Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Vírusos az oldal. Egyébként be tudtam zárni.
rezsofiz
lol

sazl : c

ranGer2
boty 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

es akkor mivan.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hentes Bill
hát ha tényleg "csak" annyi lesz, akkor félre teszek egy kis zsetont erre

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
üsd meg jól... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

sry , megorult a bill...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

a deluxe pack 12 kil=;rt nagzon j=l hangyik...

ranGer2
ööö a végén egy ilyen zöld izével számoljatok 😛 (smiley)

Hentes Bill
én is megszeretném venni, de csak karácsony körül

Boldog Karácsonyt!

innen ki fogja megvenni? (rajtam kivul)

Hentes Bill
jóvanna, sry, csak annyira várom már a kiegészítõt, hogy amikor mondtad, hogy kijött, rögtön felkaptam a fejem, linket kerestem, aztán benyögted, hoyg vitsz volt, kicsit felkaptam a vizet

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nyomitomi 😄DD

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
Ne lolozz nyomitomi... nézd meg inkább más topicban mit szólnak hozzád... (meg az ártatlan kis poénjaidhoz)...

Pano
verd ki magadnak, azért van kezed 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ranGer2
najó talán....😄

ranGer2
Xp-t bakasztotta? én ha akarnám se tudnám beakasztani ezzel 😊

ranGer2
Ctrl+Alt+Del->Windows feladatkezelõ->Folyamat leállitása...
oszt 2 mp alatt sanyi a nyomorékságnak 😄D

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
mikor meghackelték a megboldogult 7warezt akkor nekem ebbõl az idiot szarságból 64 db ugrott fel míg végleg megfektette az xp-t.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Asszem Zaki felhasználói infójában láttam.

Dietrich
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ranGer2

Dietrich
én is de remélem a deluxe nem azt jelenti hogy csak az UO és falinaptár meg egéralátét stb. jelent.

dr Kotász
Annak mi az url-je?
Dichter
Én is arra használom legtöbbször De van egy brutálabb változata, amikor bezársz egyet, és megnyílik 2

Hentes Bill
ehh, ismerem ezt az oldalt, a kis pöcsöket jó vele szopatni, akik csít után keresgélnek

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
😄DDDDD

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Pedig megígértem, hogy ezt többet nem csinálom.

0ppika
még jó hogy elõtte megszoktam nézni az ilyen kétes linkek url-jét

http://epica.nl

Dichter
NEm hibáztál sokat!!!!!!!!! Biztos megjelenés!

0ppika

ranGer2
Az a baj hogy csak neked vicces... senki másnak nem... szóval BAN mellé egy kis verés is rádférne 😄

donneck
Nos nem kell mellre szívni egy ártatlan kis tréfa volt csupán.
Akinek meg nincs humorérzéke attól elnézést kérek.

0ppika
Na szóval tegnap írtam egy mailt az evenbalance-nak a cheater-es link miatt!
Kaptam választ is, melyben megígérték hogy hamarosan hozzáadják az "ellenszert" a pb-hez. És ha felbukkanna hasonló, újabb oldal akkor jelezzem...

Hentes Bill
hmmm, mondasz valamit

Boldog Karácsonyt!

0ppika
Szerintem ezért megérdemelne egy bant

Hentes Bill
hú de qrva vitszes vagy

Boldog Karácsonyt!

donneck
Bocs fiúk elnéztem a naptárat: ma nem április elseje van.

#19720 tárgytalan.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát az szerintem tuti nem önálló lesz ha kijön,de mindegy.De ha bebizonyitod hogy kint van,akkor nagy sorry!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

én eldöntöttem , tuti hogy megveszem a deluxeot.

Punkerwork
bizonyíték linket!!!!!!!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hentes Bill
nebassz...

info honnan van? nem látom nforce-on...

Boldog Karácsonyt!

donneck
Kinn a COD UO!

47*15 mega, önálló game!

dr Kotász
No problem. Én se.
Dietrich
Nem is úgy írtam, hogy bántó legyen.
Én se tudtam mikor anno elkezdtem használni az ASE-t.

dr Kotász
Kösz az infot, Dietrich. Nyilván nem tudtam, hogy ez így mnûködik...
Dietrich
ha tele van a szerver nem kell csinálni semmit az ASE-ben hagyni kell a full üzenettel egy idõ után kapcsolódik a szerverhez.
Ez lehet 1 perc lehet 5 is.