Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Sztem akkor én is ott voltam a német oldalon, meg is jegyeztem hogy frankó kezdés volt 😊
Amúgy én sem szeretem azt, hogy ha leszarják a rádiót és a bombát, inkáb kempenek meg mennek a farg-re. Talán az lenne jó megoldás, hogy csinálni olyn mod-ot, ami 2-3 frag-et ad annak, aki aktiválja-deaktiválja a bombát és a rádiót. Talán megmozgatná az embereket.

Amúgy magyarban miért csak S&D és HQ szerverek vannak? Azt se tudom, milyen a többi játékmód 😊 (azért a DM és a TDM megvan)

ranGer2
ezeket az uj smileykat:
a jó magaviseletünkért kaptuk? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Remenykedj
Dichter
Nagyon remélem, hogy ligába még nem jelentkeztetek. És remélem 1x le is fogsz bukni.

Kerlek ne intezz forumbannt meg az adminoktol is rettegek am de nagyon midnig tok parazom nehogy kivagjanak sot sosem irom be Saybe hogy. MUHAHA U LOST es hasonlokat mert tenyleg tartok attol hogy lebukok. Amugy van eredeti keyem CODhoz es ha erdekel akkor klanom is van es warozunk is csak most inaktiv voltam de regen mar nyomtam jopar wart es most is fogok.
Dichter
EGy lol vagy, az ilyenek miatt nem járok publicra. Mind1, az én élvezetem nem fogod elbaxxni, max ha nagyon pubolni akarok, megyek külföldi szerverre. Csak sajnálom azokat, akiknek viszont nincs eredeti keyük, és ilyen szánalom emberekkel kell együtt játszani. 1ébként ha a pb nem, akkor majd az adminok kivágnak. Mind1, nem is válaszolok többet, mert tudom, hogy ez a célod, idegesíteni itt minket. De lehet, intézek neked egy fórum ban-t.

0ppika
Amúgy ez nem nõi név?

http://epica.nl

Dietrich
nem értem miért nem mész és vered ki a farkad abban sokall több az élvezet hidd el..
szánalmas vagy.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Es legyszi kuldjetek el a PBs arcoknak a csiteket azok szarnak ra magasrol par ellen van vedelem dehat ott a tobbi csillio ami fut mindig es a csiteket kb fel nappal a PB vedelem utan mar lehet is frissiteni es lehet csalni ujabb par hetig mig azt is kivedik dehat ugye megint kijon a frissites megint jaccok jo sokat, HAHAHAHAH
Muhaha mar van 4 kulonbozo csitem ami most mindd muxik es pl van pbhack is szal marha nehez mennem csalni, marpedig igy nagyon nagy moka jaccani ahogy sirtok hogy megollek titeket. MUHAHAHA
Dietrich
gondolom nem okoz neked nagy gondot (hogy ha létezik egyáltalán amit mond) rálelj a neten. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

0ppika
Erre nem lehet mit mondani (kultúraltan) te szappanoperahõs.

Dichter
Ne aggódj, hetente frissül a PB, majdcsak ki fog baxxni Annyit viszont leírhatnál, melyik csitet is használod, hadd küldjük el a pb-t fejlsztõ srácoknak.

Dietrich
biztos vágta a csapatmunka lényegét..

hq-n meg soxor az a gond hogy már szedem le erre odajön még kettõ társ...írom nekik inkább fedezzenek mert így leszednek 1 gránáttal minket..leirni se tudtam mert már hullák voltunk.

0ppika
Múltkor már csak ketten maradtunk egy csomó szövetséges ellen, a másik csávó nagy véletlenül elkezdte szedni a bombát én meg teljesen elé álltam hogy a saját testemmel védjem ha esetleg jönnek. Sikeresen leszedte a bombát és után én voltam a hibás hogy mi a francér álltam olyan közel hozzá.

Dietrich
mondjuk ha jó a társaság én is többet ökörködök ami megint nem jó dolog mert már le is lõttek, de hát mit csináljak én ilyen vagyok. 😊

Tegnap 2x úgy rakott ki a game hogy rögtön aktiváltam a rádiót még mozdulni sem kellett érte...már hulla is voltam a következõ percben vagy egy gránáttól vagy egy jenki által leadott sorozattól.

De a csúcs eddig a "western párbaly" volt mikor 3 némettel szemben 3 ruszkit rakott ki arra a mittudom én melyik nevû 😄 új pályán ahol egy pince rendszerben is kell rohangálni...szóval egyszerre löttünk és csak az egyik ruszki maradt életben. 😊

Dietrich
igy van.

Dietrich
az ilyenek engem is de van amikor jó társaság jön össze és igencsak szorosak a meccsek.
kikellene dobálni õket akik leszarják a rádiót csak akkor meg annyira laggolna a sok ki-be lépés miatt hogy azért lenne rossz a game..

Én meg rámentem hónapok elteltével az obis s&d szerverre és az volt amit írsz..leszarták a bombát..ott ketyeget mellette de inkább a fragre ment rá.

0ppika
Asszem énvagyok a legnagyobb kempelõ

Dietrich
mond hogy nem s&d módban...

Dietrich
LOL
😊

Dietrich

Nem. Néha értelmes társaság jön össze, és borzalmas zúzás van (pl. Neuville pályán). Ha olyen a szitu, amit írtál, ott szoktam hagyni.

Na joreggelt egesz este toltam CODdal tok jo volt, okossagokat az MPC managerrel szedtem le es mukodnek is jol szal fain, PB egy rakas szart sem er ugy latom itt sem. Na majd ha valakit elen lattok akkor aztan ne tessetek csodalkozni lehet EN leszek az, muhahahaha.
zaki
játszottam kemény 20 percet kb a HQ szerveren, asszem utoljára. szinte mindenki kempel, leszarja a rádiót, csak a frageket vadássza, tisztelet a kivételnek. 1ik srác meg megkérdezi, mit kell csinálni, nem a tankhoz kell letenni a bombát? mondom nem, szerezd meg a rádiót. asszongya hol van, és hogyan szerezzem meg. mondom bazdmeg. pl elveszítettük a rádiót, ugye van a kérdõjel utána, na most senki sem megy oda, leszarja, hogy ott lesza rádió. inkább maradok az S&D-nél, az az én mûfajom. bár ott is sok a kemper, leszarja, hogy le van téve a bomba, oda nem megy, nehogy meghaljon, és romoljon a statisztikája. most egy kicsit felidegesítettem magam

szánalmas, enyit tudok hozzáfûzni

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Hi All!

Elkészült a Cex Clan új weblapja mely elérhetõ az alábbi címen:

WWW.CEXCLAN.HU

és megy a saját szerverünk is.

CexClan's server 193.202.89.17:28960

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Pano
bár látnád magad, hogy mennyire egy szánalmas visszataszító féreg vagy.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Neked egy postai levelet kéne küldeni,ha gyanusan kattog,ketyeg,akkor minél elõbb nyisd ki,mert abban van a legjobb csit,azt még a PB sem védi ki!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

"2 honapja nem jaccottam CODdal de most visszatertem"

látod-látod, elhamarkodott, rossz döntés.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
ez azért van, mert olyan szobába akarsz menni, ami passos. Lehet hogy pont a mienkbe 😊 (OLP) A zöld színüekbe tudsz menni.

próbáld meg azt a csitet, hogy kidobod a géped az ablakon, és utánaugrasz

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
LOL

sportszerû gamer vagy grat

Gyerekek bakker most nezem hogy van mar a jatekhoz PB is. Ez egy cheatvedelem Punkbuster a neve aszem mar mas jatekoknal is talalkoztam vele. Nade keresgelni kell mert igy mar nem is olyan egyszeru a dolgunk. Na dologra fel aki tud jo csitet mukodot PB alatt ne restelje priviben elkuldeni a nevet titokban tartom termeszetesen vagy mailben elkuldeni. Kosz, pa'
Na ujra vagyok, mar vagy 2 honapja nem jaccottam CODdal de most visszatertem. Akkor meg a wurzil csitet hasznaltam ma melyik a jo? Priviben is lehet valaszolni. Koszi. Pa'
Dietrich
Akkor hívhatsz annak 😊

dardevil
Ez egyértelmü !!!
Természetesen a Dietrich oldalán !!!

Dietrich
"HARCOSTÁRSAIM"

attól függ melyik oldalon álsz. 😊)
ha szövetséges akkor
ha német akkor

dardevil
Húúú ha, tényleg. Bocsáss meg!!!

dardevil
Megtaláltam azt a szobát ami nekem kell a játékhoz, de nem tudok bejutni mert pass.-t kér!
f2k szerverével próbálkoztam 195.70.37.188:28960

HARCOSTÁRSAIM mit csinálok rosszul ???

Dichter
KÖSZI ! Most nézem !

Válasz 'DePreSsZYo' üzenetére (#16378)

?????? Talán válasz 'DIchter' üzenetére 😛

Jóvan, bocsi! 😮))

cement
"és engem is halljanak a harcostársaim" ez tetszik 😄😄

respect to the man in the ice cream van

dardevil
KÖSZI ! Most nézem !

Dichter
Depivel ne törõdj, õ úgy született, hogy értett a ventrilohoz. 😛 Elõször is, nézd meg, nincs-e beikszelve a Mute sound. AZtán toljad felfelé az Inbound csúszkát, majd állítsd be a saját hangkaridat mindenhol. Asszem ennyi. Ha ezután sem megy, akkor codec, vagy valami még egyszerûbb.

dardevil
Sziasztok !Most tettem fel a ventrilót, hogy kell beállítani, hogy játék közben halljam és engem is halljanak a harcostársaim ??? A progit a #16123. hozzászólás alapján állítottam be, de játék közben nem hallok senkit ! Köszi a segítséget elöre is!!!

cement
bs ne hagyd abba

respect to the man in the ice cream van

Dietrich
ez fasza 😞 nagyon rég jártam arra de megnézem most gyorsan ha beenged.