Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Call of Duty - Le a csalókkal!
(kommentek: 9)
Az Activision legfrissebb jelentésébõl kiderül, hogy a kiadó a nagy sikerû háborús belsõ nézetû akciójátékának, a Call of Duty-nak elkövetkezendõ javításaiba bele fogja építeni a PunkBuster nevezetû anti-cheater programot. Ezt az támasztja alá, hogy az Infinity Ward (a játék fejlesztõje) aláírt egy errõl szóló szerzõdést az Even Balance-szal. Úgyhogy a becsületes játékostársadalom remélhetõleg a közeljövõben végre fellélegezhet.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
http://epica.nl
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

jó-jó me-mehetünk ho-holnap já-jáccani de de én fogom a Te fe-fejedet szé-szétdurrantani 😄
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Semmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Veleeeeeeeeeeeeeeeed???
Épp Blank & Jones-t hallgatooooookk!!😊
Hoo-hoo az az m-m-m-maaa megyek és du-án va-va-ló-lószínû, ho-hogy szé-szét-szétlo-csantom az agykoponyádat ha fel-fel jössz játszni.. Jo-jo-keeeee... 😊
Hát ezt hallgasátok meg:
Stalingrád map. Láttom, hogy az egér egy pillanatra megjelenik a game közbe.. Mondom mi a fasz?!😊 Na nem foglakoztam vele nyomtam tovább a gamet. Éppen ott tartottam, hogy tudtam puskát szerezni és ott azzér elég sok emberke futkározik és kegyetlenül akadt. De úgyhogy ha lõttem már máshol volt a csávesz. Fel is basztam az agyam, hogy milyen szar ez a game, meghogy milyen kevés a ghz a gépembe stb. Erre mikor mérgembe kiléptem láttom, hogy bekapcsolt az NA és full scannal!😊
Bár nem kell tartina derék magaságban a fegyvert de akkor is!😊 Azzér nem kéne ilyen mértékû változás. 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Szóval akár hányszor vmelyik topicba megyek neked már a neved ott figyel és lehet délelött, dél stb. Szóval annyit szeretnék kérdezni: te dolgozol vmit?😊 Vagy hogy csinálod?😊 vagy a munkahelyeden van internet.
Ha nem akarsz nem kell válaszolni.
My Life for Freedom!
"Call of Duty Patch - Update
Elvileg már a küszöbön van a régóta ígért Call of Duty Patch, azaz az elsõ hivatalos javítás. Zied Rieke, az Infinity Ward jelenlegi "Lead Designere", aki maradandót alkotott a MOHAA pályaszerkesztési munkálataiban is, a közelmúltban egy átfogó leírást adott közre a készülõfélben lévõ patch-rõl. Amit eddig tudunk a javítás tartalmáról:
-Új játémód: Headquarters (- info lejjebb)
-"Bunny hopp" ugrabugrálás teljes kigyomlálása
-Új, egyedi "Player ID"-k bevezetése (CD-Kulcs alapján)
-Új szerver oldali parancsok
-Megszorítások a muníció és a fegyverek terén (fõleg sniper)
-Temérdek bugfix
-Drasztikus lépések a csalások visszaszorítására
Headquarters - Zied Rieke: A Headquarters egy csapatorientált, OBJ bázisú mód lesz, újraéledési (respawn) lehetõséggel. Egy listából véletlenszerûen lesz egy helyszín kiválasztva, és a csapatok ezért a területért harcolnak, hogy megtartsák, és kiépítsenek egy bázist. Ha ezzel végeztek, 45 másodpercig meg kell tartaniuk/védeniük. Ha ezt sikerrel teljesítik, jutalmul idõt kapnak, mindenki újraéled, és újra meg kell csinálniuk. Ha vesztenek, akkor a másik csapat szerez pontot, mindenki újraéled, egy új véletlen helyszín kerül kiválasztásra, és újra mindkét csapat azért csap össze, hogy a saját bázisát kiépíthesse.
- Fordítás by Tyll
A mai napon a kiadó megerõsítette, hogy a patch jelen, utolsó verziója úgy tûnik, végre mûködõképes, így ezt már valószínûleg nem kell visszadobniuk az IW-nek, ami azt jelenti, hogy már csak néhány verébugrásnyira vagyunk a megjelenésétõl."
by Callofduty.hu

Mégegyszer bocs az offért!
My Life for Freedom!
Ha van valami róla, indíthatnánk is róla egy fórumot!
My Life for Freedom!
szal ut2003 nem a 2004, de szvsz ez nem egy nagy gond 😊
Nem voltam ma formában, de úgy láttam te sem