Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem akkor a Bud Spencer, Terence Hill féle western jutott az eszembe kis Keomával fûszerezve. 😊
Ne költsd el ien hülyeségekre 😄
fõleg hogy adsl datanetes és budapesti 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Dichter honnan szereztél ilyen jó "névcsíkot"? vagy hogy a szöszbe hívják.😄
Meg valószinûleg van itt még vagy 50 ember aki kisujjból leiskolázna!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Lófaszt leszek én a soraidban...cigarettát is kipróbáltam 10 éves koromban még se lettem bagós.
Hát ez valóban jó kérdés, hasonlóval már találkoztam.
http://epica.nl
(Na azért annyit én is tudok hogy õ a hoszé ármándó szeretõje.
)http://epica.nl
Pedig milyen kira egy gránátot elhajítani vaktában és megölni vele 3 ruszkit meg 2 németet..nekem még ilyen sose volt de az egyik német én voltam. 😊
Arra még nem jöttem rá hogy a hutrgen pályán kar-ral egyik játékban majdnem mindenkit 1 lövéssel elintézek aztán 1 óra elteltével ugyanott 3x is belekell lönöm hogy kimuljon legalább az egyik illetõ. Mindent ugyanúgy csinálok mégis más az egész.
http://epica.nl

ezt már soxor felvetettük, hogy a hq módban miért nem díjazza a game azt aki a játék lényegét játsza, dem módban ezt megtudták oldani....na majd az 1.5 patch megjelenése után 😊
van dem, tdm, dm mód még szerintem..
Tegnap lattam ezt a Konszuelat, hat eszembe jutott hogy csal de eztan tuti vagyok ebben. Killcambol is latszott hogy lesi lesi hogy hol vagyok es lecsapott ram ezerrel es sosem tudtam en megolni bar teny hogy meghalt es a 37/7ere is emlekszem, senki ne menjen az o csapataba ha jaccik kov aszem a Zaki nagy baratja vagy valami mert regen ezek egyutt nyomtak. Es furcsamod Zaki is azota kicsit inaktiv na majd elvalik snekit nem akarok gyanusitgatni.
FAKEDC OLDAL @ http://directconnect.srv.hu Hasznaljatok egezseggel!!!

Ja értem már,tizenéves kis fruskák vagytok,és miközben ment az egyik nívós sorozatotok,véletlenül ráleltetek a CoD-ra /miért pont erre,ez valami isten csapása lehet egyébként/ és ugy döntöttetek hogy nektek játszanotok kell.De mivel az egeret sem tudtátok rendessen megfogni,jött az elborzasztó 1-23,és ehhez hasonló statisztika.De aztán pihent agytokban megszületett a megváltó gondolat,csít!Azóta a net-et turjátok minél használhatóbb csalások után,és együtt élvezkedtek ha 2 frag összejön ezek használatával.Gratulálok!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.