Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Sajna én nem próbáltam, csak egy ingame videóbol és a képekbõl vontam le a konzekvenciákat! Úgyhogy biztos infóval nem szolgálhatok.
Zaki: igen ez egy UT 2004 mod.
/Asszem tört gammel nem müxik/ - de ezt senki se vegye készpénznek!

My Life for Freedom!

zaki
sak=csak

zaki
de UT2004, sak 2 hónaap múlva lesz, nem?

mármint az talált hogy egy ut2004 mod 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

talált 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
akkor most mi is ez? az Unreal Tournament 2004-hez vmi Mod? (most lehet, hogy baromságot kérdeztem, sorry 😛)

ja és még egy ucso kérdés ide csak hogy borzoljam a cod fanatikusok idegeit 😛
:
tört gameval megy a cuccos?

jo 5let 😊

Punker
végülis.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nyers
Esetleg egy önálló fórumot neki?

My Life for Freedom!

Nyers
Itt a hivatalos: RO
A teljes kb 400 mega! / Meg az eredeti game! /

My Life for Freedom!

hány mega? 😊

Nyers
Ja, csak Online, és a realizmusra erõsítettek a fiúk, sztem elég ütõs!

My Life for Freedom!

wEEn
Igen az volt (Behind enemy lines). Túl sokat végülis nem veszitettél, mert nem is voltunk túl sokan 6-7 volt a csúcs, meg menetközben is inditották újra néha a szervert, tehát egyelõre még a tesztelgetések mennek. Reméljük elõbb-utóbb sikerül rendesen beüzemelni

ez csak multi ugye?

Dietrich
Tud valaki tört magyar tdm szervert ami müxik is?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Esetleg az elsõ tipusú játék (amikor a szövetségeseket látni az iránytûn, de nem tudom mi a neve)"

Behind enemy lines ?

mellesleg én nem tudtam belépni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nyers
Egy UT2004 total conversation mod - Red Orchestra.
Csak azért tettem be, hogy lássátok, van ilyen is. Szó, ami szó nem csúnya!

My Life for Freedom!

Punker
ezek milyen képek? kieg lemezrõl vagy fanmap?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wEEn
Én nemrég voltam a szervereteken! Akkor még ment rifle only DM. Nem rossz, de szerintem az SD-vel nem versenyezhet. Esetleg az elsõ tipusú játék (amikor a szövetségeseket látni az iránytûn, de nem tudom mi a neve) érdekes lehet, ha vagyunk 15-20-an. Ja! És kis klántársadat nyugalomra inthetnéd, mert miután te itt reklámolsz a szervereteknek,h menjünk minél többen, erre belépésem után kb. 3 perccel már kaptam is az üzenetet: ween te lama mit szarakodsz...

De szép map 😊

Dichter
Ehhh. Már kicsit kezdek belefáradni a szerver körüli gondokba. Az OLP szerver elköltözött, de addíg inkább nem írom le a címét, amíg tökéletes nem lesz. Ha minden igaz, (és miért ne lenne az?) akkor találtok egy másik szervert is OLP név alatt, de a neve árulkodó lesz 😊) Szal egyenlõre NINCS Rifle Only, de amint jól mûxik, megírom a címét. Remélhetõleg utoljára. 😊

Nyers
Red Orchestra

My Life for Freedom!

R@in

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Adi
Hi!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

zaki
hi

DrBigSlingShot
Sziasztok!

Élni vagy égni???!

Dietrich
OLÉ!
😊

Dietrich
Na ha él már a nickem akkor megyek. 😄D

Ez a szerver csak napközben megy, vagy esténként is? Már 3 este próbáltam, de sose mûködött.

wEEn
Most éppen megy 1 letöltésem ami lefogja a sávszélességet, de ha végeztem akkor most már én is meglátogatom a szervereteket.

Dichter
Látom mivel kicsit elkanyarodtunk a szerver témától, ideje megint felhoznom 😊)) De most komolyra fordítva. Újból fut a szerver, Rifle Only, szóval lehet jönni, várunk mindenkit. A meglepetés még várat magára, lehet, azt egy másik szerveren fogjuk beüzemelni, mert nem összeegyeztethetõ a rifle onlyval. És egy kérésem lenne, ha esetleg lagot észleltek, azt jelentsétek valamelyik OLP-snek. Kössszi mindenkinek.

zaki
😊 majd írok a callofduty.hu-ra, hogy készítsenek vmi fasza banner-t, és akkor kitesszük ide fejlécnek 😊

Mayday
Jolvanna 😊
nem eroltetem. Csak kerdeztem... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
nem

Mayday
Jo. 😊
Es hulyeseg lenne?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
dehogynem

Gfreiter
Ja.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mayday
Azt nem lehet megoldani, hogy a fejlecbe visszakerulne a kep, de a kepre kattintva mukodik a link a callofduty.hu-ra?

Pilu OBI
Valszeg csak így lehet megoldani, hogy ketten törölhessünk ha szükséges.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

zaki
ez nem korrekt, mert ez nem most történt +

Gfreiter
Akkor grat mindenkinek 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Pilu OBI
Asszem egyidõben Zakit elõléptették Game szekció moderátornak.

Dud [OBI]
Éljen az új házigizda! Pilu POWAAA!

tibor16
Tudok olvasni😄, csak nem ez volt a bibi. Aztán csak összejött. Az ASE volt a hibás, újra kellett telepíteni a netrõl. Nem nagyon foglalkoztam vele eddig, mert ami kellett eddig az fenn volt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kandurex
nice

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
railyard😞egy csapatban voltunk) elém ugrik emiatt sz@rt se látok és telepumpálják a képem (az övét is) ólommal. Aztán szólok neki erre elküld anyámba. Következõ kör elején gyorsan fejbelõ, aztán pedig gyorsan kilép. Pedig kezdtem azt hinni, hogy lesz egy jó estém erre felb@sz egy ilyen.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dichter
Nem az lesz a meglepi 😊 Sajna ma egy másik klántárs írtotta ki a szervert véletlenül. Már dolgozunk rajta, de kell az admin is. A 7végére üzemelnie kell.

wEEn
Mint pl: "uhh, hogy látott meg olyan messzirõl?"
Vagy: "Honnan tudta, hogy ott vagyok amikor elõtte nem is láthatott?"
...szóval pl ezeket hívjuk csítnek. Talán nem kellene belinkelgetni õket

na ezt a finn oldalt mindjárt elõvadászom...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"