Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Pedig itt aztán volt szó róla bõven. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Vazz! Készültem rá mint állat, h megnézem erre lemaradtam róla

A híd túl messze van-ra gondolsz??? Alapmû.
azért kicsit mosolyogtató volt benne az amerikai eszményi parancsnok szivarral a szájában mosolyogva kocog a csapata élén.

AirborneRanger
Nézi valaki a tv2-t? Érdekes film. Nekem teccik.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AbortRetry
Köszi

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

Indits saját szervert, akkor annyit csinálsz, amennyit akarsz. ehhez töltsd le a Ventrilo szerver progit.
Publicon csak akkor, ha admin jogod van.

AbortRetry
Szevasztok. Help: A Ventrillo-val, lehet hogy lehet (ha lehet) saját csanelt csinálni (pl:ts)? Help

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

Hi!

Elindítottuk mi is a Cod szervereket. Szeretettel várunk mindenkit.

Üdv

Cepheus

a címek : 1.1es CoD 195.56.172.138:28960 /2 új mappal kiegészítve : Panzerbunker, Berlin/
1.2es Cod 195.56.172.138:28900 /új mapok nélkül/

0ppika
És ezen mi ilyen vicces?

http://epica.nl

ReTeK
Annak az esélye, hogy az elejtés után felrobbanjon 10%

Dietrich
Csak a végére 2-n maradtunk abból a 6-8 fõs tömegbõl akik ott voltak. 😊 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Szerintem is jó (sõt jobb mint az s&d mert az már unalmas) 😊

0ppika
Ó neharagudj! Énkérek elnézést!

wEEn
3

0ppika
Fórum: 2 ember

M313R
LSSAH 26 ember
Landor 26 ember
High 13 ember
Code 11 ember

►►^._.^◄◄

Dietrich
Megnézem.

Dietrich
hehe ez Pityunak ment volna. 😊

Dietrich
Tudom hogy benne van...megvan eredeti fekete-fehérben az a film is. 😊

0ppika
Egész jó lesz ez a DEM, csak 4-em kicsit unalmas.

Punker
lol az OBI és a Mohi szerver fullon van a többi meg tök üres...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Herold
Nem tudjátok, mi van a HWSW S&D szerverrel? Nem jön be délután óta.

0ppika
Na az s&d Obin olvastam.

Pilu OBI
Új DEM játékmódú -- szerver

Powered by OBInet

195.228.156.200:28964

A játék lényege:

Spectator módban van tutorial. Érdemes végignézni.

1. Spawn pontokon lehet felvenni 3 bombát. Ezzel kell a célt felrobbantani.
Ha lelõnek elejted a bombát. Annak az esélye, hogy az elejtés után felrobbanjon 10%.
Elejtett fel nem robbant bombát az amik újra felvehetik.

2. Elejtett letett és nem felvett bombákat a németek defuse-olhatják!!!
Letenni az USE gomb nyomvatartásával lehet.

3. Egy célponton több bomba is ketyeghet, továbbá lehetõség van egyszerre az A és B lerakóra is bombát tenni!

4. Sérült csapattársadat 1x lehet gyógyítani. (melléállsz és USE nyomvatart)

Remélem nem felejtettem ki semmi lényegeset.

Hentre fel!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

hát ezt nemtom,de utánajárok,csak messzevan a könyvespolc(kb 1,5m 😄 )

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Rambo többet ma már ne igyál.
D

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Ne vitázzunk ezen. Amúgy a Pegazus sztori benne van a Leghosszabb nap - The Longest Day c. filmben, ha lyól emléxem.
Amúgy meg a játéknak, ahogyan a filmeknek is, a háború szolgáltatja az alapsztorit.
Market Gardennél a szövetséges hírszerzés hibázott nagyot, nem szereztek tudomást róla, hogy Arnhem térségébe vezényeltek egy SS páncélos hadosztályt feltöltésre, asszem a 2-t.
Tényleg mennyi volt a pontos veszteség?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dietrich
Nincs mit.

Rambo [OBI]
Igen, ez alapján a térkép alapján kell célozni.
Kösz, hogy belinkelted.

Dietrich

Rambo [OBI]
Igen, amléksze a Ship pályára? Na azon a hajón van pár ágyú, azokat csinálták meg, hogy mûködjenek. Térkép alapján kell lõni, a védõk a Carentan pályán vannak.

Dud [OBI]
Én csak késõ este leszek. Melóban vagyok, aztán CB war és majd utána teszt. 😞

Dietrich
Amint megvan az IP cím megyek 😊 de a filmet ma megnézem ezért nem leszek.

Dietrich
Nijmegen lenne a város?

Dud [OBI]
Na akkor majd szólj mikor leszel és akkor rendezzük a számlát.

AirborneRanger
Fõnök csinál(tat)ni kéne valami sg logót aklánnak 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Dietrich
Hát ma este nem nagyon leszek.

Dietrich
Meg ha a kért fõ lúzer Monty és Patton nem presztíst csinál abból kivonul be elsõként németországba. 😊

0ppika
Amúgy egy ágyuból hogy kell lõni a várost? 1 ember elbújik benne és onnét lõ???

Dietrich
Én értem de te nem értesz engem (azonkívûl több volt a veszteségük de ez most nem lényeges)
A Pegazus hídról effektíve film nem készûlt (legalábbis én nem tudok róla ami nem jelenti azt hogy nincs)és innen van az hogy szvsz a ma esti film adhatta az ötletet.
Remélem már így tiszta? 😊

LOL az ágyús részt még énis elhittem 😄DD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dud [OBI]
Oké! Cserébe ma nem lõlek szitává!

így így Pityuka jólmondja.
végülis igen,mindkét esetben hidat kellett elfoglalni,igaz a méretek kicsit nem nagyon egyeznek 😄
egyébként a market garden hadmûveletet iszonyatosan elbaszták,azt akarták megvalósítani amit a németek megcsináltak a francia blitzkrieg idején,vagyis hogy ejtõernyõsökkel foglalják el a hidakat... hát nemjött össze nekik,mer lúzerek... 😄
meg még a Market garden kapcsán.. a lengyelek is nagynehezen kiharcolták maguknak hogy kidobják õket valamelyik város környékén... na õket szépen kidobta a jenki hadvezetés... mire földetértek a német és jenki csapatok között egyik oldalról a németek,a másik oldalról meg a Tomy-k lõtték õket... 😄 tipikus jenki megoldás...

Dietrich
Jogdíj az enyém! 😄

zaki
én is, néztem egy pillanatra, hogy most mi a f*sz van?" 😛

Dud [OBI]

0ppika
Már majdnem elhittem.

Rambo [OBI]
Megnéztem, kurva jó!
Egy ágyúból kell lõni egy várost 10 percig, addig a védõ csapat csak megpróbál elbújni a romok között. Ezután jön a védõk bombatámadása az ágyúkezelõkre, akiknek az állásaikból a rommá lõtt városba kell menekülniük, amit a túlélõk védenek. Van lángszóró, hogy kifüstöljék a romokból a védõket, akik viszont harci gázt tudnak a támadók felé fújni. Ilyenkor gázállarcban kell támadni, sokkal nehezebb, mert baromi jól megoldották, hogy bepárásodik az üvege, és persze lasssabban is fut az ember.
A kör vége felé kolera és vérhasjárvány tör ki, ami random szedi az áldozatait.

Dud [OBI]
Csak épp keresünk valakit aki tesztelné a beállításokat. Sajna én melóban vagyok. Önként jelentkezõk Pilunál jelentkezzenek. Csati: #obi.hu Venti: lásd alább

Dud [OBI]
Hamarosan meglátod! Épp konfiguráljuk. Hamarosan mondjuk a szabályokat és az ip -t. 😄