Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Révész
Sziasztok.Az a gondom, hogy szépen elindul a játék aztán pár perc után lefagy, pedig nagyon játszanék vele! Amúgy xp-m van.Segítsetek, köszi! Remélem nem csak én szívok ezzel!

rezsofiz
😊

sazl : c

zaki
ugyanez magyarul a gamestar.hu-ról:

Call of Duty - Le a csalókkal!
(kommentek: 9)
Az Activision legfrissebb jelentésébõl kiderül, hogy a kiadó a nagy sikerû háborús belsõ nézetû akciójátékának, a Call of Duty-nak elkövetkezendõ javításaiba bele fogja építeni a PunkBuster nevezetû anti-cheater programot. Ezt az támasztja alá, hogy az Infinity Ward (a játék fejlesztõje) aláírt egy errõl szóló szerzõdést az Even Balance-szal. Úgyhogy a becsületes játékostársadalom remélhetõleg a közeljövõben végre fellélegezhet.

R@in

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Johnyy
98 sz os fordítás van a jatekhoz a magyarosításportálon

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

tmk
Szervereteken nem mûkõdik a seen parancs, fog?

aha...hát,persze...hihető volt

Dj Révész
Sziasztok.Az a gondom, hogy szépen elindul a játék aztán pár perc után lefagy, pedig nagyon játszanék vele! Amúgy xp-m van.Segítsetek, köszi!

0ppika
Ez a futás dolog tényleg érdekes. Már láttam több embernél hogy mintha tényleg valami külön "futásgombot" használna. Hirtelen sokkal gyorsabban fut fegyverváltás nálkül.

http://epica.nl

Pilu OBI
Úgylegyen.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mighty
Ez asszem elorevetiti a PB bevezeteset.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Adi
Az.. a legjobb

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

infiltration na

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy tény hogy ezt a game nem is azok jáccák akiket az érdekli 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

infoltration ?! 😛PP

wEEn
Most már mond ki!

Adi
Vkit amúgy érdekkel a realitás?? Mert tudnék egy nevet mondani ami eléggé arra épül. Csak kevesen játszák ez okból.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

wEEn
jaja! Nem voltam ma formában, de úgy láttam te sem

wEEn
Egy pár percel ezelõtt én meg a skype (online beszélgetésre alkalmas progi) jártam igy. Jön az ellen, felkészülök a tüzelésre, erre 1ik haverom elkezd csörögni, mire az egérkurzor beugrik a játék közepébe és onnantól kezdve csak azt tudom mozgatni, de a game az megy tovább. Ugyhogy nyomon tudtam követni amint lemészárolnak

ha nemtünt volna fel cod mindenrõl hires csak a realitásról nem 😊)

ittsincs semmi különös,most értem haza kocsmázásból,lépek alukálni 😊
jó-jó me-mehetünk ho-holnap já-jáccani de de én fogom a Te fe-fejedet szé-szétdurrantani 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
Láttam ólom lábakkal futottál. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Adi
Hiiiiiiiiiiiii!😊
Semmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Veleeeeeeeeeeeeeeeed???
Épp Blank & Jones-t hallgatooooookk!!😊
Hoo-hoo az az m-m-m-maaa megyek és du-án va-va-ló-lószínû, ho-hogy szé-szét-szétlo-csantom az agykoponyádat ha fel-fel jössz játszni.. Jo-jo-keeeee... 😊
Hát ezt hallgasátok meg:
Stalingrád map. Láttom, hogy az egér egy pillanatra megjelenik a game közbe.. Mondom mi a fasz?!😊 Na nem foglakoztam vele nyomtam tovább a gamet. Éppen ott tartottam, hogy tudtam puskát szerezni és ott azzér elég sok emberke futkározik és kegyetlenül akadt. De úgyhogy ha lõttem már máshol volt a csávesz. Fel is basztam az agyam, hogy milyen szar ez a game, meghogy milyen kevés a ghz a gépembe stb. Erre mikor mérgembe kiléptem láttom, hogy bekapcsolt az NA és full scannal!😊

Adi
Ja jó, hogy ez elõ jött. Ez a gránát és pisztoly dolog. Ez mekkora egy faszság, hogy ha pisztolyt tartok a kezembe gyorsabban futok. Hát ugyan annyi súlyvan rajtam. 😊
Bár nem kell tartina derék magaságban a fegyvert de akkor is!😊 Azzér nem kéne ilyen mértékû változás. 😊

jaja tiszta supermen leszel 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

gránátal vagy pisztolyal a kezedben fuss és akkor gyorsdabb leszel

ween:elõ a kispisztollyal aztán usgyi nekije 😊

szevaaaaaasz Adi miaaaaa helyzeeeet? 😊)

wEEn
Figyu skacok nekem csak most tûnt fel, hogy a többiek gyorsabban futnak, mint én! Van 1 sprint gomb, vagy csak én vagyok túlsúlyos?

mijeza csüggedés emberek? 😊

Adi
Ez alatt mit érthetnek?😊

Adi
Zaki nem hagy nyugodni a kérdés és remélem nem fogsz megsértõdni de nem is úgy akarom mondani, hogy megsértõdj.
Szóval akár hányszor vmelyik topicba megyek neked már a neved ott figyel és lehet délelött, dél stb. Szóval annyit szeretnék kérdezni: te dolgozol vmit?😊 Vagy hogy csinálod?😊 vagy a munkahelyeden van internet.
Ha nem akarsz nem kell válaszolni.

ReTeK
-Új, egyedi "Player ID"-k bevezetése (CD-Kulcs alapján)

húhhéhej... ez nagy ötlet

Serpa
ilyen hatása van ?

ricsi1
bammeg ,én felrakom megint!

rezsofiz
neked is.

sazl : c

DrBigSlingShot
na jócccakát mindenkinek

Élni vagy égni???!

ha csak eredetivel megy akkor mongyuk anyira nem izgat de mongyuk énse tom mért nehéz ennek egy topicot nyitni 😛

Serpa
"Tesco gazdaságos server"

olyan is ...

R@in
Kavarodjatok át másik topicba az ut-s témával!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Nyers
Nem, de írtam mail-t hogy küldjenek infót, meg gyüjtöm én is, úgyhogy lassan indul a fórum, hagyjuk a CODosokat magukra! 😊

My Life for Freedom!

Serpa

"Call of Duty Patch - Update

Elvileg már a küszöbön van a régóta ígért Call of Duty Patch, azaz az elsõ hivatalos javítás. Zied Rieke, az Infinity Ward jelenlegi "Lead Designere", aki maradandót alkotott a MOHAA pályaszerkesztési munkálataiban is, a közelmúltban egy átfogó leírást adott közre a készülõfélben lévõ patch-rõl. Amit eddig tudunk a javítás tartalmáról:

-Új játémód: Headquarters (- info lejjebb)
-"Bunny hopp" ugrabugrálás teljes kigyomlálása
-Új, egyedi "Player ID"-k bevezetése (CD-Kulcs alapján)
-Új szerver oldali parancsok
-Megszorítások a muníció és a fegyverek terén (fõleg sniper)
-Temérdek bugfix
-Drasztikus lépések a csalások visszaszorítására

Headquarters - Zied Rieke: A Headquarters egy csapatorientált, OBJ bázisú mód lesz, újraéledési (respawn) lehetõséggel. Egy listából véletlenszerûen lesz egy helyszín kiválasztva, és a csapatok ezért a területért harcolnak, hogy megtartsák, és kiépítsenek egy bázist. Ha ezzel végeztek, 45 másodpercig meg kell tartaniuk/védeniük. Ha ezt sikerrel teljesítik, jutalmul idõt kapnak, mindenki újraéled, és újra meg kell csinálniuk. Ha vesztenek, akkor a másik csapat szerez pontot, mindenki újraéled, egy új véletlen helyszín kerül kiválasztásra, és újra mindkét csapat azért csap össze, hogy a saját bázisát kiépíthesse.

- Fordítás by Tyll

A mai napon a kiadó megerõsítette, hogy a patch jelen, utolsó verziója úgy tûnik, végre mûködõképes, így ezt már valószínûleg nem kell visszadobniuk az IW-nek, ami azt jelenti, hogy már csak néhány verébugrásnyira vagyunk a megjelenésétõl."

by Callofduty.hu

az addig ok hogy 2003 de tuti hogy csak eredetivel? :/

Nyers
Kedves COD-osok, bocs az offért. A Red Orchestráról annyit, hogy készítem a fórumot, a legszebb UT 2003 mod (2003!). Engem az zavart meg, hogy a hiv. oldalon 2004-t írnak, lehet, hogy nem fog leállni és talán egy önálló játék nõ ki belõle? Nem tom, gyüjtöm az infót, a hétvégén indul a saját fórum! 😊
Mégegyszer bocs az offért!

My Life for Freedom!

szvsz ha nicns akkor is indithacc és majd beir oda akinek van valami róla 😛

Nyers
Itt érdeklõdjetek: http://unreal.hcgamer.hu/
Ha van valami róla, indíthatnánk is róla egy fórumot!

My Life for Freedom!

wEEn
Vicces lenne ha 2004-hez lenne, ami még meg sem jelent, de csak az eredeti gem-val megy

zaki
na most 2003, vagy 2004?

viszont ha törtel nem megy ako asszem ezt se fogom kiprobálni :/

hmm, mégis 2004? ako nem tom mrét lehet már leszedni 😛

opsz félreirtam énis mert rossz behatásal vagy rám 😛
szal ut2003 nem a 2004, de szvsz ez nem egy nagy gond 😊