Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Kössz jólvagyok, most waroztunk
Nem Vitéznek szólt, csak már látom elõre hogy elakad a Pavlovnál

http://epica.nl

oké.. majd ránézek thx 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cod.hu
1.2patch
the all seeing eye
es a magyar serverek is ott vannak a cod.hu-n multihoz meg crack nemkell

Megyek majd.. talán jövö 7végén 😛
Ha mondtok egy szervert 😛
Nem is próbáltam még a multit.. mûxik a deviance verzióban ? Mert crack csak az sp.exe-hez volt

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hehe ez nekem szólt szentem 😄DDD
csak Oppi bénázik jó szokásához híven 😄DD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
én sem... nem tom mit látott 😛

zaki
mi van veled? 😊

zaki
majd gyere multizni, és mutad meg mit tudsz 😊

kérdeztem volna valamit ? Nem tudok róla

0ppika
Mielõtt kérdezél olvass vissza!

sikerült feltenni vhova a videot Oppi?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Huuu öcsém.. most tettem fel a játékot, naggyon kirrrály !

Kurvajól meg lett csinálva ez a fedezékbõl lövöldözés...😛

Bár néha csinál hülye dolgokat az AI, pl mikor beágok neki egy gránátot a fedezékébe, erre kirohan onnan, egyenesen felém, de közben nem lõ... simán lelõhetõ...😉

0ppika
Nem rossz 5let, de ha nem direkt TK akkor meg szívás.

Gfreiter
Hát igen. Ebbõl is leszûrhetnéd, hogy nem biztos, hogy te vagy a béna, ezért nem jön össze...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

az a bosszantó hogy tegnap /relative hozzam képest/ egész jól ment. hmmm....

Gfreiter
Ahogyne, csak nem a dizsiben...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

a remény hal meg utoljára

Gfreiter
Így van. Csak ezt õ is tudja, hogy úgysem jön össze, de nme tanul belõle... 😛

Herold
Reménykedik az ember, hátha összejön, igaz?

wEEn
Különben ha be lehetne állítani azt is meg lehetne csinálni, h a TK-zó (csapattárs sebzõ) a köv. körben nem teljes életerõrõl indul. Minél nagyobb "kárt" csinál annál kevesebb lenne az induló életereje.

detto ott énse tudtam mi a tököm van 😄

wEEn
Igen én is emléxem, már csak azért is, mert el nem tudtam képzelni, h mit !info-zik meg !forgive-zik mindenki 😊
Thx Oppi h felvilágosítottál 😊

Gfreiter
Nem megmondtam??!!

tényleg,igaza van Oppinak ez nekem is rémlik...

wEEn
Atyavilág!
Hát te nem vagy normális!

tom, tom : LOL

na tegnap egy pár sznob, antialkoholista csaj miatt hagytam abba a CODozást, hogy elmenjek Dzsuvapest egyik legtrébb szorakozóhelyére
............én marha
...hogy lehettem ekkora ostoba ?

ricsi1
ment privi!

mi a cimed?

Oppi, van neked saját tárhelyed ahová feltöltheted :-))

ricsi1
RAYLAND!!!mikor csináltok servert?
felvettél már az MSN be?(tehenész)

0ppika
Dehogynem, azt 1.2 elõtt volt valamelyik magyar szerveren (azthiszem a Clan Code-on). 1000 pontnál bann járt pár percre. Az !info parancsal lehetett lekérdezni a pontjaidat, a !forgive all-al meg törölni lehetett a téged ért találatok pontjait.

Hi ryl...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pano
Ezt anno probálták Qnosiék, de CoD-ban azt hiszem ez nem megvalósítható.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ja 😄

Bandew
Mint a vízfolyás...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezsofiz

sazl : c

0ppika
OK, add meg!

ricsi1
te TMT klántag vagy?

ricsi1
ha FTP jó,az enyémre felnyohatod.

0ppika
Na nemtudtok tárhelyet, ahova feltudom tölteni?

loal!

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

naja. olyan hülyének tudják nézni az embert hogy ez már nemsámli...

lol az ilyen szanalmas a csak a klantarsak ellen akarom hasznalni meg a csak 1cer hasznaltam olyan szar kifogasok hogy nagyon egyebkent most jovok a clan coderol es volt ott 1wallhacker :gjb meg 1aimbotos :owenkor !ilyenko baszom fol magam es akkor mondom hogy csittel es akkor engem szol le a gyerek !(mikor lesz mar PB?)

Lehet majd vmelyik okos modder megoldja 😊
A SoF2 milyen engine-t használ?

hmmmmm ezt nemhiszem hogy itt meglehetne oldani,bár kitudja

amúgy szépjóreggelt,bár még kettõt nemlátok

baszod mekkora lúzer...

Gfreiter
Jó 5let!

Figyeljetek..! Sztem ugy jo lenen a tk mint a sof2ben volt... egy embert megolsz vagy esetleg belelosz te nem sebzodsz csak o es ezert bizonyos szazalekot kapsz.... es ha a %-lek eléri a 100-at Kick 10 perc
pl..