Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
mert lusták. Amíg beírod a szöveget, hogy "!S egy jó kérdés lehet szedni valahonan már az UO-t????" Addigra már 5x is visszaolvashattad volna és lenne infó.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

http://voyager.sote.hu Lol le maradt 😄

..::lordred::.. Life is short play more!

Ha szeretnétek ingyen Ventri szobát nézzétek meg ezt az oldalt. :-)

..::lordred::.. Life is short play more!

és? szereted õket? én nem.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

maradj vonalba mert más sem olvas vissza

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

nem.. láma vagy...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

20 at ember nem olvaso diák vagyok bakker

Dichter
20 hsz-t kellett volna visszaolvasni!!!!!

!S egy jó kérdés lehet szedni valahonan már az UO-t????

Dietrich
Ha jól emlékszem 3 új map lesz..nem lehet hogy csak azokon lesznek harckocsik meg repülõk??

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

na bameg beleõrültem a tdm-be

Eisenhower
én román vagyok nem tok magyarul ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Igen,igen...Na majd meglátjuk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Garrett
már ha tankot meg dzsippet meg anyámtyukját akarsz vezetni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Még bocage is kicsi szerintem.

én értem.

0ppika
Érthetõen, magyarul is letudnád írni?

http://epica.nl

dr Kotász
Ja, bekempelnem az emeleten a lépcsõfordulót
Eisenhower
néztem multi kéepek ahoyg elnéztem full Day of Defeat lesz a kieg^.^ az viszont naon teccett^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

0ppika
Stalingradon mekkora lenne 2-3 tank

http://epica.nl

Hát az lehet,de ha még a Hurtgen-t,vagy a Brecourt pályát veszem alapul,melyek talán a legnagyobbak,még azokon se sok értelme lenne már 3 tanknak sem.Ja még talán a Bocage mérete lenne ok,ilyen szempontból /azt a pályát teljessen elfelejtettem már mert a HQ-n nem megy.../
Hát külföldöi TDM szervereken én már láttam 50 playerest,bementem,nem semmi tömegnyomor volt.
Na de ez csak találgatás,ki tudja hogy oldják ezt az egészet meg,és mire fognak alapulni az új játékmódok.Remélhetõleg 1-2 napon belül meglátjuk.

The Garrett
Ahhoz hogy q3/call of duty/ enginen 50- 60 ember legyen egy szerveren, kilóméteres pályák legyenek és vezethetõ jármûveg, ahhoz kisebb netcode/grafikai engine - csodát kell végehajtaniuk a készítõknek.

Meglatjuk a csoda hany % át sikerült megvalósítani 😛

donneck
www.nforce.nl természetesen

donneck
nforce.nl

nforce ? annak az oldalnak mi a web. cime, csakhogy tudjam lesni !
Hentes Bill
hello. még nem lehet etölteni. pedig már nagyon várjuk

elvileg holnap elsz a hivatalos megjelenés, szal max 1-2 nap, és fel lesz törve. de leeht, hogy már fél óra múlva kint lesz az nforce-on

Boldog Karácsonyt!

hello ! tudja valaki hol lehet leszedni a call of duty expansonjat ?
Dietrich
Erre mondtam, hogy sok dolgot a szerverek adminjai nem fognak engedélyezni pár nap után.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Az ok,de attól még kéne a nagy játékoslétszám...

Pano
szerintem az egy külön játékmód lesz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hát most már én is egyre kiváncsibb vagyok mi lesz ebbõl a kiegészitõbõl,na és fõleg a multi részébõl.De én most is azt mondom amit régebben,a tank meg jármûvek csak nagy pályán érnének valamit,kb 50 játékossal.Mert most ha maradnak a 20-26 playeres szerverek,és azon a 25 emberbõl 10 tankal robog ide oda,annak nem sok értelme lesz...

The Garrett
izé.. én nemakartam.. kényszerítettek 😄

Dietrich
igaz ma kaptam a mélt hogy lelehet szedni...én az 1-l sem játszottam így ezzel sem fogok 😊

Na megyek hentelni mindjárt.

Yossarian
biztos aimbot 😊

Nieleen

Dietrich
Melyikõtök mûvelte ezt a koreai szerver után? 😊))

Óriási robbanás Észak-Koreában

Yossarian
"minek mennék kóreai szerverrre játszani? 😛"

csítelni?

Nieleen

Yossarian
de😊

Nieleen

Hentes Bill
gyere a sims 2 topicba, mert ez off 😊

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
szimszkettõhöz😊

Nieleen

2 napot mostmár csak kibírunk...
De aztán nehogy késsen ám!Mert akkor fogok...

The Garrett
PL énis kaptam egyszer global bant CS1.5 ben, és akkoris valaki hasznalta a cd keyem, nem én csíteltem.
Ezt az is bizonyítja hogy !koreai! szerveren kaptam a global bant. minek mennék kóreai szerverrre játszani? 😛

The Garrett
és nem CD keybõl generálják véletlenül? 😊

hm...

Hentes Bill
sims2-höz?

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Bill, tucc egy linket hozzá? 😊

Nieleen

Yossarian
a guid ban nem egyenlõ a cd key bannal! az evenbalance honlapján szépen leírják, hogy hogyan generálják és szerintük lehetetlen, hogy egy olyan azonosítót kapjon, amit már valaki használt... szal legtöbbször csít van a letiltás mögött ;-)

Nieleen

Hentes Bill
az a hazai megjelenés, ahogy Punker tesó mondja 14-én jön máshol

Boldog Karácsonyt!

Punker
14 a külföldi megjelenés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Garrett
24. éig már csak 2 nap van?

Hentes Bill
lol, sims2 egy héttel a megjelenés elõtt kijött már tegnap, UO még mindig sehol, pedig már 2 csak nap a megjelenésig...

Boldog Karácsonyt!