Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RemX
Figyu! ha tényleg olyan nagy dolog leírni visszaolvasom! de nehogy má 80 oldalt kelljen visszaolvasni amikor fél erc alatt le lehetne írni a választ...

köszi szépen

Ezt még soha nem tapasztaltam, pedig régóta használom(és még többen barátaim közül), nálam semmilyen játéknak nem hullámzik a pingje

Teamspeak 2. A Ventrilo-val sok játéknak hullámzik a ping-je.

Bizony bizony, az ember reménykedik de igazából tudja hogy lehetetlent vár el. A lusták lusták (a lámák lámák)maradnak punktum.

Seth
Jaaaaaaaaaaahhhh. Már megint egy lusta ember aki nem akar VISSZAOLVASNI.

PSN ID.: Beegabor

RemX
Sziasztok!!! Kérem azt aki szokott játszani neten a játékkal írja meg nekem hogyan tudok olyan kulcsot szerezni amivel tudok a neten játszani? vagy olyan krekket hogy felengedjen!!!

Elõre is köszönöm!!!

Ventrilo

teran
de a kérdésre nem válaszolsz 😊

Qnosi [OBI]
Dehat a Flowa biztos valaszolt volna neki, ha latttya 😊

R@in
L0L már értem mérnem válaszoltak neked a sof2 forumon a kérdéseidre, biztos ott is sp-es dolgokat kérdeztél megállás nélkül

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

teran
sziasztok most ehy hajon akadtam el elhejeztem a 2 dinamitot lent de a akivel felmentem a hajora nem találom eltünt kinyirtam mindenkit de hiaba szálok vissza csomakba nem mey tovább a ame ötlet mi nem csinaltam meg?

Geeryy
hi!problem nem szol a sub a jetek alatt.ez hiba?
amugy minden ok (mármint jó a hang)

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

amikor felrobbantom a trafot és a köv. pályán üldöznek panzerfaustal meg mindennel onnan még sok van vissza?

The Garrett
jah nem kell mást tenni mint vissazolvasni az elmult 3 oldalt itt a fórumon.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK
rá kell erõssítened az egérre vagy a joyodra, akkor tudod használni, persze kicsit nehéz így célozni , bocs ezt nem tudtam kihagyni

na szóval a cod nem támogatja alapból, valami külsõ programot kell használnod, pl: TS,ventrilo,vagy wilco ... erre gondoltál ?

The Garrett
akkor gyere multizni ott nincs sniper 😄

The Garrett
játékban????
jah olvass el lejjebb és ottvan a ventrillo beállítást.

magus
bujjek messzire

HuAn82
Most ugye nem "arra" célzol?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

KM
6001! Az enyém nagyobb!!!

zaki
ja, és 6000.

zaki
bazz, már fél órája nem tok csatlakozni az OBI szerverre, tele van, mint a déli busz

Altgrp+3, és utána a szinkód 0-7 ig

Nem az ATI hibája, a COD motorjában volt a probléma.

Még egy kérdés erre a napra: Színes írás hogy megy? Mert elsõ blikkre Manual nem említi. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Thx!
A végén kezdem megbánni hogy ATI-t vettem ha minden egyes játékhoz új drivert kell feltennem.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

tedd fel a 3.10-es catalyst-ot, abban javitották a COD hibákat többek között

KM
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel: BUÉK mindenkinek!

Sorry ha már kérdezték, de kicsit sok a hozzászólás ahoz hogy visszaolvassak.

Felraktam CoD-ot és szingliben rögtön az elején a gyakorlópályán abba na pillanatban mikor felveszem a távcsöves Springfiledet kifagy a game egy "VPU nem kapott infot a salalala...." üzenetel. Persze ATI 9600 Pro-m van 3.9-es Catalyst. pls help!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

köszi, nézem!!
0ppika
Multiplayer-ben, Join Game, Favorit, New Server, Név, IP cím

http://epica.nl

Valaki segítsen!!!!

hogyan vagy hol tudom beírni a szerver nevét a cod-ban??
nekem is uez a monitorom és a kártya ati radeon 8500.
de a 9000pro-n is uez volt a helyzet.
és a videókártyád milyen??
Geeryy
na de most 85 hertz és igy ugye 85 fps
de ha 100hertz re veszem a monitort, bal oldalt lesz ely nagy fekete sáv.akár hogy "tolom" vagy nyujtom a kepet ott marad vagy torzul a kép.ötletek?
lg f900b

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
még most se jó
f*sz kivan

Tényleg, figyelmetlen voltam, ott a pont :-)

teran
kösszi megtaláltam amugy nem tudjátok ps2 kidopták vagy kifogják adni?

ReTeK
"az fps akkor is 60 marad max" ha a frissítés 120Hz attól még lehet az fps , mondjuk 2 (ha ez a limit)

Geeryy
igy se jo
pedig minden igy van

Hopp, elnézést kérek, kicsit nagy lett.

Ha catalyst drivered van, abban be lehet állítani a frissítési frekvenciát, elõszõr a monitorod pontos tipusát állítsd be, ne plug and play legyen, utána a monitor fülön lõdd be a kivánt frekit, majd itt állits be a game alatti frissitéseket:

Felraktad a bombákat az alsó házban lévõ trafóra is? Mert ha mindent megcsináltál, akkor a felsõ gát végén vár egy teherautó, és kezdõdik a legjobb rész

Geeryy
/com_maxfps "99"
és az fps akkor is 60 marad max
plz help!p4 2,4 ati9600pro 128ddr 512ddr

teran
kössz a választ lent is voltam és megcsinaltam ott is mindent de hogyan kell tivább vinni vissza kell jöjek fel a áthoz vagy lent kell valahogy téb menyek eddig siman ment minden itt akadtam el elöször de nagyon idegesitö nincs már katona mindent kinyirtm de nem tudok tovább menni erröl a gátos pályárol help????????????????

Kösz, már megtettem... csak furcsa volt, hogy ase nem vette egybül... 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Seth
Server---->New server menüpontnál hozzáadod az alant található ip címeket(valahol lejjebb-keresd meg), így majd megtalálod a magyar servereket

PSN ID.: Beegabor

Még kérdés: Ha ilyen sok szép magyar szerver van, ASE miért nem látja? 😊

CoD-os TS szerver van? (Gondolom kis koordináció nem árt...)

Hát... nekem inkább BF... ezt úgyse tolnám hobbinál jobban... 😊
Kösz az infót. 😊

0ppika
Nálam két küldetés elõtt is ezt csinálta, töltötte a pályát, és elõtte amikor az eligazítás van, akkor akadt ki.
Én azt csináltam, hogy mikor vége lett az elõtte lévõ küldetésnek lenyomva tartottam a shift-et, így nem töltötte be az eligazító részt, rögtön a pálya jött.

http://epica.nl