Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar tört szerverek: #5875
Egyébként megéri megvenni, mert nagyon jó (sok) szerver van mindenfelé.
Kérdésem: Netes gaméhoz eredeti kell, vagy lehet olyan key-t generálni amivel megy is?
(Vagy van tört magyar szerver esetleg ahol lehte nyomulni?)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

COD RUUUUUUULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
😄
ma kezdtem nemtok semmit?
nincs valami site ahol sok con parancs van?
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
http://epica.nl
autorun meg minden más jó(szerintem)
It appears that call of duty did not quit properly the last time it ran Do you wan to run the game in safe mode? This is recommended for most people.It will change your system settings but not your controls

KranaZoli: válasz a Chrome topicban.
Nem a GameHunteren lesz, hanem az IceBox Stúdió oldalán, link a Chrome topicban...
Mivel engem érdekelnének a betöltõ képernyõk szövegei is. Küldetés + küldetés infók.
A Gamehunter-en még nincs fent.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
193.224.41.14:3784
A progi beállítása szerintem egyértelmü.
DE ált. minden klán a saját szerverén(ventrillo) van és ugy játszanak.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nagyon szélsõséges esetekben azért át szoktunk állni másik oldalra.
DE ha már egyszer közösen megyünk be gamazni akkor együtt legyünk 😊
Végignyomtam a gammát.
Most láttam v.melyik újság CD mellékletén, hogy a demó magyar nyelven van rajta.
- Létezik a game-hez magyarítás?
- Vagy készül?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Szép kis pert akaszthatnának a készítõ(k) nyakába.\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17