Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
set awe_firstaid "1"
// Number of first aid kits to give to each player (default 1)
set awe_firstaid_kits "3"
// Amount of health that can be recovered with a first aid kit (default 25)
// A random value of 0 to 14 will be added to this value
set awe_firstaid_health "25"
// Delay in seconds between being able to use the next first aid kit (default 10)
set awe_firstaid_delay "10"
// Drop health on death (0 = no, 1 = yes) (default 1) (not for UO)
// I've commented this out since it uses the same cvar as the built in cvar in UO.
set scr_drophealth "1"
Próbálom beállítani servert, hogy lehessen elsõsegélyt adni, de valami nem stimmel. Mindent úgy állítottam be ahogy fent van leírva, de nem történt semmi változás. Ötlet?
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De majd megszavazzuk a 2 perces álomhatárt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nieleen
Eredetileg asszem 1,5 perc után kéne bekapcsolnia és random büntit kell adnia. Tehát normál esetben megúszhattad volna olcsóbban is, szal az, hogy meghaltál tényleg balszerencse. Viszont a figyelmeztetéssel igazad van.
Nieleen
Nieleen
Pont azajó ha vannak kemperek legalább nem olyan könnyû kilõni õket.
Aki ma este 7 és 10 között tud jönni, irja már ide 😊
Köcce,
M.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne csináld már! Te dolgoztál vele, a te munkád szinte az egész. Ezt mindenki elismeri és hálás is érte. Nehogy már megsértõdj!
Meg nem is értünk körbe, inkább csak az a baj, hogy belelendültél a maprot írásnál a custom mapekbe, holott nemrég magneticet is lebasztuk érte, hogy szavazás nélkül betett egy jópárat 😊
Nieleen
Már írtam ide hozzátok, a másik új szerver adminja, vagyok Ryan!
Olvastam itt a maprot kontra játékmód és custom pálya "vitáitokat"
Nem akarok okoskodni, csak ha meghallgattok, leírom a véleményem 1-2 dologban (mivel hasonló cipõben járunk), ami a mi tapasztalatinkon (is) alapszik:
1. Laggolás
Kotásznak tudom mekkora munkája fekszik a szerverben, mert a mienken én csinálok mindent egyedül, de akkor is az a véleményem, hogy váltsatok szolgáltatót! Elég sokan fizetitek, nem lenne nagy plusz költség, viszont elég rossz, ha attól is függ a lagg, hogy a szerveren futó más játékokon (5 db) éppen menniyen vannak! Akárhol jártam eddig és bármilyen jó szerver is volt, ha visszatérõen sokat laggol, elmaradnak az emberek!
Pl. a Rhineyvalley pálya nálnuk basban 16 slottal sem akadozik! Ez nem pálya, hanem szerver probléma, ráadásul szerintem is az egyik legjobb pálya!
Bátran ajánlhatom az OBI-t, nagyon rugalmasak, pl. a tárhely szerzõdésünk is 100 mb-ra, szól és már lassan 300 mb cuccunk van fent.
A váltás ellen gondolom, az eddig belefeccölt hatalmas munka szól, de szerintem megérné..
2. Maprot
Mi elvileg, bas-hq szerver vagyunk, de általában basra jönnek az emberek! Rendszeresen elõfodult, az elején, hogy bas-ban majdnem tele voltunk, vált a szerver hq-ra és pattanak az emberek! Ezért most jelenleg csak bas van, és elértük mára, hogy szinte minden este fullon van a szerver!
És ha a fizetõs tagjainkkal késõn este fellépünk, akkor saját magunk váltunk hq-r, vagy az új kedvenc BEEL-re, és akkor is jönnek, mert tudják mire jönnek (hiszen az ASE-ban látszik), így tudják, hogy éppen nem bas megy.
Nálatok tudom, hogy 3 mód fut, de szerintem ki kellene 1 domináns módot választanotok, ami a szerver "zászlóshajója" és a többit kevesebb arányban futtatni!
3. Custom pályák
Szerintem a cod társadalom fele-fele aányban van oda a custom pályákért!
Szerintem kell 1-2, mert az alap mappok egy idõ után unalmassá válhatnak, mindenki ezerszer tolta már végig õket és ha igazán akar egy jót játszani, úgyis letölti, azért nem tart olyan sokáig!
Persze érdemes azért 2/3-ban az alapokat feltenni!
4.Látogatottság
Sokat nézem a szervereteket, és szintén a magánvéleményem, hogy pláne egy viszonylag új szervernél a tagság tudja vonzani az idegeneket!
Ahhoz képest milyen sokan fizetitek, ritkán látni titeket egyszerre többen fent!
Mi is úgy próbáljuk (csak 4-en vagyunk), hogy valaki mindig fent van (persze mi is dolgozunk, család, stb)esténként, és gyûlik is a nép!
Ezek csak azén meglátásaim, elnézést ha valakiit megbántottam vele!
A szerveretek nagyon jó és hiánypótló! Gratula Kotásznak a munkához!
Remélem segítettem valamit, vagy adtam ötletet, nem okoskodni akartam!
Sok sikert!
Üdv.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Doki!
Köszönjük az eddigi fáradozásodat. <#worship>#worship>
Tudjuk mennyit melóztál vele Te is meg a többiek.
dzsip az kevésbé zavar
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szerintem minden pálya jobb lenne jármûvek nélkül.
A szerver is felébe kerülne és a játék is izgalmasabb lenne, de a többség szerint az UO lényege a tank meg a dzsip 😊
Nieleen
Tank: 6 nem / 2 igen
Tank nem lesz HQ-ban, DOM/CTF-ben meg igen.
emlékeim szerint Yossnak sem tetszett, hogy benn ültél a tankban és azzal védted a zászlót 2-1-nél 5 percen át aztán kilépett a szerverrõl.
az a pálya jó lenne..tank nélkül.
abban igazad van olyan úgy sem lesz, hogy mindenkinek tetszen...
Jelenleg tehát a klasszikus játékmódváltás megy csak hivatalos pályákkal. A további változtatásokat legyen szíves más megcsinálni.
Nieleen
Nieleen
Nagyot játszottunk most. A komplett sugarhill gang fent volt. Amikor már volt 4 ember elkezdtek azért jönni. Mikor lejöttem kb. 8-an voltak.
Custom mapok nem rosszak sõt Berlov nagyon jó de sokan vmiért nem töltik le. Legyen egyszer egy alap mappack aztán szép lasan egyesével töltögessük fel akkor csak leszednek 3-5 megát játék közben is.
no tank (és akkor bazooka sem kell) nem kellenek a nagy laggolós mapok sem mert akkor is leléptek a szerverrõl.
nuenen jó de csak hq-ban.
szóval deathmatch hogy a piklibe jött tegnap carentanon, nuenen és nemtom még melyiken?
Szerintem kevesebb embert vesztünk a cserével , mint amennyit nyerünk azzal, hogy csak egy játékmód fut.
A kb. 1 héttel ezelõtti mapkollekció nagyon eltalált volt, nagyon jó sorrendben futottak/cserélõdtek a pályák. (Ez dr. Kotász & Magnetic érdeme)
A custom pályák ellen nekem személy szerint nincs kifogásom, de tudom, hogy sokan kilépnek ha elkezd tölteni a gépük. Csak úgy tegyük be, ha megszavazzuk v.ket, tehát v.ki feldobja és demokratikusan leszavazzuk... <#vigyor1>#vigyor1>
De ha egy pálya nagyon tuti, akkor miért ne. Ez a szavazgatósdi eddig is jól mûködött, így mindenkinek van szava a szerver legkisebb dolgában is.
Dietrich felvetése a "no tank" opcióról megfontolásra való, én magam is a tankok meglétére szavaztam, de néhány pályán tényleg nem jó, hogy használhatóak.(Hurtgen)
Yossariannak igaza van amikor azt írja, hogy a legfõbb ok a szerver "pangásának", hogy ha lenne 6-7 ember a szerveren, akkor pillanatok alatt megtelne, ez már sokszor beigazolódott.
1, Töltsük vissza a legutóbbi maprotációt (ezt dr. Kotász beígérte...)
2, Ne legyen custom map, ha v.nek kell, dobja fel szavazásra.
3, Tankok ne legyenek, ezt szavazzuk meg újra, hátha más is meggondolta magát.
4, Játszunk a szerverünkön... <#violent>#violent><#gun>#gun>