Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi szépen
Elõre is köszönöm!!!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
amugy minden ok (mármint jó a hang)
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
na szóval a cod nem támogatja alapból, valami külsõ programot kell használnod, pl: TS,ventrilo,vagy wilco ... erre gondoltál ?
jah olvass el lejjebb és ottvan a ventrillo beállítást.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A végén kezdem megbánni hogy ATI-t vettem ha minden egyes játékhoz új drivert kell feltennem.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Felraktam CoD-ot és szingliben rögtön az elején a gyakorlópályán abba na pillanatban mikor felveszem a távcsöves Springfiledet kifagy a game egy "VPU nem kapott infot a salalala...." üzenetel. Persze ATI 9600 Pro-m van 3.9-es Catalyst. pls help!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
hogyan vagy hol tudom beírni a szerver nevét a cod-ban??
de a 9000pro-n is uez volt a helyzet.
de ha 100hertz re veszem a monitort, bal oldalt lesz ely nagy fekete sáv.akár hogy "tolom" vagy nyujtom a kepet ott marad vagy torzul a kép.ötletek?
lg f900b
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
f*sz kivan

pedig minden igy van

és az fps akkor is 60 marad max
plz help!p4 2,4 ati9600pro 128ddr 512ddr
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
PSN ID.: Beegabor
CoD-os TS szerver van? (Gondolom kis koordináció nem árt...)
Kösz az infót. 😊