

Forrest Tomee
Ez csak annyit jelent, hogy a legutolsó alkalommal nem normálisan fejezõdött be a program futása és hogy akarod-e safe módban futtatni, ami a controlls-t nem befolyásolja, de a többi beállítást visszateszi defaultba.

Nem csak klánok vannak bent, van általános és publikus része is. Ha belépsz egy klán publikus részére, és éppen játszanak, megkérdezed õket hogy maradhatsz-e, biztos hogy engedik. Mi is csak azt nem szeretjük, ha valaki belép, és csak hallgat, azt sem mondja ki õ.

teran
egy meghajtod van ha nem akkor vedd ji a cd ls ugyanabba rakd viissza a 2 cd ha igy se jo akkor szerintenm a 2 cd hibas

Geeryy
HI!hiba van már teliptes közbenn eljut egy darabig majd kéri a cd2-t beteszem de ugy se megy tovabb.5letek??
autorun meg minden más jó(szerintem)

teran
ezt irja ki miután kidobb valaki leforditana fingom nincs az angolhoz.
It appears that call of duty did not quit properly the last time it ran Do you wan to run the game in safe mode? This is recommended for most people.It will change your system settings but not your controls

teran
sziasztok megkaptam a gamet akarok játszani vele el is indul a game megcsinalom a treninget de utána kidobb mi a probléma szerintetek?

The Garrett
ha összeszedsz több mezei játékost akkor van értelme 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK
Options - Save/inter - Enable Console Yes

ReTeK
de egyszerûbb beállítani a win-ban a frissítéseket, refreshlock vagy akármilyen programmal, vagy ha nvidia akkor "frissítési sebességek felülbírálása", van 1 pár lehetõség

ReTeK
1. r_displayrefresh 100
2. vid_restart

hykao
Persze, hogy az egyjátékos módhoz a fontosabb!!!

KranaZoli: válasz a Chrome topicban.
Nem a GameHunteren lesz, hanem az IceBox Stúdió oldalán, link a Chrome topicban...
KranaZoli
Fontos!

Mivel engem érdekelnének a betöltõ képernyõk szövegei is. Küldetés + küldetés infók.
A Gamehunter-en még nincs fent.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A HWSW ventrilo szerverének IP-je:
193.224.41.14:3784
A progi beállítása szerintem egyértelmü.

The Garrett
Külön public célokra talán a HWSW ventrillo szerverét lehet használni. IP-t sajna nemtudok mert nekem nincsmeg.
DE ált. minden klán a saját szerverén(ventrillo) van és ugy játszanak.

The Garrett
code csak 1 oldalon jáccik együtt. Nekünk ez a játék. Általában megkérjük az összes többi playert, fáradjon a másik oldalra. Nemazért mert nembírjuk az arcukat, hanem hogy meglegyen a team balance.

Nagyon szélsõséges esetekben azért át szoktunk állni másik oldalra.
DE ha már egyszer közösen megyünk be gamazni akkor együtt legyünk 😊

Gfreiter
Ezt non-profit, és hobbyból, és csupa jószándékból csinálják emberek, így minden elismerésem az övék.

Fontos dolog ez a magyarítás? Szerintem anélkül a 10 mondat nélkül is teljesen élvezhetõ, ami elhangzik. Vagy a single-höz fontos?

zaki
én úgy tudom, hogy Zagash már készíti a magyarítást

Gfreiter
Kérdezd meg Hykao-t, õ ebben a nagyfõnök. Ugyanakkor körülnézhtsz itt is, hátha fenn van már: Gamehunter

KranaZoli
Hi!

Végignyomtam a gammát.
Most láttam v.melyik újság CD mellékletén, hogy a demó magyar nyelven van rajta.

- Létezik a game-hez magyarítás?
- Vagy készül?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ReTeK

Gfreiter
Oké, köszi szépen! De, ma szinte egész nap ott voltam. Remélem nem veled vesztem össze...

Gfreiter
Hát a McDonalds és tsai bizony nem német "ötlet", hanem amerikai. Nem értem a poént a képben...

Pilu OBI
IRC-en linkelte be valaki. 😄D

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

The Garrett
a bohóc arányaiban kicsit kicsi... de amugy fasza kép lenne! 😄

HuAn82
Szép kis pert akaszthatnának a készítõ(k) nyakába.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
looool, ez mekkora 😛 honnan van ez? 😊)))

Pilu OBI

Pilu OBI
Isten vagY 😄

CELL StormBird
Bocs de a stat képeket muszály berakni?
Elég lenne egy URl is (szvsz)

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...