Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
nemértem hogy most a gépem fejlõdött vissza, vagy valamit tunningoltak ezen a játékon, de akad.
anno egyszer sem akadt meg egy kicsit sem, folyt az egesz. most sem ertem miert akad, mer ha full szar lenne a gep akkor nem adna be soha a 80-90 fps-t marpedig beadja, de szepen le is megy 10 kornyekere...igy ingazik es nemtudom mi az oka. meg kozepesen grafon sem megy. anno 1024x768-ban nyomtam ugy hogy minden fullon volt es nem akadt. most 800x600-ban van es még a kozepes szintet sem eri el a graf minoseg, es akad.
valaki help plz

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ricsi1
van még olyan klán?!

Ja, hát persze 😛P

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

loáll

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

1 et értek Dietrich-el.
Ugyan ezt fogom én is tenni! 😊
GSD vagy GDS klánnak van honlapja vagy fóruma?
Ha nincs innen üzenem dan007-nek hogy NYAZSGEM (mikor elsõre lelövöm mp44-el beszólása: "Ja hát persze" és ezt folyattat több percen át)!
Dietrich
tudom sokáig én is ezt csináltam aztán vagy annyira bénák hogy észre sem veszik vagy nem értik, vagy egyszerûen szarnak a másikra a frag a lényeg. Azt hiszem az utóbbi.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

meg amikor látja hogy több ember jön, és inkább bekempel ahelyett hogy segitene megölni õket...

Punker
én elöször melé lövök a földbe, arra reagálni szoktak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
most jelzem...mohis HQ-n aki velem egycsapatban játszik és megáll vagy lefekszik az ajtókban, nyílásokban hogy miatta kinyírnak engem, megelõzendõ leütöm vagy lelövöm. 😊
Unom már a sok beszarit miközben szedik le a rádiónkat..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én nem warozok...de komolyan nem értem egy egyszerû játékról van szó minek csíterkedni? Béna? na és én is az voltam mikor elkezdtem tavaly (jó most se vagyok jobb) 😊 de elbaszni mások szórakozását..

Dietrich
LOL
😞

én nem tudom hogy ezek a respawnok gyárilag az 1.4 patchel kaptuk ajándékba vagy a mohisok kedveskednek vele 😊

ricsi1
1* EL is ba*szta

ricsi1
hát én waron killkam nélkül is kiszûrtem hogy az RSH-ban WHzott az egyik 1* is b*szta😊

Dietrich
killcamból is kilehet szûrni (a legröhejesebbek azok akik wh-t használnak és a csõvel is követik az áldozatuk mozgását a fal túloldalán) de a profikat a legnehezebb kiszûrni, de nem lehetetlen 😊

Dietrich
mellkas...

sziasztok, a haveromnak egy ilyen üzenetet dob ki a játék indításakor:
user interface is version 9 expected 7

???

The Garrett
Az aimbot ugy mukodik, legalabbis amit en probaltam mohaahoz 2 éve ugy mûködött, hogy adott volt 1 színkód, amit ha észrevesz a script a monitoron akkor rányomja az egeret. Legyn ez a szín a hupilila, már csak hupilila színû skin kell az ellenféle és kész az aimbot. A gond csak az volt vele hogy ha elindítottad a windowsban is rágerjedt minden olyan színû ikonra stb re 😄
nemtudom az ujak hogy mûködnek 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Na legújabb HQ kalandom...
Neunen pályán rádió az amcsiké a pálya sarkában a füvön.Én szépen messzirõl elindulok,kezemben kedvenc puskám.Amcsik a rádió körül nyüzsgenek.Puff egy halál,tipegek elöre,puff semmi,kicsit oldalra,mert lõnek ám ezek vissza is.Puff,még egy meghalt.Na elõre,piff-puff semmi,na nem baj elbújok itt a fa mögé.Nya a kis cseles bebújik a tank mögé,elõ a gránátot,odavágok kettõt.Dirr-durr,meghalt.Na elõre,oldalról valaki megtámogat,ratatata,de jó is mert az uton is hasal egy,áh,itt egy géppisztoly,na megszórom vele,eh ez is meghalt.Na gyerünk elõre már nincs itt senki.
Egyszer csak respawn,olyan 6-7 amcsit bevág elém 5-10 méterre tõlem,mindenféle gyorstüzelõ fegyverekkel,meg azzal az istenverte kersztel a fejük fölött hogy õk akkor most sérthetetlenek.Anyád...
Biztosi hõsi temetésem volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem tudom , hogy az aim akkor is ráhuzza a célkeresztet, ha látóteren kívül van?

dr Kotász
Kaptál asztal, játszol game, érez jól :-)
Yossarian
Néha a killcam is elég hozzá, hogy lássad, ha nem tisztán játszik. De persze az nem a Pano által említett kategória... Ettõl függetlenül azok is megdögölhetnének😊

Nieleen

btw végre kaptam íróasztal, (a régit ki kellett dobni ) , és jobban játszok

én még sose probaltam ki csitet, azért se hogy meg tudjam állapítani valakirõl hogy cheater-e...
pedig állitolag ugy lehet igazán megállapítani, hogy már te is probaltad...

Pano
Egy profi csítert nehezen lehet lebuktatni, a pb shot az csak arra jó, hogy a wallhacket tud kiszûrni vele, meg a célkereszt módosításokat (ha pure szerverõl van szó). Ha pl a gyerek aimbotot használ azt pb shotal nem lehet kiszûrni. az olyan csíter aki az aimbotját úgy kalibrálja, hogy csak a fejre vigyen, az egy béna balfasz, látszik rajta, hogy kezdõ csíter. Egy profi csíter az aimbotját (vagy killbotját -megjegyzem, ezt a fajta botot nagyon nehéz kiszûrni, de nem tudom konkrétan hogyan mûködik-) például a lábra, kézre vagy mellkasra kalibrálja és nem terít le egybõl hanem vár és utánna tüzel akkor nehéz kiszûrni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
hát ha van annyi esze,PB shotnál b*szhatja

dr Kotász
The All-Seeing Eye sees all...

hiszen ez a neve...
és hogy lehet srevert csinálni hogy az all seeing eye mutassa?

bazza
a program már gyártott .cfg fájlt, az a kérdés, hogyan tudok én ezzel a cfg beállításokkal szervert indítani.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Pano
hát, ha valaki csítel az más szervereén is csítelni fog.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

The Garrett
vagy beálltok a csíter köré (csapattársak) és akkor elobb utobb titeket fog leloni => reflekt damage majd TK kick..

The Garrett
Ilyenkor ki kell menni irc re szólni sonic-rocsonak vagy valamelyik OBI-snak és intézkednek.

The Garrett
cod ban csak cfgkkel fogtok tudni boldogulni,
de ittvan néhány link ahol vannak parancsok:

összes konzolparancs

Pam mod parancsok

ricsi1
ezér nem szeressük publik!
waron azér kevesen merik csinálni fõleg más szerverén...

Hamed
Hát...

Én eddig hittem a pb-ben. De ma kora este az obi-n elég csúnya dolgok voltak. Vmi külföldi pöcs elég durván aimozott, egy EDU álneves láma wh-zott, páran fel is vették õket. Ráadásul semmit se lehetett velük kezdeni, mert se admin, se votekick, se közös tk, mivel újabban csak te sebzõdsz ha eltalász egy csapattársat...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

lehet egyszerûen jól kempelt sniperrel.

az utolso par percben jott be, ugy kezdett lefekudt sniperrel a foldre, par masodperc alatt lelott 10et

bazza
találtam vmi progit, ami jó is lenne...
vmi .cfg fájlt lehet vele készíteni. A játék során hogyan lehet beállítani, hogy ezekkel a beállításokkal induljon el egy LAN server?

ricsi1
rcon a neve a proginak

bazza
Hi!
A CoD servereket csak konzolon keresztül, parancsokkal lehet "irányítani"? Vagy van erre valamiféle server manager?

A héten lesz egy amatõr LAN partink, és szeretnénk némileg több beállítást megváltoztatni, egyszerûen!

Itt valami Battlefield: Server Manager féle progi érdekelne a codhoz. Tudtok ilyenrõl?

ricsi1
ezen mi fura?!

Fura nekem ez a borisz...

The Garrett
mer hogy megy? 😄 lama vagy?

ÁjjLe BoBBi
bármikor!
csak ha így fog menni akkor uninstall.

The Garrett
na majd tolunk 1 jót cicA? 😄

szolja ircen mikor merre aztán megtanítalak kesztyube codolni 😄

ÁjjLe BoBBi
loál 😉

ÁjjLe BoBBi
most pl. Bausz néven mentem

akkor sry, azt hittem hogy olyan lama vagy hogy nem talalod meg a Multiplayer Optionst

mien néven mész?

ÁjjLe BoBBi
tom...bekavart egy szarság...m1 hosszú...lényeg hogy megcsináltam 😊