Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
ne legyél má nagy arc! különben is olvasd el a 6583-ast te fpskirály

sazl : c

[Rush]
pofád befogod

hTTp://ror.hu/

rezsofiz
én lépek

rezsofiz
csak nyugodtan.

Dj Révész
Köszi már megyek is próbálgatni, de lehet hogy még be zavarok a hülye kérdéseimmel

rezsofiz
ne má hogy mindenki dolgozik

rezsofiz
a kaput F-fel ki lehet nyitni(pontosabban az action gombbal)

rezsofiz
ja.nem arra atta a választ.ok.bocsesz.

Dj Révész
De nem jutok át se a kerítésen, se a kapun.Lehet, hogy meg kéne várnom a magyarítást?

rezsofiz
ez egyáltalán mire mondta hogy gratula? elakadt a srác,én meg mekkérdeztem,hogy hol.erre mondta?jó nagy bunkó

Dj Révész
Nem lehet mindenki olyan zseni az Fps játékokban mint te

rezsofiz
a térképed csillaggal jelzi,hogy hova kell menned. ha tudsz angolul,akkor meghalgatod mit kell tenned.de az egyes helyeken elég egyértelmû. többségében céltáblákat kell széjjellõni.

[Rush]
gratula

Dj Révész
A tréning nél, de hozzá teszem, hogy mé nem sokat játszottam ilyenekkelinkább stratégiáztam.

rezsofiz
mi az a grat?

[Rush]
grat

rezsofiz
a tréningnél,vagy a bevetésnél?

Dj Révész
Sziasztok! Ma raktam fel a játékot, és rögtön meg is csüntem az elsõ feledatnál, pontosabban nem is tudom, hogy mi a feledat. Segítsen valaki légyszi,kössz!

Gfreiter
Visszanéztem 3000 hozzászólást, de nem értettem a lényegét... De asszem most már kapizsgálom. Valaki "dessszertnek" akart magyarosítást, de elírta "beszertnek", és azóta van ez...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

0ppika
Na látod én most visszanéztem 6 oldalt... #6117

http://epica.nl

Gfreiter
Naaa...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

köszi megpróbálom este munka után.
0ppika
Bazz már te is olyan lettél mint az unreg kretének?
Olvass vissza...

KM
Gyerekek! Mibõl maradtam ki?!

0ppika

Gfreiter
Akkor most már én is megkérdezem: mi a fene az a beszert? Eddig végig aszittem, hogy "desszert", csak vtlenül el lett írva, s aszittem, hogy esetleg a lámákra használjátok, de kiderült, hogy nem. Akkor mi?

Gfreiter

0ppika
Ha jól sejtem nem tudsz megmozdulni, csak ott állsz valami képes táblák elõtt, na azokat kell végignézni, után meg végigmenni elõttük...

jó reggelt mindenkinek.egy kezdõ játékos lennék és segítséget kérnék: szerény angol tudásommal nem tudom elkezdeni a játékot.ez a legeleje, amikor az õrmester mond valamit, hogy mit kell csinálni, de nem tudom mit. ez a gyakorló rész. elõre is köszike.
0ppika
Gondolog visszaolvasok minkor úgyis leírod beszertenk

Mu*][*h4pHu|{4
jihaaaa gumiszoba rulz megtalálltam^.^

csabawarchief
a válasz egyszerû (és nem nagyszerû): Semmi.

LSC
Mihez lessz tutibiztos? Mert azzal fogok játszani.

The Garrett
jahaaam 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gfreiter
Máskülönben nem raktam volna ide =>

(mikor mehetre klikkeltem, már rájöttem...)

The Garrett
máskülönben nem írtam volna ezt ide 😛

Gfreiter
Smzájli has been forgotten to be attached...

Gfreiter
Is CoD a Q3 engine based game? He?

The Garrett
csak jó anticsít nem lesz Q3 engine-s játékhoz. SOHA A BÜDÖS ÉLETBE! ezt jegyezzétek meg.

Gfreiter
Egy fél kör alatt kiperkálom...

20 frag

Gfreiter
Öhhöhöhh.. mennyi píz lesz..?

zaki
fizess

Gfreiter
Zaki, ugye engem nem törölsz...?

Egyetértek.
Retek nem hiszem, hogy Te a névtelen fikázásokat akarod olvasni, van annál értelmesebb téma a COD körül.

zaki
asszem ez nekem szólt

nos eddig a 6400. hozzászólásig kb 10 kommentet töröltem, most meg csak ma valami 120-at. itt bárki kifejtheti a véleményét, eddig se szóltam bele semmibe. de ami ma volt, az katasztrófa, volt itt szidás, anyázás, csak kultúra nem. meg lehet nézni, hogy mi lett a MOHAA topicból az ilyen unregek miatt. vagy te is azt szeretnéd, hogy ez a topic is a gumiba folytassa a pályafutását?

Gfreiter
Cheat ellen jön a szájbaverés... (már bocsánat...) vagy akasztás, ha úgy jobban teccccik...

ReTeK
Kedves moderátor

Szerinted ez a fórum csak az aktuális tört szerverek IP címeinek naponta 2x kíírására van kitalálva ?
vagy itt nem fejtheti ki senki a véleményét ?
én úgy látom senki nem szid senkit, nem anyázik senki, igazán kultúráltam fórumozgatunk itt, te meg törölsz minden 3dik kommentet.

despotizmus rulez

zaki
a cheat ellen majd úgyis jön nemsokára vmi megoldás, a topicnál meg itt vagyok én 😊

zaki
ja, és ha bunyó van, és éppen multizom és látsz, akkor szólj nyugodtan, hogy munka van 😊