Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
zaki do ur duty 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mu*][*h4pHu|{4
Te kis !^.^

The Garrett
nc

The Garrett
"ha olyan helyre bujsz ami trivialis egy mapon 2-3 ev jatek utan meghalsz" 😄 ez tetszik 😄

Punker
Magyarítás hogy halad? nincsenek még hírek a kieg. lemezrõl?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
nem úgy értem, hogy miért írtad, hanem hogy hogyan értetted. vagyis melyik üzenetemre szerettél volna reagálni ezzel, egyébként meghívás elfogadva,csak ne cs legyen,mert hiányzik a gyûjteményembõl.

sazl : c

rezsofiz
Egyébként Rezsõfi Zoli vagyok, tehát Rezsõ.

rezsofiz
ezt miért írtad?a cs counter-strikeot akart jelenteni?nekem nincs meg.

rezsofiz
ja

fm
Várunk Ste a köv. üziddel:
"hogy kell codozni neten? azt írja ki hogy cd-key in use,segítsééég már mindent megpróbáltam! "

hihi

DrBigSlingShot
Na akkor ma Nekem is ott a helyem de hol is???????

Élni vagy égni???!

Gfreiter
Eh

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mu*][*h4pHu|{4
Garrettel nem kell foglalkozni.Mint logóján is látjuk szegény gyerek éretlen még.Majd ha szép piros lesz a logója mint az enyim akkor foglalkozhatunk vele,addig nem.Mhwawawawawa

fm
Te tényleg arra szavaztál

Mu*][*h4pHu|{4
Szavaztam!Én nagyon szeretnék onlájn sakkozni^.^Mhwawawawa
de vagyok.

thx
Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

The Garrett
olvass vissza 3-4 oldalt és jöjj rá magadtól.

tud valaki segíteni???? #6635
szasztok

kellene szavaznotok hogy milyen multi legyen egy magyar szerveren

itten kellene szavazni

köszike

The Garrett
Ugylátom egyesek nemigazán értik a fórum mire van.
Baráti bájcsevegés, egymás fikázása oldalakon kereasztül, smiley ide vagy oda .. nem ide való. EZért lett kimoderálva az a pár hozzászólás. Az nézeteltéréseket kérjük irc-n rendezni, ez a topik pedig szóljon a cod ról, nem arról hogy ki kinek a nagyobb haverja, meg ki csíter ki nem.

Ennyi.

R@in
Ezt kérem kimoderálni!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

csõ!
szeretnék neten jáccani a gáméval... hogyan tudok szerverekhez csatlakozni?
thc elõre

R@in
Olyan mint a wh, de csak pontokat mutat az emberek helyén.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Gfreiter
Jáccccik valaki?

DrBigSlingShot
Szevasztok skacok!!

Élni vagy égni???!

The Garrett
wallhekk csak elírta 😊

The Garrett
nem.. ezt nemvágom milehet és hülyeséget meg nemakarok feleslegesen mondnani 😛
lehet hogy csak a golyónyomot mint effektet, vagy a lövést nem lehet látni killkemen, lehet a szervernek nem küldi el az összeset... én látom magamnak, mert kirajzolja meg minden, de a szerverre nem jut el hogy 30 golyót lõttem ki... vagy valami ilyesmi. de mondom nemértek hozzá .P

a tiedhez visszatérve: nekem is rengetegszer volt hogy 1 hp val úsztam meg 1 lövöldözést.. 😛

The Garrett
felesleges.

0ppika
Nagyon sokszor jártam így én is, le is írtam tegnap...

http://epica.nl

Gfreiter
😄D

Garrett, akkor most a visszajátszás csal, vagy amit te látsz? Mer nekem az a véleményem, hogy a csávó tuira csalt (direkt nem mondom a nevét), de nem akartam balhézni, tanulva az eddigiekbõl. Meg nem akarok senkit "ártatlanul" meggyanúsítani.

[Rush]
Cheaters

hTTp://ror.hu/

The Garrett
hehe én azt szeretem, mikor kilövök 30 golyót és aztán mikor nézem vissza a killkemet akkor kb 10 golyónyom van a falon, meg egyátalán nem úgy látom rajta, mintha 30 golyó kijött volnaa tárból 😛

Gfreiter
Csak elég érdekes. Azt akarom ezzel kérdezni, hogy ez elég ok e arra, hogy szóljak a többieknek, hogy lehet, hogy a csávó csítel?

HuAn82
Ezek szerint létezik!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gfreiter
Létezik az, hogy valakit telibelövök, õ lelõ engem, és a visszajátszáson az õ "kameraállásából" nézve: 1. belelövök 2. lemegy csontra az életereje (maxra, egy pici sáv sem maradt) 3. visszalõ, és én halok meg, õ nem? Nem azt mondom, hogy csít volt, de nagyon gáz. Aztán megnéztem a csókát, és magas fragje volt. és egyszer sem halt meg...

rezsofiz
az tök yo.nem is tudtam.

The Garrett

The Garrett
a gólya hozza!

rezsofiz
arra én is kíváncsi vagyok.egyébként a klánok hogy jönnek létre?

[Rush]
melyik ez a klán?

rezsofiz
világos. de nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja...

The Garrett
Õszintén... szerinted valaki aki éjjel nappal codozik, m.o. egyik legnevesebb multigaming klánjának tagja... megengedheti magának? nemhinném.

rezsofiz
ezt mire írod? tényleg szokott?olvasgattam a topicot,de most nem tom,hogy kinek higgyek.

The Garrett
LLOL 😄DD

rezsofiz
jó van. bocsesz.

rezsofiz
Egyébként-nem sértésbõl-tényleg szoktál csalni?

[Rush]
OK

rezsofiz
igen el lehet olvasni:bocsánatot kértem.elolvastam,hogy mire válaszoltál.ennyi

The Garrett
valakinek azt is kell 😉