Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor elõször leírom az én problémám, bár már párszor említettem, de örülnék neki, ha tennél vmit az éredekemben:
"A single-lel semmi gond nincs. Amikor át akarok menni multira (vagy csak simán a mp exe-jét akarom futtatni, a 2 dolog ugye =), elvan, dolgozik, aztán feldobja a kis CoD-logós ablakot középre (ekkorra ugye már bezárta(m) a single ablakot), az ott is ragad, és nem hajlandó betölteni semmit. A logó ott figel, de semmi egyéb. zárhatom be tálcáról v task managerrel Már kaptam másik exet, valami crack-szerûséget (igazit még nem találtam, lehet, h ez a gond), de továbbra is ez van.
Kösz elõre is a segítséget!!"
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Tegnap én is megnéztem,csak tényleg kevesen voltak ott.Elõször nem tudtam mire vélni az õrült robajt amivel becsapódtak a találatok,de a hangulatnak tényleg jót tesz.Én a sebzés bekapcsolása mellett vagyok,ha már egyszer hullik az áldás,hatása is legyen... :-)
Meg azért olyan sûrûn nem hullott hogy valaki folyton ebbe haljon bele,egyszer-egyszer csak kibirja,gondolom.
Bár nem tudom,a gránát utáni lassulás effekt is jó szerintem,de sok játékos ha eközben hal meg,máris irja az anyázást emiatt is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondanom se kell, mennyire jót tesz ez a játékmenetnek

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Egyenlõre ez a becsapódás nem sebez. De ha megszavazzuk akkor sebezhet (természetesen közelben csapódó gránát = hirtelen halál 😄).
Ez a mod része vagy ti raktátok fel?
Az mondjuk igaz, hogy van a konfigban némi bug még ami per pillanat nem is javítható, de ettõl még naggggyon jól játszható. Vagy van más kifogás ellene?
És ha jól emlékszem a nagy szociban véletlen benne maradt egy káromkodás a feliratban mikor szétlövik a hídat, hogy:
-Az a kúrva....
😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

😊