Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

// Enable first aid kits (0 = no, 1 = yes) (default 0)
set awe_firstaid "1"
// Number of first aid kits to give to each player (default 1)
set awe_firstaid_kits "3"
// Amount of health that can be recovered with a first aid kit (default 25)
// A random value of 0 to 14 will be added to this value
set awe_firstaid_health "25"
// Delay in seconds between being able to use the next first aid kit (default 10)
set awe_firstaid_delay "10"
// Drop health on death (0 = no, 1 = yes) (default 1) (not for UO)
// I've commented this out since it uses the same cvar as the built in cvar in UO.
set scr_drophealth "1"

Próbálom beállítani servert, hogy lehessen elsõsegélyt adni, de valami nem stimmel. Mindent úgy állítottam be ahogy fent van leírva, de nem történt semmi változás. Ötlet?

Serpa

Magnetic
<#taps><#hehe><#hehe><#taps>

szucsy89
hi!

Ha játék közben beírom hogy recrod, azt hova fogja menteni????
PLZ válasz!THX
<#nevetes2>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
helyes 😄

Nieleen

dr Kotász
Nyugalom, zéró sértõdés :-) Egyszerûen túl sok szabadidõt áldoztam a szerverre, a jövõben inkább játszani szeretnék...
Yossarian
na szent a béke?

Nieleen

dr Kotász
Én is benézek este. Anticamp 90 másodperc után van, ha jól emlékszem.
Jelen. Este jövök. Sztem monkey is benéz bár ha tudja, hogy ott vok nem mer.<#eplus2>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Magnetic
Stopper <#eplus2><#gonosz2>

Punker
engem csak az zavar hogy nem szól hogy másszak arrébb 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Magnetic
Véletlenszerû a bünti. Szóval lehet, hogy csak nem szeretett a gép 😊
De majd megszavazzuk a 2 perces álomhatárt 😊

Punker
én eddig csak meghaltam tõle....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Yossarian
az a gáz, hogy _tudtommal_ alapból nincs figyelmeztetési lehetõség. Asszem csak a büntetés kezdetekor és a túlélésekor van üzenet. Mi meg nem nagyon modolgatunk, mert nem vágjuk túlzottan 😊

Nieleen

Yossarian
ez nem fair, hanem pech. 😊Ha még mindig nem piszkált bele senki, akkor te tényleg nagyon peches vagy 😄
Eredetileg asszem 1,5 perc után kéne bekapcsolnia és random büntit kell adnia. Tehát normál esetben megúszhattad volna olcsóbban is, szal az, hogy meghaltál tényleg balszerencse. Viszont a figyelmeztetéssel igazad van.

Nieleen

Punker
ez ok, de legyen már elötte figyelmeztetés, mert pl így az MG használhatatlan, védem a rádiót nagy bõszen (1 killt csináltam) erre hipp-hopp megdöglök, ez hol fair?

Yossarian
Írtam egy csomót, aztán kitöröltem. Azért van az antikemp, mert nem szeretjük a kempereket és slussz...

Nieleen

Csirke4
Amúgy ez az anticamp mire jó? :/

Pont azajó ha vannak kemperek legalább nem olyan könnyû kilõni õket.
Magnetic
Kotász, ne csináld már...tényleg ne sértõdj meg, de tényleg eltüntek az emberek a szerverrõl. Most hat napon keresztül dolgozni fogok igaz, de jó lenne esténként kicsit feljönni a szerverre és nyomni 1-1 pályát.
Aki ma este 7 és 10 között tud jönni, irja már ide 😊

Köcce,
M.

Dietrich
Kotász ne hagyd abba mert én nem értek hozzá <#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
"A további változtatásokat legyen szíves más megcsinálni."

Ne csináld már! Te dolgoztál vele, a te munkád szinte az egész. Ezt mindenki elismeri és hálás is érte. Nehogy már megsértõdj!
Meg nem is értünk körbe, inkább csak az a baj, hogy belelendültél a maprot írásnál a custom mapekbe, holott nemrég magneticet is lebasztuk érte, hogy szavazás nélkül betett egy jópárat 😊

Nieleen

Srácok!

Már írtam ide hozzátok, a másik új szerver adminja, vagyok Ryan!
Olvastam itt a maprot kontra játékmód és custom pálya "vitáitokat"
Nem akarok okoskodni, csak ha meghallgattok, leírom a véleményem 1-2 dologban (mivel hasonló cipõben járunk), ami a mi tapasztalatinkon (is) alapszik:

1. Laggolás
Kotásznak tudom mekkora munkája fekszik a szerverben, mert a mienken én csinálok mindent egyedül, de akkor is az a véleményem, hogy váltsatok szolgáltatót! Elég sokan fizetitek, nem lenne nagy plusz költség, viszont elég rossz, ha attól is függ a lagg, hogy a szerveren futó más játékokon (5 db) éppen menniyen vannak! Akárhol jártam eddig és bármilyen jó szerver is volt, ha visszatérõen sokat laggol, elmaradnak az emberek!
Pl. a Rhineyvalley pálya nálnuk basban 16 slottal sem akadozik! Ez nem pálya, hanem szerver probléma, ráadásul szerintem is az egyik legjobb pálya!
Bátran ajánlhatom az OBI-t, nagyon rugalmasak, pl. a tárhely szerzõdésünk is 100 mb-ra, szól és már lassan 300 mb cuccunk van fent.
A váltás ellen gondolom, az eddig belefeccölt hatalmas munka szól, de szerintem megérné..

2. Maprot
Mi elvileg, bas-hq szerver vagyunk, de általában basra jönnek az emberek! Rendszeresen elõfodult, az elején, hogy bas-ban majdnem tele voltunk, vált a szerver hq-ra és pattanak az emberek! Ezért most jelenleg csak bas van, és elértük mára, hogy szinte minden este fullon van a szerver!
És ha a fizetõs tagjainkkal késõn este fellépünk, akkor saját magunk váltunk hq-r, vagy az új kedvenc BEEL-re, és akkor is jönnek, mert tudják mire jönnek (hiszen az ASE-ban látszik), így tudják, hogy éppen nem bas megy.
Nálatok tudom, hogy 3 mód fut, de szerintem ki kellene 1 domináns módot választanotok, ami a szerver "zászlóshajója" és a többit kevesebb arányban futtatni!

3. Custom pályák
Szerintem a cod társadalom fele-fele aányban van oda a custom pályákért!
Szerintem kell 1-2, mert az alap mappok egy idõ után unalmassá válhatnak, mindenki ezerszer tolta már végig õket és ha igazán akar egy jót játszani, úgyis letölti, azért nem tart olyan sokáig!
Persze érdemes azért 2/3-ban az alapokat feltenni!

4.Látogatottság
Sokat nézem a szervereteket, és szintén a magánvéleményem, hogy pláne egy viszonylag új szervernél a tagság tudja vonzani az idegeneket!
Ahhoz képest milyen sokan fizetitek, ritkán látni titeket egyszerre többen fent!
Mi is úgy próbáljuk (csak 4-en vagyunk), hogy valaki mindig fent van (persze mi is dolgozunk, család, stb)esténként, és gyûlik is a nép!

Ezek csak azén meglátásaim, elnézést ha valakiit megbántottam vele!
A szerveretek nagyon jó és hiánypótló! Gratula Kotásznak a munkához!

Remélem segítettem valamit, vagy adtam ötletet, nem okoskodni akartam!

Sok sikert!
Üdv.
Ryan

me and a monkey
Igen, visszakerestem, nincs igazam.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

KM
Köszönjük!
<#wave>

Hát buggal még nem találkoztam benne igaz nem is tudtam játszani rajta olyan sokat. Az benne a jó, hogy pici. Nem kell másfél órát rohangálni, hogy embert lássál😊Emiatt jó pörgõsek voltak a játékok.

Doki!

Köszönjük az eddigi fáradozásodat. <#worship>
Tudjuk mennyit melóztál vele Te is meg a többiek.

Dietrich
ahha..én meg mindegyikre mondtam, hogy tank nem kell 😄

dzsip az kevésbé zavar

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
nem lehetne valami figyelmeztetés a camp robbanás elött? géppuskával védtem a rádiót erre felrobbanok.....

dr Kotász
Tehát az lett beállítva, amit megszavaztunk.
Yossarian
Határozottan emlékszem, hogy csak a HQ-ban szavaztuk le a tankot. Az egy dolog, hogy nekem mi tetszik és mi nem. A demokrácia már csak ilyen fájdalmas dolog 😄

Szerintem minden pálya jobb lenne jármûvek nélkül.
A szerver is felébe kerülne és a játék is izgalmasabb lenne, de a többség szerint az UO lényege a tank meg a dzsip 😊

Nieleen

Dietrich
hát itt a bökkenõ:

Tank: 6 nem / 2 igen
Tank nem lesz HQ-ban, DOM/CTF-ben meg igen.

emlékeim szerint Yossnak sem tetszett, hogy benn ültél a tankban és azzal védted a zászlót 2-1-nél 5 percen át aztán kilépett a szerverrõl.
az a pálya jó lenne..tank nélkül.

abban igazad van olyan úgy sem lesz, hogy mindenkinek tetszen...

dr Kotász
Nézd meg ezt: #39635
me and a monkey
Igen, visszakerestem, igazad van.

dr Kotász
Na emberek. Ahogy ígértem, kiszedtem a custom pályákat, elõzõ maprot visszatöltve. A problémánk az szerintem, hogy túl sokféle vélemény van, olyat nem lehet csinálni, ami mindenkinek tetszene. Személy szerint eddig tartott a lelkesedésem, eddig mindent beállítottam, amit a tisztelt játékosbrigád kért. Most viszont körbeértünk, és már ott tartunk, hogy mindent csináljunk vissza.
Jelenleg tehát a klasszikus játékmódváltás megy csak hivatalos pályákkal. A további változtatásokat legyen szíves más megcsinálni.

Punker
elfogyott a kajám mentem át mást játszani 😊

Yossarian
és azt válaszolták neked, hogy ezt írd be?

Nieleen

tobias88
Ezt írtam be
/cl_maxpackets 30
de ugyanúgy ledobott ez miatt!
Yossarian
jó a rhine, de lagolós.

Nieleen

Yossarian
tudod mit? nem fogunk egy write only embernek megint ugyanarra a kérdésére válaszolni. olvass vissza ha érdekel!

Nieleen

Yossarian
nem akarok senkit megsérteni, de abszolút nem vágom, hogy mi olyan jó a Berlov pályán. Sztem egy jellegtelen, összecsapott, bugos pálya. Igaz, 3-szor játszottam még csak rajta, de ez a véleményem csak egyre erõsödik.

Nieleen

tobias88
Hell, maz mért van, ha azért dobnak le mindig, mert valami MAX PACKETS 30, ami 60 és 100 között van, pedig jó a netem!
Eltüntél az elõbb, pedig még viszketett a fejem a headshottól<#eplus2>

Punker
rhine az egyik legjobb 😊

Rhine Valley pl? Nagy is és laggolós is.
Nagyot játszottunk most. A komplett sugarhill gang fent volt. Amikor már volt 4 ember elkezdtek azért jönni. Mikor lejöttem kb. 8-an voltak.

Custom mapok nem rosszak sõt Berlov nagyon jó de sokan vmiért nem töltik le. Legyen egyszer egy alap mappack aztán szép lasan egyesével töltögessük fel akkor csak leszednek 3-5 megát játék közben is.

Malakai
Egy elõtte lévõ mapnál rossz mode volt mondjuk beállítva?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
1 csipa/csapat
no tank (és akkor bazooka sem kell) nem kellenek a nagy laggolós mapok sem mert akkor is leléptek a szerverrõl.

nuenen jó de csak hq-ban.

szóval deathmatch hogy a piklibe jött tegnap carentanon, nuenen és nemtom még melyiken?

Dietrich
3. emlékeim szerint 1x már meglett szavazva a no tank..mégis ott vannak.

me and a monkey
A rotációs rendszer nem halvaszületett ötlet. Ráadásul a DOM mód miatt (is) hoztuk létre a szervert - és persze azért, hogy ne szanaszét játszunk, hanem együtt ! - ezért legyen erõsebb érv, hogy váltogatjuk a módokat, mint hogy csak HQ legyen.
Szerintem kevesebb embert vesztünk a cserével , mint amennyit nyerünk azzal, hogy csak egy játékmód fut.
A kb. 1 héttel ezelõtti mapkollekció nagyon eltalált volt, nagyon jó sorrendben futottak/cserélõdtek a pályák. (Ez dr. Kotász & Magnetic érdeme)
A custom pályák ellen nekem személy szerint nincs kifogásom, de tudom, hogy sokan kilépnek ha elkezd tölteni a gépük. Csak úgy tegyük be, ha megszavazzuk v.ket, tehát v.ki feldobja és demokratikusan leszavazzuk... <#vigyor1>
De ha egy pálya nagyon tuti, akkor miért ne. Ez a szavazgatósdi eddig is jól mûködött, így mindenkinek van szava a szerver legkisebb dolgában is.
Dietrich felvetése a "no tank" opcióról megfontolásra való, én magam is a tankok meglétére szavaztam, de néhány pályán tényleg nem jó, hogy használhatóak.(Hurtgen)
Yossariannak igaza van amikor azt írja, hogy a legfõbb ok a szerver "pangásának", hogy ha lenne 6-7 ember a szerveren, akkor pillanatok alatt megtelne, ez már sokszor beigazolódott.
1, Töltsük vissza a legutóbbi maprotációt (ezt dr. Kotász beígérte...)
2, Ne legyen custom map, ha v.nek kell, dobja fel szavazásra.
3, Tankok ne legyenek, ezt szavazzuk meg újra, hátha más is meggondolta magát.
4, Játszunk a szerverünkön... <#violent><#gun>

Csirke4
Pontosan!<#vigyor3><#wave>

1-1-1 az nem olyan jó mert ha valaki HQ-zni szeret és épp dom van aztán onnan CTF-re vált akkor hagyja a francba átmegy másik szerverre, viszont aki meg azért jött fel hogy dom-ozhasson és átvált CTF-re akkor lelép.