Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az ezután következõ pályának a legelejét el tudnád küldeni mentésben?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Dietrich
én is szoptam ott vele...inkább mentem olyankor multizni 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hát ez tényleg nem jó hír.. csak sikerül majd megoldani a gondot.

Vigasztalásul van itt valami amit az új dvd lemezemmel követtem el. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
megnézem.

Heh, gondoltam végignyomom mégegyszer a játékot veteránon. A pavlov pályáig meg is volna minden csakhogy ott meg ez történik: az a pavlov gyerek kijelenti (amikor már elfoglaltuk az épületet), hogy én felelek a tankokért, a többiek meg mind a gyalogságért. Erre én kilövöm a tankokat, az összes társamat meg lelövik a németek, aztán csak özönlenek az épületbe, én meg persze így lõjem a következõ tankokat, meg még a többtucat németet is akik elárasztották az épületet. Nah erre találjon valaki megoldást.

Dichter
Dietrich, Gabe, és a többi HQ-s, rossz hír a callofduty.hu-n

ricsi1
jelentkezz be msnre ,oszt megoldjuk,ha van vmi

Dietrich
most megy megint de a háttérben rajta tartom a szemem 😊

Dichter
Valószínüleg nem a quakenetre próbálsz feljönni. Ha alap IRC-ed van, akkor a szervereknél kiválasztod a Quakenetet, azon belül pedig Random Server. Connectol, aztán jöhetsz be a szobákba.

Hali!
Kezdõ mirces volnék hogy kell beállítani a mircet mert belekavartam valamit véletlenül. Ilyen hibaüzenttel köszön a #cod.hu szobába lépve: Nincs &servers nevû csati az irc-n! Köszönöm a szíves segítségetek elõre is!
Dietrich
a benzinen meg meg 80% az ÁFA tartalom? 😊

adó tartalom és ez más mert nem lehet leírni mint az áfát.

Yossarian
az akkor sem áfa 😊

Nieleen

Dichter
SZerintem van. Ottvan pl a cigaretta. Tudom, az nem ÁFA, hanem Jövedéki adó, de adó. És az talán még több is mint 40%.

Yossarian
persze, hogy nincs 40%... más se hiányozna...

Nieleen

Dietrich
jut eszembe 40% ÁFA nincs is 😊

25 a max.

Dietrich
voltak akciós dvd-k 1650 Ft-t....ugyanez a dvd nem tudom melyik újság mellékleteként szintén 1650 Ft...

szóval akkor melyikhez jár melyik? 😊

Viharmadár
Nem véletlen.Míg a DVD áfá-ja 40%, addig az újságé csak 25%...
Dietrich
én egyikben néztem ott nem volt, más nézte más helyen ott sem volt.

Akkor a Vaskeresztet ne is keressem a tescóban, ugye?
Kösz, hülye vok pedig tudtam h le lehet innen is, csak épp nem sejtettem.

Dietrich
Vaskereszt c. film infó....most vettem a Média Marktban 1990 Ft-t a T3 vagy minek a mellékleteként de szerintem fordítva van a dvd lemezhez adták a magazint. 😊

Dietrich
és hogy nyomta? nem voltam itthon biztos szarul játszott 😊

ricsi1
dietrich ma játszottam az utóddal😊

Hentes Bill
innen az sg-rõl is pl 😛

Boldog Karácsonyt!

A callofduty.hu-ról nem akar lejönni az 1.4-es pecs (folyton csak 15 megát hoz le belõle), nekem meg újra kellene. Honnan tudnám még leszedni?

rezsofiz
kosz a segitseget,megprobalom

sazl : c

áz

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

The Garrett
lagometer?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Yossarian
mi lehet az az alsó zöld csík a videón, ami szép lassan visszanõ?

Nieleen

Dietrich
mindent törölj a maradék mappákat is vagy csak azt amit ricsi mond.
Nálam is ezt csinálta.

ricsi1
a pk3ak amiket leszedtél kül. szerverekrõl töröld.

rezsofiz
elinditanam single playert,vagy multiba szervert probalok csinalni,es akkor ezt irja ki: pak sum/name mismatch. mar volt reinstall meg minden. help ; - |

sazl : c

dr Kotász
Elindul az, csak várj egy-két percet.

De pont ez az én problémám is, valaki találkozott már ilyennel? Tegnapi XP reinstall óta a köv. történik: Elindítom a CoD multit, feljön a logo. Kb. 50 másodpercig semmi sem történik, csak homokóra. Ezután a játék elindul és tökéletesen fut. Viszont az elején, amíg nem csinál semmit, ha megnézem task managerrel, azt mondja not responding (tehát mintha lefagyott volna). Amikor letelik a kb. 50 mp, hirtelen running státuszba kerül a game.

Valakinek van ötlete? Mert így lehetetlen ASE-ból csatlakozni, betelik a hely, mire betöltõdöm.
cement
ihihihihiiiiiiiii

respect to the man in the ice cream van

LOL, a REC pont azt akarta jelenteni hogy Revenge On Cheaters...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

GG

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Serpa
Call Of Duty: Finest Hour gameplay videók

Közvetlen linkek a konzolos videókhoz !

Call Of Duty: Finest Hour gameplay #1
Call Of Duty: Finest Hour gameplay #2

Argon
Akit érdekell megjelent két videó a legújabb Call of Dutyból.
Itt a Link

ricsi1
azokat én is úgy írom,csak azhittem nem tudod

Pano
én imádok a konzolba pötyögtetni. Pl a szerverünkön ha map váltás stb van inkább a konzolba írom. Még így is gyorsabban átváltom mint ha pl guid-os felületet, bindeket használnék.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
amúgy F12

nicsak nicsak mr lenin lebukott a kis huncut

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
hmmm....mondd neki azt,hogy sárga volt és firpo,és add meg neki az msn-em

Yossarian
a multihoz nem kell crack. csak az 1.4-es patch, utána az ASE-vel keressél magyar szervereket, mert azok töröttek...

Nieleen

DummyBoy
Akkor a MP-es exe-t nem kell crackelni? Hmmm ... ez érdekes 😊

Én is csak azért tettem fel mert ilyet is találtam, és az volt a readme-ben hogy ha játszani akarok akkor tegyem fel ...

Holnap hazamegyek és kipróbálom!

Köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dc++, nm, bye.

Dietrich
"de nem adok ki több információn!"

😊

Dietrich
13,5

Dietrich
nem....ez tuti mert kérdeztem hogy lila színû volt? 😊