Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
TEgyél fel ad-aware-t. updateld és futtass végig 1-2 tesztet...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
cserélsz hálókártyát/hangkártyát....?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bodesz
az mind1 hardware bannt nemlehet kivédni 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Dietrich
nekem is datanet adsl van csak 512-es és nincs gondom vele multi közben.
Vagy fel tudok jönni a netre vagy nem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
hát nem hinnám,hogy van FIX ipje...

ricsi1
lol

bodesz
vagy asszem PB shotos bannnot is lehet vhogy

bodesz
de bármi netes gamenál van és codba még 999re megy a pingem percenként

bodesz
mostmár tuti hogy rossz a netem!
gondom(ha tudtok segítsetek):
GTS datanet adsl 384 esem van és amikor elindítom a gépet semmi baja a.netnek.van vmi matávos mérõprogi és az 0 ál amikor nem netezek,ez jó!
és ha nba live 2004 ezek neten és kilépek ez a szám ugrál fel le fel le így tovább.ekkor már a net is csak 1-2 k val tölti az oldalakat mi roszabb mint 1 modem de ha ujraindítom rögtön jobb lessz nemtom mi a gáz azaz tudom de nem tudom megoldani így 1001.szerre is kihívom a szerelõket de megint semmit s e fognak csinálni mint eddig.ti tudtok segíteni?

bodesz
ha juhezt megcsípnénk vmi jó kis PB szerveren lehetne neki hardweres bannot adni amivel nemlehet sehogyse visszajönni arra a szerverre amúgy komolyan gondoltátok hogy felvesszük?? lamak 😄DDDD

Egyébként biztos linkeltem volna, ha tudtam volna, de elég kezdõ vok még. Sorry.

\"Hard to see, the dark side is.\"

HuAn82
Ha DSL-es akkor elteszed emlékbe.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ok, akkor most mindenkitõl, akit zavar a #19002-es hozzászólás, ezer bocsánat , de én még annak is örültem hogy beszúrhattam ide ezeket a képeket. Azt meg megmondaná valaki, hogyan kell linkelni? (bocs, ha hülye kérdés volt)

ez engem is érdekelne, mit kezdhetünk valakinek a gépével ha megvan az IP-je?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ez engem is érdekelne, mit kezdhetünk valakinek a gépével ha megvan az IP-je?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Köszi!

Hentes Bill
ha a gammát felnyomod magasra, akkor sokkal jobb játszani... jobban látsz 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ha megvan az ip-je, akkor mivan? 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ehh, mikor anno én is végigtoltam veteranon a gammát én is megszenvedtem ezen a pályán... nekem is volt kb 2 deka életem a végére, és épphgoy ki tudtam ugrani csodával határos módon az épületbõl egy rosszul eldobott kézigránát alól (csak ez az egy mentésem volt 😛)

Boldog Karácsonyt!

Pano
nem. De sok olyan ember van itt akinek igen, vagy korlátozva van neki (pl csak 500 megát tölthet le havonta). Engem pl azért zavar mert: 1.- széthúzza a fórumot, 2.- kurva sokat kell görgetni lefelé 😊. A hozzászólással csak ajánlatot akartam tenni, hogy máskor linkeld és akkor majd aki akarja rákattint és megnézi. De, ha máskép volt értelmezhetõ akkor sorry 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Jahj, bocsesz, lassú a neted?

Pano
jééééééééézusom, inkább linkeld máskor pls

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
hál' isten. akkor megnyugodtam 😄. Visszaszívom akkor az Eagle klánra tett megjegyzéseket.

Heh, csak mellékesen sikerült a pavlov veteránon (nekem nagy szó, miután vagy 100 német családnak okoztam gyászolást). Íme képekben (elég necces volt, hogy túlélem-e mivel a munícióm is fogytán volt, kénytelen voltam puskával meg lugerrel nyomulni, vagyis kempelni 😊, de még így is qrva meleg volt a helyzet):

s-eagles gyerek most kopte ki hogy csak az msn-jet akarta megkapni hogy visszanyomozza az ip-jet es kicsinalja

Pano
totál a hatása alatt vagyok, jah és 19k 😊

Pano
komolyan, én nem hittem, hogy ekkora primitív godolkodást meg fogok élni!

Pano
looool!

Pano
úgyhogy aki teheti, az ne warozzon az eagle-vel. Mi, innentõl tuti, hogy nem fogunk.

Pano
Mindenki kapaszkodjon, mert az év poénját éltünk ma át Hentes Bill-el az OBI-n. Ekkora szánalmaság már azt hittem lehetetlen, de az Eagle klán rátett egy lapáttal.

Juhez, egy buzi csíter felcsatlakozott a szerverre, szépen bekapcsolta aimbotját és hentelte a népet ezerrel. Egy map elteltével, szépen bekapcsolta a wallhacket is mellé. A szánalo m magas iskolája ami ott történt, de most figyeljetek, mert ez semmi ahhoz képest amit most fogok mondani!

Még a pofátlan szánalmas, gecitõl habzó szájú barom állatja klántag akart lenni. Most mindenki kapaszkodjon: AZ EAGLE BEVETTE!!!!!!!!!!! LOOOOOOOOL!! Az eagle klán örökre leírta magát a szememben! Ez egyszerûen hihetetlen, hogy egyes emberek ennyire primitív szintre le tudjanak süllyedni, az már számomra felfoghatatlan!

Aki szeretné megtekinteni a történetet, csak csattogjon el ide

bodesz
van 2 új tagunk! noob és a retegett csíter Juhez wehhehe 😊

Ok, ha nem sikerül, szólok

Dietrich
hja kérem akkor no problem. 😊

engem is mindig kinyírnak így én se teszek különbséget ráadásul csak akkor tudom már meg kit öltem meg ha az már hulla 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

England Vs Germany

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
akkor egyoldalon voltunk vagy ellen? 😊

Volt szived HQ-n orvul hátbalõni,amikor ujraéledtem elõtted fél méterrel.Azt se tudtam mi az isten történik...
Pedig én csak a kis rádiót akartam

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
most ez a legújabb hogy aki kilép a szerverrõl elötte letékáz engem??? Csak mert killcamból ezt látni...elötte ellenség majd társ lelõ hátulról vagy gránátot dob oda hozzám aztán kilép.
Nem volt egyik se véletlen a közelembe nem volt ellenség 1 db sem...

Dietrich

kik ellen vesztettetek?

a tankokat mindenképp lõdd le aztán kempelj a felsõ emeleten. Én el tudom küldeni a savet emilben, de akkor hol marad a sikerélmény?😊
Megpróbálom, csak az a baj, hogy közbe jönnek a német tankok

ricsi1
most nézrtem meg a yoshida videojat lol ,nemtom honnan szerzett dawnvilere moshin nagathot😊max ha rifle onlyn nyomta?:S

wEEn
Könny szökött a szemembe hallgatása közben, úgy jöttek elõ az emlékek... (a tegnapi vesztes warról)

ricsi1
mé g mikor én vittem végig,fürdõkád mellett feküdtem egy tásrsammal,az bejött

Dietrich
a végén már a ruszki aknavetõket lehet hallani 😊

0ppika
Nem rossz

http://epica.nl

0ppika
Kempelj be egy sarkot és várd hogy jöjjenek

Dietrich
Vaskereszt filmzenéje. 😊

Dietrich
nincs meg mert szinte naponta formázok...

0ppika
Mi ez?