Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sazl : c
"hogy kell codozni neten? azt írja ki hogy cd-key in use,segítsééég már mindent megpróbáltam! "
hihi

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
kellene szavaznotok hogy milyen multi legyen egy magyar szerveren
itten kellene szavazni
köszike
Baráti bájcsevegés, egymás fikázása oldalakon kereasztül, smiley ide vagy oda .. nem ide való. EZért lett kimoderálva az a pár hozzászólás. Az nézeteltéréseket kérjük irc-n rendezni, ez a topik pedig szóljon a cod ról, nem arról hogy ki kinek a nagyobb haverja, meg ki csíter ki nem.
Ennyi.
csõ!
szeretnék neten jáccani a gáméval... hogyan tudok szerverekhez csatlakozni?
thc elõre
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
lehet hogy csak a golyónyomot mint effektet, vagy a lövést nem lehet látni killkemen, lehet a szervernek nem küldi el az összeset... én látom magamnak, mert kirajzolja meg minden, de a szerverre nem jut el hogy 30 golyót lõttem ki... vagy valami ilyesmi. de mondom nemértek hozzá .P
a tiedhez visszatérve: nekem is rengetegszer volt hogy 1 hp val úsztam meg 1 lövöldözést.. 😛
Garrett, akkor most a visszajátszás csal, vagy amit te látsz? Mer nekem az a véleményem, hogy a csávó tuira csalt (direkt nem mondom a nevét), de nem akartam balhézni, tanulva az eddigiekbõl. Meg nem akarok senkit "ártatlanul" meggyanúsítani.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
nemhinném.I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
sazl : c
!^.^