Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Erre most mit mondjak NEKED?

http://epica.nl

Mé kell ebbõl, oan nagy ügyet csinálni?😊
Mindenaposak az ilyen dolgok, elkell fogadni ennyi.

0ppika
A nagy lószart volt okuk rá! Nem a demomat látták, tehát "kívülrõl" hogy a francba ítélik meg hogy aimbot-ot használok? Fõleg hogy kurva kevés volt a fejlövés...
Az az igazság hogy kurva szarok voltatok és ezér rögtön csíterezni kell...
Hiába mondtam hogy álljon ki valaki spectaba és figyeljen végig, nem akartak, és épp ezért van igazam. Csak ugyanazt a szöveget ismételeték hogy "Õket nem zavarja, csak a saját játékomat baszom el ..."
Mint már írtam a fórumotokba is hogy ismételjük meg a TI szervereteken.

FigyOpi ha lecsiterezett a INf!N!tY akor megvolt ra az okuk!
DE! Ha nem csaltal akor elnezest kerek az egesz INf!N!tY klan neveben is!
DE manapsag kurvara sok a cheter mert a INf!N!tYclan TDM serveren NAPONTA 1-2 cheater van! Ugy hogy ne csodalkozz hogy megvadulunk aval hosz cheatelsz!
Szoval elnezest kerek!
Udv: INf!N!tY*M3st3R

A tovvabiakban GL&HF

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ricsi1
jöhetzs hozzank,mer mi csak a falakon tudunk átlõni

ricsi1
jöhetzs hozzank,mer mi csak a falakon tudunk átlõni

Yossarian
sztem ennél kisebb képet már bélyegre se nyomnak...

Nieleen

0ppika
Ja amúgy ez számomra nagyon nagy dícséret, mivel eddíg csak wh-t használtam

0ppika
Na. A hihetetlen skilles Infinity klán most cheaterezett le, ugyanis kurvára látszik hogy aimbotot használok 😄
Nagyon gyanús hogy volt hogy dawnvillen az elsõ körben 3 emberüket letudtam lõni 😛
Bezzeg ha az õ szerverükön játszottunk volna ...
"Õket nem zavarja, csak a saját játékomat baszom el ..."

Pano
A punkbuster közzé tette, hogy végülis milyen csalások léteznek (képekkel illusztrálva). Jó, mondjuk ezek SoF 2-ben, de mivel az is q3 motor, szinte tök mindegy.

Nézz meg

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

semmizu

akyyy
halimizu?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

0ppika

Punkerwork
meg lehet már rendelni a delux verziót?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
Én már itt elakadtam:

ismétléses permutációt.... abból az öt taktikából vesszük az 5 faktoriációját

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ranGer2
#19815 Ti is ezt veszitek ?? 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

donneck
Jah hát Hurtgenre gondolsz. Abban nem vagyok biztos, hogy az Belgium, lehet az már Németország. Monnyuk akkor úgy: Ardennek (ha Hurtgen az) van az alap-codban is, de ezen belül a Bastogne körüli harcok a kiegben lesznek legalábbis a képek szerint.

Dietrich
"Ha film akkor inkább az Elit alakulat Bastogne-i részei"

De az benne van már az alap játékban. Kurszk-ról csinálhatnának egy jó 2 órás háborús filmet amibõl 1-1 perc menne rá a szereplõk, készítõk neveinek a felsorolására és lenne benne kb. 10 perc párbeszéd a többi tömény tankcsata. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

donneck
Ha film akkor inkább az Elit alakulat Bastogne-i részei, a képek Foy falu elfoglalására emlékeztetenk a sorozatból.
Kurszkról meg csináljon az orosz filmet, ha akar és tud.

Dietrich
olvasom a faliújságot a callofduty.hu-n...a HPNC klán ilyen szigorú? 😊

Dietrich
nem csak te.

Dietrich
A sikertörténet folytatódik! A Call of Duty kiemelkedõ teljesítményét követõen érkezik az elsõ kiegészítõ lemez, melyben ismét angol, amerikai és szovjet oldalon vehetünk részt a II. Világháború jelentõsebb ütközeteiben. Az amerikai ejtõernyõsökkel ezúttal az Ardennek-ben vitézkedhetünk, míg a szovjet hadsereggel a kurszki ütközetben kell helytállnunk. Izgalmakban és változatos küldetésekben ezúttal sem lesz hiány!

Szóval akkor a Halál 50 órája lesz az egyik film 😊 de a Kurszki csatáról melyik szólt?

Punker
én a 2-õt egyben akarom megvenni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich

nagykispeter
Ja én is óránként nézem.Elörendelni már lehet a cd galaxison!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Dud [OBI]
Nagyjából így van. Akkoriban annyi LAN -t szerveztünk, hogy az iszonyat. Havonta minimum volt egy party ahol halomra lõttük egymást. Szép idõk voltak...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Hentes Bill
jöjjön már a UO

Boldog Karácsonyt!

Pano
látszik, mert ott egy gránáttal 1 embernél többet nem tudsz megölni, (egyet is akkor amikor már alig van hp-je, meg nincs rajta kevlar 😄) meg lehet, hogy manyd sincs gránátra

😉

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

És eme számitást egy eldobott gránát rombadönti,ami után a fél csapat holtan hever,a maradék meg fejveszett menekülésbe kezd,miközben egymásnak ellentétes parancsokat orditozva próbálnak visszavonulni...
/csak vicc volt,egyáltalán nem ismerem ám a CS-t/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pano
Egy kis érdekességként elvégeztem egy kis számítást.

Ha egy 6 éve játszó játékos ismer egy pályára legalább 5 taktikát és pl támadásnál tegyük fel van 6 db behatolási pont és a behatolásnak vannak variációi egy adott útvonalon (most vegyük azt hogy, nem használhatunk pl ismétléses permutációt és egy útvonalra 5 féle taktikát alkalmazhat) abból az öt taktikából vesszük az 5 faktoriációját, ebbõl azt kapjuk, hogy 5!=120. Tehát ebbõl 120 db variáció lehetséges.

Ellenkezõ esetben ha az új klán kitalál pl három taktikát, akkor 3!=6 db variációt tud használni.

De az is lehet, hogy elszámoltam, de akkor is matematikailag a tapasztaltabb csapatnak van több esélye 😊)

Pano
lol, most nézem, hogy ma nem nagyon aktivizálták magukat az emberek.

Pano
én sosem féltettem õket 😊. A skacok nagyon jól tudnak taktikázni meg játszani, eredõen a sok FPS tapasztalatból. Dud, asszem ha jól emlékszem mesélted még anno, hogy az OBI pl a Wolf 3D-ben kezdett el együtt multizni 😊

Tehát, bátran kijelenthetjük, hogy mióta FPS játék létezik az OBI ott van.

Pano
Nem tudom, de én a CS Source-t nem láttam. Na jó, kb 3 képet láttam belõle 😄DDD. Így van, a pálya ismeret mindenhol számít, de azért azt számítsd bele, hogy az is sokat számít, hogy van egy 6 éve játszó játékos aki kívülrõl fujja a pályák minden egyes zugát. Tegyük fel, hogy a kezdet óta klánban is van, azért az egyes mapokra kidolgozott taktikák szerint sokkal jobban indul, mint egy olyan aki pl csak funolt és most elkezd feltörni saját klántagjaival az élre. Nomeg, egy mapra sokkal több taktikát/trükköt is ismer.

Dichter
EZ biza nem igaz. a CS amennyire én ismerem, a fegyverek, és a pályák ismeretébõl áll nagy részben.Ezeket meg lehet tanulni, viszonylag gyorsan. És akik áttérnek a CS:Source-ra, azoknak is lesz mit betanulniuk, mert a két játék nem teljesen ugyanaz. Szóval én nem féltem az OBI-t, jók lesznek ott is.

Pano
ez igaz, mert ha régebbi klánokkal játszotok (ami biza sok van), vagy olyan klánnal ami tapasztalt játékosokból áll, akkor biza a puttonyotokban van 6 év hátrány velük szemben.

Dud [OBI]
Semmi extra, csak annyi hogy EC után leállunk a COD -al és teljes mellszélességgel CS -zünk. (Igazság az hogy már most is azt tesszük... vagy 1 hónapja)

Dud [OBI]
Iparkodni fogunk, ezt ígérhetem. De rohadt erõs a CS mezõny... Meglátjuk mire vagyunk elegek.

wEEn
Hogy mi van??? Mi történt az OBI-val? Le vagyok maradva 😞

(meg azért is írok, mert különben Oppi szövegel)

Dichter
GL, aztán HF a Source-ban. Verjétek oda az összes külföldit. Legalább ott legyetek CB-n, mint most CoD-ban

Dud [OBI]
Azé egy uccsó erõpróba még hátra van (EC).

Yossarian
a popupstoppernek meg se kottyan... direkt kipróbáltam 😊

Nieleen

"kicsit"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
VISZLÁT OBI

Pilu OBI
Kigyomláltam kicsit

ranGer2
Nemérdekel Reni hogy mit irt... ja és még az se hogy láttál egy kavicsot az úton... kb ilyen hir lehet.. De jó hogy elültettek Fika órán mellõlem nem fogok megfulladni a röhögéstõl 😄 ÉÉÉVA lol... 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

BránerMaister
Látom müködsz inkább jönél gamelni JAAAAAAAAAA van egy hirem holnapra majd a többit holnap mert hát ez nem Sztracs parti topik!

Utálok mindenkit!

Dietrich
Térjünk vissza akkor egy kicsit a magasröptû #19751 hsz-re.
Ez a deluxe mit takar? COD+UO vagy UO+csecsebecsék...
😊

Dietrich
pedig sikerült annak a szarnak..még popup killer is volt a gépen, de az is tehetetlen volt ellene.

ranGer2
ÁJ FINISD DISZ! SZÖR!

dr Kotász
Pilu legyszi töröld ezt az eszmecserét...