Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Nevetséges, a ts amúgy is szvsz egy szar ...

http://epica.nl

csak gáz ha mindenki halott és mindegyikünk tudja hol az enemy, Õ meg háttal van neki pont..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

laggol miatta a TS szerver

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ezaz, éjlen Ultima

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

0ppika
Aha, azt rögtön gondoltam hogy a code nem egy ilyen egyszerû klán mint a tmt ...
Meg szerintem az a külföldi tag is játszott már pár wart és esetleg magától is rájön hogy mit kell tennie, nem kell minden lépését nekünk mondani ...

The Garrett
Hat van olyan csapat akinél nem abbol all a taktik hogy u stay at the MG house and watch the door. Hanem bonyolultabb dolgok, amiket nembiztos hogy el tudsz neki hirtelen esetleg 1 war közben magyarázni, és meccs is bukat kommunikációs zavarokon.. 😛 gyakran magyarok nem értjük egymást - egymás közt- nemhogy még külföldiül kelljen magyarázni mikor 3 an lõnek 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jájájájájájáj 😄

0ppika
Miért is nem tudunk vele kommunikálni???
A ping az tényleg hátrány, de ezen kívül mást nem tudsz mondani ...

0ppika
Dehogy, még csak 7 hónapja van klánom

Dichter
code elkezdi este 8 felé keresni az enemyt, aztán általában velünk waroznak este 11 órás kezdéssel

ricsi1
sztem Oppi is nagyon jól tudja,h mennyire kell adni az infot waron

Dietrich
az miért van hogy mikor kirak valahova a game engem a HQ módnál én nem látok senkit elindulok és már hulla is vagyok.
Killcambõl nézve meg ott volt mellettem sõt még szembe is fordultam az ellennek én meg lazán elmentem mellette..persze hogy könnyû préda voltam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nagyon nehéz kommunikalni vele, és ez RENGETEGET számít egy waron...

The Garrett
1 részt nemtudtok vele normálisan kommunikálni(>komolyan szinten ez bizony nagy hátrány)., rosszabb esetben a pingje is tul nagy(> ugyszintén)...és még hosszasan lehetne sorolni.

0ppika
Kifejtenéd bõvebben hogy miért?

The Garrett
Szerintem ircen könnyebben talalsz ellenfelet Mi altalabi este tudjuk hogy megvagyunk e 5-6 an, majdnem mindenki dolgozik 😛

irc.quakenet.org:6667 #cod.hu << itt próbálkozzz 😉

akkor gyakwar senki?
<firpo>? .code<< ? TmT ? -=Blitz=- ? SS|IR2 ?

nincs szivünk kirugni, sokan nem is akarják (én sem 😛)..
ez szvsz igen nagy dilemma...

The Garrett
külföldi tagokkal nemsokra fogtok menni, akármilyen jófej is esetleg 😛

bodesz
Magyar merciless szerver 193.225.60.240:40880
merciless csak 29 mb és megéri leszedni hisz iszanyatosan jó és a vér már valósághû

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ricsi1
RsHnál csak azt bírtam-ugyanúgy mint a csürhe klán-hogy nem játszanak !CSAK! az õ szerverükön...

Nos, tegnap-tegnapelõtt csatlakoztam egy klánhoz, a BMG-hez...
megvolt az elsõ gyakwarunk az RsH ellen. ami egy barátságos gyakwarnak indult, az ugy folytatodott és végzõdött, hogy az RsH-s fiuk végig beszologattak nekünk, szekáltak minket satöbbi, satöbbi...
18-22-re kikaptunk, azért mert ez volt az elsõ warunk együtt. a Rusher meg nem egy erõs klán, de akkor is tapasztaltabb mint mi, tehát nem olyan nagy szégyen ez a 22-18...hát még ha azt is belevesszük, hogy egy német tagunkkal nem tudtunk kommunikálni...
szóval, aki innen a topikból ugy érzi, hogy a klánjával együtt szivesen játszana velünk egy gyakorló meccset, nagyképûsködés nélkül , annak a kihívását szivesen várom privátban, vagy ide a topikba vagy MSN Messenger ([email protected])..

LOÁL 😄

ricsi1
vó't ilyen nekem is ,nyoomtam egy resetet azt láttam a csodát😊

lenne itt egykis gond..
mégpedig az amikor akarok jácani a COD-al multiban akkor nem indul el dupla klikk az ikonra kiírja hogy loading callofduty azt semmi megnyomom a ctr+alt+delt és a program nem valászol ma raktam fel ujra. Már régebben is csinálta ezt a windowsal van a parobléma?

ricsi1
nekem meg pont ott

The Garrett
az pont nem 😄 de nekem eddig csak ilyen Girlz publik meg hasonlo szerverekn volt.

ricsi1
mint pl. -- S&D?

The Garrett
A killkem azt mutatja amit az "szerver lát belõled" nem azt ami nálad történik. HA valami szarabb szerveren játszol akkor fordulnak elõ ilyenek.

passz, még nem találkoztam ilyennel de leiras alapjan eleg cheatgyanus

ricsi1
nemtudjátok mér vanaz,hogy jön felém egy csákó össze-vissaz forog,simán leszed,killcamban persze semmi ilyen...

Dichter
Biztos P 300-as Cerkán fut a szerver

Yossarian
Singleben nem akad, ugye?
Egyébként sokminden okozhatja. Ha reinstall nem segít, akkor lehet még a víruskeresõ is ludas. Havernak álítólag a NAV kavart be.

Meg lehet, hogy csak egyedi jelenség, de van pár szerver, amin nem tudok játszani, mert ott akad. Nem az FPS megy le, hanem folyamatos apró akadások vannak. De még a hang is enyhén szaggat. Vagy inkább a lüktet a jobb szó. Közben meg a pingem 40-50 közt van. Ilyen pl az URH szerver. 😞

Nieleen

The Garrett
Amugy nekem 2.5AMD, 256DDR, ati8500 és átlag 110 fps em van. HA nagyon rossz helyen vagyok se megy 50-60 alá és nemritkák a 180-190 es értékek se.
124x768 minden low.

és win reinstal elõtt pedig ugyanigy 15-20 FPS volt..

The Garrett
Bobbi hanyX mondjam gyere fel irc/icq ra és megnézzük.
amugy ami számít codban az elsõsorban az fsp és a vid kari.
nem akarok hülyeséget mondani de 1ik klántársam felhuzta 166 ról 200 ra és valami +50 FPs...
Amugy aztmondják a PB miatt akad nagyonsokxor.

probalj meg egy win reinstallt, nekem 800x600-ban minden highon 80-90 FPS-el megy...

ricsi1
most látom,h a mohiklán REtrieval szerverébõl CTF lett.pont most,h a ses: klán is csinált egyet :S

ricsi1
helyesírási kéziszótár

Sziasztok!!

He szeretitek Ákos-t, az Enigma-t, Enya-t vagy Vangelis-t, és idõtök is engedi, akkor ez biztosan tettszeni fog:

KATT IDE!!

És ha bárkit zavart volna ez a pár sok, elnézést kérek!!

Ezoterikus zenék, dalok, versek. www.mizenekar.hu

egy unninstall meg utána egy visszainstall megoldja a problémát!de mégsem akor a windowst instaláld ujra és aztán rá a cod-ot!

dr Kotász
Minden indításnál akad, vagy csak játék közben hirtelen lelassul?
Írni még nem tudok,mit lehet tenni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ceko
Jahh és van egy CTF (Capture The Flag)szerverünk is, az alábbi címen: 195.228.156.200:28961 Gyertek sokan mindenkit szeretettel várunk!!Itt nincs rossz spawn!!

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Ceko
Sziasztok!!

Dietrich ezt a szuper spawnt ugy ahogy mondod az 1.4-el kaptuk hála az Infinity Wardn-nak,de remélem majd 1x javítanak rajta! Sajnos nem is tudunk ellene semmit tenni,pedig próbáltunk.Ha valakinek van valami ötlete szívessen fogadjuk!

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Hentes Bill
az muszáj, nem muszály

Boldog Karácsonyt!

Pano
bocsi, 1.3-at aklartam írni

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Ezt muszály ide beraknom...

Ime a két fél:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ÁjjLe BoBBi
1.2-es patch után is ment faszául. mondom szerintem nem a géppel van gáz, hanem valami bebaszik neki....nem menne fel 90 fps-re csak úgy....tud annyit a gép, sõt egy 60-70 átlagot is simán, de valami odatesz neki.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Pano
Hát igen, amikor kijött a játék és feltettem én is így voltam vele. Tök zsírul futott a játék. Mióta kijött az 1.2 patch, azóta iylen szar, nekem si akad. De nem sokáig, mer jön a Radeonom 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit