Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
..::lordred::.. Life is short play more!
..::lordred::.. Life is short play more!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Hát külföldöi TDM szervereken én már láttam 50 playerest,bementem,nem semmi tömegnyomor volt.
Na de ez csak találgatás,ki tudja hogy oldják ezt az egészet meg,és mire fognak alapulni az új játékmódok.Remélhetõleg 1-2 napon belül meglátjuk.
Meglatjuk a csoda hany % át sikerült megvalósítani 😛
elvileg holnap elsz a hivatalos megjelenés, szal max 1-2 nap, és fel lesz törve. de leeht, hogy már fél óra múlva kint lesz az nforce-on
Boldog Karácsonyt!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na megyek hentelni mindjárt.
De aztán nehogy késsen ám!Mert akkor
fogok...Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezt az is bizonyítja hogy !koreai! szerveren kaptam a global bant. minek mennék kóreai szerverrre játszani? 😛
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

20 hsz-t kellett volna visszaolvasni!!!!!