Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Meg szerintem az a külföldi tag is játszott már pár wart és esetleg magától is rájön hogy mit kell tennie, nem kell minden lépését nekünk mondani ...
http://epica.nl
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A ping az tényleg hátrány, de ezen kívül mást nem tudsz mondani ...
http://epica.nl

Killcambõl nézve meg ott volt mellettem sõt még szembe is fordultam az ellennek én meg lazán elmentem mellette..persze hogy könnyû préda voltam.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
irc.quakenet.org:6667 #cod.hu << itt próbálkozzz 😉
<firpo>? .code<< ? TmT ? -=Blitz=- ? SS|IR2 ?
ez szvsz igen nagy dilemma...
merciless csak 29 mb és megéri leszedni hisz iszanyatosan jó és a vér már valósághû
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
megvolt az elsõ gyakwarunk az RsH ellen. ami egy barátságos gyakwarnak indult, az ugy folytatodott és végzõdött, hogy az RsH-s fiuk végig beszologattak nekünk, szekáltak minket satöbbi, satöbbi...
18-22-re kikaptunk, azért mert ez volt az elsõ warunk együtt. a Rusher meg nem egy erõs klán, de akkor is tapasztaltabb mint mi, tehát nem olyan nagy szégyen ez a 22-18...hát még ha azt is belevesszük, hogy egy német tagunkkal nem tudtunk kommunikálni...
szóval, aki innen a topikból ugy érzi, hogy a klánjával együtt szivesen játszana velünk egy gyakorló meccset, nagyképûsködés nélkül , annak a kihívását szivesen várom privátban, vagy ide a topikba vagy MSN Messenger ([email protected])..
mégpedig az amikor akarok jácani a COD-al multiban akkor nem indul el dupla klikk az ikonra kiírja hogy loading callofduty azt semmi megnyomom a ctr+alt+delt és a program nem valászol ma raktam fel ujra. Már régebben is csinálta ezt a windowsal van a parobléma?
Egyébként sokminden okozhatja. Ha reinstall nem segít, akkor lehet még a víruskeresõ is ludas. Havernak álítólag a NAV kavart be.
Meg lehet, hogy csak egyedi jelenség, de van pár szerver, amin nem tudok játszani, mert ott akad. Nem az FPS megy le, hanem folyamatos apró akadások vannak. De még a hang is enyhén szaggat. Vagy inkább a lüktet a jobb szó. Közben meg a pingem 40-50 közt van. Ilyen pl az URH szerver. 😞
Nieleen
124x768 minden low.
amugy ami számít codban az elsõsorban az fsp és a vid kari.
nem akarok hülyeséget mondani de 1ik klántársam felhuzta 166 ról 200 ra és valami +50 FPs...
Amugy aztmondják a PB miatt akad nagyonsokxor.
He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és idõtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:
KATT IDE!!
És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!!
Ezoterikus zenék, dalok, versek. www.mizenekar.hu

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
!!Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Dietrich ezt a szuper spawnt ugy ahogy mondod az 1.4-el kaptuk hála az Infinity Wardn-nak
,de remélem majd 1x javítanak rajta! Sajnos nem is tudunk ellene semmit tenni,pedig próbáltunk.Ha valakinek van valami ötlete szívessen fogadjuk!Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

nekem meg pont ott