Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi hogy ide irok, de nem csipi a pirivit!!!
GFREITI kapcsold be az MSN-t...plíz!

no most általában egyforma a pingem a többiekkel, szóval szerintem egy picit lassítom a társaságot. Eddig általában 25 és 75 között szokott lenni, de van úgy néha 300 fölött is. A gond inkább az, hogy gyakran belagolok /akkor amikor odaosonok a srác mögé, hogy végre valahára végrehajtsam életem elsõ MALEATTAKját..na akkor mindig ...és nekem kampec.
A másik gondom, inkább ez a fõ gond, hogy van cirka 1/2-1 másodperces késésem, a kép megjelenésében, no ez nagyobb gáz....de azért megy!

az nemis rossz

Gfreiter
*Láttam nála már...*

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Látta már 999-et is 😄 De csak ritkán, amúgy száz alatt van 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

az tenyleg hos vagy ilyen kapcsolattal mekkora a ping?

GRENZJÄGER A HÕS

.....arról mi a véleményetek, hogy freestartos 46,6Kbps-es kapcsolaton tûröm a COD-ot....... bezony ám. Hiába volt egy jobb kapcsolatom aminek fuccs /céges/ s egyszerûen nemtok elszakadni a cod-tól. Igaz napközben egyáltalán nem lenne szabad nyomnom. viszont éjfél után 40 fillér egy perc

ranGer2
baszki! nem hordalak le ITT de majd megkapod hogyha feljössz végre TS re...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ricsi1
hmm...most nézem a ping 9999...

ricsi1
nekem jó(f2k)csak sosincs ott senki az a baj!
pedig nagyon jó...

Csa mindenkinek! Kipróbáltam volna az rsd-t , de pár napja nem látom a szervert. Behalt volna a dolog? Amúgy a hob szerintem király, próbáljátok ki!
ricsi1
OPPI!!!!
feltudtad tölteni vhová a demokat?

zaki
és aki multiban?

wEEn
Csak poen volt, meg különben is az engem abszolúte nem zavar ha valaki otthon singleplayerben szétcsiteli az agyát 😊

Punker
Mohi megint fullon van 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ween vetette fel 😊)
amúgy szerintem nem lehetetlen,csak egy kis ész,meg egy rakatnyi mák kell hozzá semmi több 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy lehetetlen végigtolni anékül, hogy meghalnál

hát erról le lehet szállni hogy én csítet használjak!
ez még viccnek is rossz

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

wEEn
Ja! Valami örökélet féle cheatre gondoltam volna, de a nevét csak hasraütésre irtam 😊

zaki
az Obi S&D szerveren miért 8 körös egy map? tegnap még 10 körös volt, amikor játszottam

zaki
az meg mi, cheat?

wEEn
Nono! És ha meg van támogatva 1 "God-mode"-dal? 😊

zaki
mentés nélkül lehetetlen végigvinni

wEEn
Én meg továbbra is tervezem h 1x már elkezdem egyáltalán a singleplayert 😊

mért???? egyáltalán nem Lol ez,csak észnél kell lenni,semmi több

zaki
mentés nélkül? LOL

de ez persze már megint hülyeség mert elõre látom hogy pavlov házánál hogy fogom szopni a harci faxt 😄

én easy-n kezdtem el.. el is jutottam a demós pályáig,ott meguntam hogy iylen egyszerû 😄DD
azt utána már veteránon toltam végig. most akarok majd egy olyat megjátszani hogy veteránon,mentés nélkül végigtolni a gémet

Gfreiter
Nem akarom havert egyedül hagyni 😊 De egyedül oda szoktam menni 😊

zaki
nem jössz inkább Obira?

nem tudtam mien lesz mert pl q3 vége elég nehéz volt már easyn is...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Majd másodszorra....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zaki
hát az sajt, én másodszorra veteranon toltam végig

Easy.. most tolom elõször.... de eddig kétszer haltam meg, szal az eléggé könnyû.. csak nincs kedvem ujra elkezdeni.. mert már Sztálingrád végénél tartok..

zaki
ja, jövök. mindjárt megyek

Gfreiter
Itt vagyok, és megyek 😊 Jössz Landorra? Haveromat sajnos csak oda engedi fel 😞

zaki
pont most akartam megkérdezni, hogy itt vagy-e, és nem jössz-e multizni 😛

Gfreiter
Hahó!

fõ megyek egy pár körre a lanorra ha keresnél kedves Gfreitke

nini csendes G 😊

Gfreiter
Üdv 😉

Milka
sss

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Milka
udv emberek

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

rohadtgec

zaki
Cyrus-tól kérdeztem, csak rossz sorszámnak küldtem a választ, sorry

0ppika
Ezt miért tõlem kérdezed?

http://epica.nl

zaki
Cyrus milyen nehézségi fokozaton nyomod?

0ppika
Nem.

http://epica.nl

Herold
Ti voltatok a FoS szerveren délután?