Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Hiányzik a billentyûzetedrõl a pont és a vesszõ gomb?

nagyigazság

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dardevil
Akkor megnyugodtam ...
akkor én is lehetek Clán tag ?
Azt hittem csak nagyon jó játékosok lehetnek Clán tagok .

igazad van!

Pano
Öhmm, aki klánban van nem feltétlenül játszik jól, csak bír némi játéktapasztalattal (pálya ismeretek stb). Az igazi fejlõdést szerintem warokon együtt a csapattal lehet elérni, kemény ellenfelek ellen való részvétellel. Igaz, elég kiakasztó olyanok ellen játszani, mert sok esetben elég csít feelinged van, de egy idõ után rájössz ezekre a "csít gyanús" mozdulatokra és el tudod tanulni. De egy waron nem az számít, hogy mennyi fraged van, hanem az, hogy mennyire tudsz csapatmunkát felmutatni. Bizony, vannak a taktikákban olyan helyek ahol nem is tudsz nagyon fragparádét alkotni, amolyan csaliként meg ploskaként veszel ott részt 😄.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Miért csinálják? Mert az összes cheater egy szánalmas barom, akinek nem volt/nincs gyerekszobálya, apja egyfolytában molesztálta/molesztája és sose volt sikere semmiben, mert akkor lúzer és balfasz, hogy még az életben sem képes önerõböl célt elérni. Röviden tömören ennyi, szvsz

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
te sztem még 1-20al is csiter vagy

ricsi1
bindnAk?

The Garrett
22-1 el csíter vagyok? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dichter
Hajrá, én meg megyek körülnézni a Balcsin. 😄 4 napig off. Legyetek jók!!

dardevil
# 18201

semmi köze a bindnak a csithez...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dardevil
Sziasztok !
A feltett kérdésemre a válasznak örültem ( #18195 ) és nem azért kérdeztem mert csíter lennék - tudom nem a szémélyemnek szánhatad. Én úgy vagyok vele aki Clán tag az szerintem már profiul játszik és ne csak õk használják ezt a bind-es dolgot, hanem aki most kezdte és megmeri kérdezni - az is !!! Az amatöröket is megilletheti !
Egyébként a Mohaa-át azért hagytam abba mert ott már szinte mindenki csitel és ebbõl elegem lett !
Köszönöm és Bocsánat !

„A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel.”

Nézegettem szerverügyben:

COD Szerver (12 Slot) 5000 HUF
COD Szerver (16 Slot) 6000 HUF
COD Szerver (20 Slot) 7000 HUF
COD Szerver (24 Slot) 8000 HUF

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)
- ingyenes honlap / subdomain (lásd fent)
- 1 Ventrilo szoba (+2 alszoba)

azt jól teszed!

Dietrich
kékecske megyek körülnézni szerver ügyben. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
azt már régóta tudott dolog hogy cod ügyben szart se ér a PB a komolyabb csíterek ellen.

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

és ellenünk nem?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

komolyan kéne ehy sg-s call of duty private server ahova csak azok mehtenek fel akik már általánoságban mindig fórumozgatnak jó lenne nó csít csak rendes királyi játék!

Dichter
Tegnap nagyon jót játszottunk ellenetek, csak téged hiányoltalak.

Dichter

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

de 2 perc alatt szedte az egészet.de ugyhogy engem is lelõtt viszajáccás megyek mögötte nem is láttam pont bejöttem a látóterébe egy ból a háta mögéfordult és 2 lövésbõl lenyírt brecourton m1 garanddal de nagyon uj a csít fejlesztése mert a pb felengedte a PB SZART SEM ÉR!nem tudo mhogy fizetnek a fragért?ha nem akkor miért csinálják?ezért kéne egy saját server!

Dietrich
28/0? áááááááá biztos nem csíter. 😊))) 😞

azt meg hogy faszba lehet hogy valamelyik nap jáccom és egy bejön egy norbaika nevezetû fiatalember bejön a servere és akkor mindenkinek headshot headshot meg headshot ött az ölõ sávba ott írja hogy végig csak norbikát ránézek a statra és mér egy bõl 28/0 azért ez a gyerek csak egy picit csítlet de nembaj már hozzszoktunk!DE *********,*******-át hogy a ***********csitel de fogadjunk ha lenne egy olyan server hogy csít server akkkor egy se menne oda ezért kéne kurva servert bérelni.

ricsi1
nm
ha vmi kell írj csak😮

dardevil
Kipróbáltam... Mûködik - nagyon tuti !!!
Mégegyszer KÖSZI !

ricsi1
nm

dardevil
Próbálom...
NAGYON KÖSZI a gyors választ !

ricsi1
beírod konzolba ,h /bind "betû" say ez egy bind
és lenyomod azt a betût amire beállítottad,oszt láss csodát

dardevil
Kellene 1 kis segítség !
Multi alatt szertnék társítani 1 bizonyos betûhöz valamilyen szöveget. Csak nem tudom, hogyan kell.
Nem akar sikerülni !
Köszi !

callofduty.hu -n mindent megtalálsz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ASE szerverkeresõ progi,1.4 patch.
ASE-ben rákeresel a magyar szerverekre,azok mind törtek,nem kérnek cd-key-t,aztán mehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Yossarian
pedig nem sokat kéne visszaolvasnod...
1.4 patch, PB engedélyez, magyar szervert keres az ASE-vel...

Nieleen

polak
sziasztok!
multiplayer gémeléshez mire lenne szükség ha nincs eredeti gémem? mindig azt irja hogy cd key in use! bocs hogy nem olvasom végig és igy elörre kérdezek😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

The Garrett
már csak azt lenne jó tudni hol is van ez az akcció 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ricsi1
oszt hoinnan?

bodesz
érdekes nekünk 24 slotos van 5000 ért 😄 😄 és nekünk akár a revolt mod is felfér a szerverre 😄 ventri nincs de azt meg ingyen szereztünk szval semmi értelme ilyen drágán bérelni

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

dr Kotász
Elképesztõ infókat kaptam! Íme:

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)
ricsi1
mer isike szervert akar bérelni

ricsi1
én is na😊

ricsi1
ezt a képet kerestem

Dichter
Na, ezt kerestem

Dietrich

Inkluzív
- FTP hozzáférés
- 50MB tárhely (Map/Mod)

Mondjátok már el ezt miért kell 25x berakni? 😄

Dietrich
Oké.
Akkor nem nagyon fogunk összefutni de majd a hétvégén valamikor sd-zek egyet. 😊

ricsi1
hmm

fuckin n00b.

ricsi1
sorry,I can't speak english

Dichter
google. Do u use it rootface??

már írták