Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jut eszembe majd harckocsival fogunk a hajón lövöldözni?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mozesapo
Nem kapok a szívemhez, legfeljebb megveszem. Csak nehogy neked legyen igazad a védelemmel kapcsolatban, lásd: Codename: Panzers, D-Day, Soldiers tököléseket ezzel kapcsolatban.

Jaj!A hajam égnek állt amint ezt olvastam!
Amúgyis már az alap CoD-ban is tünt el fegyver a kezembõl,amikor a nemtumármelyik szerveren kilõtték onnan...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
leszedtem..hát...mikor jön már ki az UO demo vagy a kieg. kemez?? 😄

Dietrich
jó akkor nem 😊

Azért a biztonság kedvéért feltörhetnék.Csak hogy mindenki megnyugodjon...

Kandurex
Securom 3 lesz rajta, a játék készítõk 4 hónapot csak azzal tököltek, hogy különözõ másolásvédelmeket helyezzenek el a játék egyes pontjain (pl: a SACRED "wasser"), így várható, hogy a történetben létfontosságú single pályákon egyszer csak eltûnnik az ellenfél, vagy a fegyver a kezünkbõl, esetenként a desktopon találjuk magunkat. Egyébként a játék rövid lesz. Multiplayer pályák száma 3db!. 1 db új fegyver nem szerepel a játékban. Állítólag az eredeti készítõi is elhatárolódtak a játéktól..!!

Na, gondolom most minden láma a szívéhez kapott. Csak azért, hogy lássátok mennyi minden marhaság terjed a NETen. . Nem kell minden szír - szart komolyan venni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mér,meg akarjuk?

Dietrich
ha olyan védelemmel látják el mint a CS-t ahogy olvasom arról a topicokat....úgyis megakarjuk venni az expansion-t, nem? 😊

Dietrich
én speciel a callofduty.hu-ról...

Gamespot pl. 14.-ét ir...
Ettõl még persze lehet 15. is.Hát a védelem az kérdéses,gépet én sem szedem érte darabokra az biztos.

mozesapo
Különben ezt a 14-ét honnan veszitek? Mikor a hivatalos honlapon Coming Sep 15 van?????? Hogy még legalább 2-3 nap, ha meg Securom 3 lesz rajta + egyéb finomságok, akkor lehet hogy érdemesebb lesz megvenni, mint várni 1 hónapot a crackre. CD-DVD-t meg huzogasson le és fel az akinek 2 a**ja van.

megvan mar valakinek?
Dietrich
jaja olvastam 😊

rezsofiz
callofduty.hu-n azt irjak hogy holnap lesz egy 250 mb-os demo...
csak ugy mondom a torvenytiszteloknek: P

sazl : c

rezsofiz
nah szeptember 14.-e van,remelem meg ma feltorik : )

sazl : c

Dietrich
😊)

adig megnézem a mohaa új demoját (546 mb)addig is telik az idõ míg lejön 😊

Hentes Bill
ezaz

Boldog Karácsonyt!

Na,14.-e van,hol van már...

Hentes Bill
HÚ nagyon jó lesz

Boldog Karácsonyt!

The Garrett
aaaaaa nemtudom nekem olyan semmitmondoak a kepek FPS szamlalo es lagometer nelkul 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gamespot-on vannak új képek,legalábbis én még máshol nem láttam õket...Párat berakok,majd biztos lesz akinek nem tetszik...

Némi túlerõ szembõl....

Pontos lövés lesz...

Ez a kettõ pedig az új multiból van minden bizonnyal..

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

0ppika
És ha jó elméxem akkor 13 single küldetés lesz

http://epica.nl

Hentes Bill
az biztos

Boldog Karácsonyt!

Ez egybõl jobban hangzik!

Kandurex
Gondoltam

0ppika
Tudomásom szerint 11 új multi map lesz!!!

http://epica.nl

HuAn82
Én várlak a legjobban!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hentes Bill
biztos, sokkal több lesz

Boldog Karácsonyt!

Összvissz 3 új pálya?Hát az aztán nem sok...
Ennél kicsit többet vártam.

Hentes Bill
nem is kell crack 1.4-hez

Boldog Karácsonyt!

fut 1.3-mmal asszem...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

arty
1.4-hez nincsen crack? akár mit tettem fel eddig, max 1.3 lett 😞

Forza.

Kandurex
Igazság szerint én akkor COD -oztam sokat amikor a fél SG fórum ott rontotta a levegõt HUNGS (ELSÕ!!!) szerveren. Tök mulatságos volt szét lõnni egy - két emberke (pl: moderátor) fejét.

remélem jót tesz a játékmenetnek a sok tankrepcsiharckocsi.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ja , ok.

Kandurex
Mostanába már nem játszok, de az UO miatt biztos a visszatérés 😉

NP Pano.

túlkapás powa.

Pano
ne haragudj, ma egy kicsit ingerlékeny vagyok és kibaszott tahó 😊. Ne haragudj, peace.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Nem mondtam, hogy kamu meg minden, csak felettem egy kérdést. Nem állítottam semmit.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
kértem a véleményed? Kurvára ne ugassá má bele a dolgomba, hallod?

te codos vagy , kandur ?

Kandurex
Mit lolozol? Bekamuzod, hogy te vagy Zámbó Árpi azt kész. Egyáltalán van neked olyan? Beszarok, valami ingyér van ez meg lolozik..

Meg a Sote lanok ;]

Dichter
lordred excode, õneki köszönhettük anno, a clan>>code pubszervert. Szal nemkam.

The Garrett
nemkamu... 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pano
loooooooooooooool. Bankkártya számom nem kéne? 😊