Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenaposak az ilyen dolgok, elkell fogadni ennyi.
Az az igazság hogy kurva szarok voltatok és ezér rögtön csíterezni kell...
Hiába mondtam hogy álljon ki valaki spectaba és figyeljen végig, nem akartak, és épp ezért van igazam. Csak ugyanazt a szöveget ismételeték hogy "Õket nem zavarja, csak a saját játékomat baszom el ..."
Mint már írtam a fórumotokba is hogy ismételjük meg a TI szervereteken.
http://epica.nl
DE! Ha nem csaltal akor elnezest kerek az egesz INf!N!tY klan neveben is!
DE manapsag kurvara sok a cheter mert a INf!N!tYclan TDM serveren NAPONTA 1-2 cheater van! Ugy hogy ne csodalkozz hogy megvadulunk aval hosz cheatelsz!
Szoval elnezest kerek!
Udv: INf!N!tY*M3st3R
A tovvabiakban GL&HF
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nagyon gyanús hogy volt hogy dawnvillen az elsõ körben 3 emberüket letudtam lõni 😛
Bezzeg ha az õ szerverükön játszottunk volna ...
"Õket nem zavarja, csak a saját játékomat baszom el ..."
http://epica.nl
Nézz meg
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ismétléses permutációt.... abból az öt taktikából vesszük az 5 faktoriációját

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
De az benne van már az alap játékban. Kurszk-ról csinálhatnának egy jó 2 órás háborús filmet amibõl 1-1 perc menne rá a szereplõk, készítõk neveinek a felsorolására és lenne benne kb. 10 perc párbeszéd a többi tömény tankcsata. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kurszkról meg csináljon az orosz filmet, ha akar és tud.
Szóval akkor a Halál 50 órája lesz az egyik film 😊 de a Kurszki csatáról melyik szólt?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
😉
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
/csak vicc volt,egyáltalán nem ismerem ám a CS-t/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha egy 6 éve játszó játékos ismer egy pályára legalább 5 taktikát és pl támadásnál tegyük fel van 6 db behatolási pont és a behatolásnak vannak variációi egy adott útvonalon (most vegyük azt hogy, nem használhatunk pl ismétléses permutációt és egy útvonalra 5 féle taktikát alkalmazhat) abból az öt taktikából vesszük az 5 faktoriációját, ebbõl azt kapjuk, hogy 5!=120. Tehát ebbõl 120 db variáció lehetséges.
Ellenkezõ esetben ha az új klán kitalál pl három taktikát, akkor 3!=6 db variációt tud használni.
De az is lehet, hogy elszámoltam, de akkor is matematikailag a tapasztaltabb csapatnak van több esélye 😊)
Tehát, bátran kijelenthetjük, hogy mióta FPS játék létezik az OBI ott van.
(meg azért is írok, mert különben Oppi szövegel)

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De jó hogy elültettek Fika órán mellõlem nem fogok megfulladni a röhögéstõl 😄 ÉÉÉVA lol... 😄Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Utálok mindenkit!
Ez a deluxe mit takar? COD+UO vagy UO+csecsebecsék...
😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?