Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
nemtudom írták-e már:
COD Szerver (12 Slot) 5000 HUF
COD Szerver (16 Slot) 6000 HUF
COD Szerver (20 Slot) 7000 HUF
COD Szerver (24 Slot) 8000 HUF

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)
- ingyenes honlap / subdomain (lásd fent)
- 1 Ventrilo szoba (+2 alszoba)

ricsi1
hehe micsoda aláírás

Mighty
Mit takar ezen TS serveren az adminsag: a belepo jatekosokanak regisztracios jog adasa. Klanok reszere channel letrehozasa.
Renitenskedo emberek kirugasa. A nem megfelelo serveradminok statusza visszaveheto.

Szoval olyan emberek jelentkezeset varom, akik ezt vallalni tudjak. Jelentkezni lehet nalam, privatban. (Nev, valasztott jelszo, e-mail)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ricsi1
leírás nincs?

Dichter
Igen. Asszem elõre be is van bindelve f4,re a felvétel, f5-re a leállítás. És akkor olyan sebességben veszi fel, ahogy lejátszod.

mighty nem érttem mirõl beszélsz a privátba fejtsd ki bõvebben azárt nem a privátba írok mert el lett baszva pop up írtóm azt az ablak az pop up!ez van

ricsi1
és mediává át lehet vele konvertálni?
meg a beletekeréseket elmenteni

ricsi1
köszi

csak nem indul neked 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

én mondtam seismovision rulz!

Dichter
Elõre teker: jobbranyíl
Lassít: balranyíl
Normál sebesség: felfelé nyíl
Pause: lefelé nyíl
3. személy: numpad 5

ricsi1
igen?!hogy?😊

Dichter
Seismovision 2.25 azzal tekerhetsz, 3. személybe válthatsz, lassíthatsz, gyorsíthatsz.

hülyeség, mer ez jobb:

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
Igaz, de:

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

http://epica.nl

ricsi1
én nemtudom...minek nekünk még egy szerver?:S
van anniy mint a rák,hameg akarunk sgs funt nyomni akkor van egy rakás klántag itt vkinek a szerverén lehetne nyomni,pl a miénk 20 slotos...

0ppika

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

http://epica.nl

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

koszonjuk szepen.

Mighty
Udv CoD-osok!

Azt szeretnem mondani, hogy Free baratom uzemeltet egy TS servert csak es kizarolag magyar jatekosoknak. Eddig egy porton uzemelt a dolog, de matol portonkent lesz egy server par jateknak. (MoH:AA, CoD, CS) A lista bovulhet termeszetesen.
Ha gondoljatok, hasznaljatok egeszseggel.

A serverek megtekinthetoek a www.americasarmy.hu/indexelemei/ts/index.php oldalon. A serverek ip cimere kattintva lehet csatlakozni rajuk, ha fel van telepitve a TeamSpeak.
A Deatils-ra kattintva bovebb informaciot lehet kapni az adott serveren levo csatikrol/jatekosokrol.

Megbizhato emberek jelentkezeset varom ServerAdmin pozicira!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ricsi1
hát nemtudom...

Hentes Bill
lool

Boldog Karácsonyt!

waron nem csitel csak publicon bassza el mások kedvét a geci.

ismerõs szitu.

Ezt csak az ATI tudja... 😄
Vkik ezt ki is használják.

LSL
Loáál.Ez mekkora volt. CoDozok erre bejön a programba a msn kis ablaka h xy bejelnetkezett. A Cod meg bevibrál és átláttam a falon. Láttam hol az ellen és kinyírtam, mikor kinézett az ablakon. Amint eltünt az ablak helyreállt a játék. Ez csít??

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

én a fórumról innen a cod topigból aki mindig jár ide fórumozgatni ugy értem aki általános callofduty fórumozgató.. így értem msn messenger azt meghlehte beszélni a dolgokat!

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

Hát nem tom , hogy érted, hogy összeszokott társaság ;o

azt kéne csinálmi magyából összeszokott társaság vagyunk és bérelni egy servert jelszóval így csak mi mehtnénk rá és mivel isemrjük egymást és utáljuk a csítereket lenne egy külön server ahol senki nem csítelne!

lindross
Hello Dietrich!!😊 --->Akkor ez a válasz!😊
Általába ha publicolok akkor vagy Obi vagy a SeS szerveren SD-zek!!

ricsi1
és ha "megkérdezed aztmondja: nembaj,mert waron úgyse csitel"és akinek nincs klánja?!

Leirásod alapján terminátorok ezek,én mondom!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

biztos "jó" kis "tisztességes" "klán"
na jó éjt megyek aludni

Hentes Bill
szép kis klán lehet

Boldog Karácsonyt!

név szerint:
-=GENERAL=-NIHIL
-=GENERAL=-SIPI

hát most codoztam egyet, és iszonyat szarul ment...
lehet azé mer 2 csiter is volt ellenem...
az egyik 6 fõs csapatokat gyilkol le,a másik ironsightozik az egyik irányba, hátrakapja az egeret, megfordul, PONT kijövöka fal ögül és fejbelõ...
rákérdeztem hogy ez mi volt: REFLEX... loál...
micsoda reslex, megérzi hogy honan jövök.

loál, kicsit messze lax szvsz

The Garrett
hat gyere fel mondd mi kell 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

egy kicsit kölcsönadhatnal...

talûán amivel megtudnátok nézni az a seismovision

The Garrett
aaaaaaaaa nekem igyis 70 giga a megosztasom 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

lol 😄

Dietrich
ha lesz war és kell egy kamikaze amihez nem kell elhagynom a szobát én benne vagyok akár fõ tartalékosként és alhonvédként 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
semmi csak próbáltam összehozni egy szia qwert. 😊
eltüntél illetve nem tudom melyik szerverre jársz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
nem küldesz bekem vírust?

ricsi1
vegas video kivágod a lényeges részeket😉

ricsi1
nem ezt mondtam?😊

szia Szabi

Hentes Bill
lol, hát akkor ez nem fog menni, mivel ez egy 25 megás demo kb, biztos van vagy háromnegyed órás azért köszi

Boldog Karácsonyt!