Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
aha

Boldog Karácsonyt!

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megnéztem mikor irtál ide utoljára.
megnéztem hány hsz jött azóta.
megnéztem a mostani idõt.
leirtam h. "2 óra alatt 39" (hozzászólás)
leírtam h [ neked ] , azaz neked 39 uj hsz.
leirtam h hha kijönne a gém , több érkezne.
(ha kijönne az UO több hsz jönne 2 óra alatt)

éééted,?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hentes Bill
kb ennyi vót a nagy dúm 3, végigvitted, elfelejtetted...

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
emléxem 😄

Boldog Karácsonyt!

Kandurex
1 nap alatt meg 4703 😊 jött be valaki, hogy visszaolvas 😄

Kandurex
A D3 amikor kijött 2 óra alatt valami 1400 hozzászólsát jött. Itt is lenne vagy 200 nem 30.

Hentes Bill
HA

Boldog Karácsonyt!

2 óra alatt 39..[ neked ]
ha kijönna a gém több érkezne...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hentes Bill
aszittem már kijött a gém, annyi komment érkezett

Boldog Karácsonyt!

donneck
Dichter:
Nem érted, istenem nem érted.
Nem érdekel, hogy mibõl élsz és hogyan. Mint ahogy az se, hogy megveszel-e egy játékot, vagy letöltöd.
Ami viszont érdekel, hogy ne szóljál beilyeneket: "ha nem tudod megvenni nem kell vele játszani. Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér." Ugyanis ha valami flém akkor egy ilyen beszólás az.
Ennyi

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Eisenhower
helyes mi meg addig letöltjük a cod:uo-t

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
najó megyek inkább hentelni 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Ka, ok, kicsit gyorsan olvastam elõször. Nem láttam "az életszínvonalat nézve" sort.

Dietrich
szerintem ma már ott is olcsóbb a fizetésekhez képest mert azidõtájt indult be csak igazán a játékszoftver piac.

1500-2000 Ft lenne mondjuk a COD újonnan? hmm...fogadjunk akkor is lenne aki nem venné meg csak letõltené warez-ról 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ranGer2
köcce 😛 tudtam én hogy valami matek sz@rság..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kandurex
minimális különbség a matematikában

Kandurex
ee..eee....hol írtam én, hogy olcsóbbak a játékok másutt?

ranGer2
Olyan okos vagy lécci mond már el mi az a szignifikáns mert én nemtom vagyis sejtem de nem vagyok benne biztos... 😛

Dichter
Hmmm. Akkor ez alól Anglia kivétel?? Ugyanis volt szerencsém kintlenni, 99-ben, és az akkor csúcsnak számító Dungeon Keeper 2 került 32 fontba, ami nagyjából egyezik a mostani játékárakkal. Mondjuk ettõl lehet, hogy pl északi országokban olcsóbbak a játékok, de azt nemhiszem, hogy nyugat felé szignifikáns lenne.

Kandurex
Egyébként kicsit most hálás is vagyok úgy a világnak, hisz rengeteg a munka, na meg van játék is ami leköt, így aztán nem izagulom magam halálra, hogy MIKOR JÖN MÁR KI???!!!!

ranGer2
Hát igen a jó kisfiúk... 😄

Kandurex
Kiadó? Állam? Ott a HL2 letöltöd és megveszed (kártyával) és mennyivel olcsóbb, mint a bolt? Na mennyivel?...1-2k -val..hát loal.

Egyébként ha életszínvonalt számolnuk akkor nyugaton kb. 1500-2000 ft egy játék magyar viszonyhoz igazítva...döbbenet nem? A legújabb játék 1500ft körül dobozban kézikönnyvel stb. stb

Dietrich
nem is a fejlesztõket bántom.

Dietrich
úgy tudom az ilyen média markok meg tesco félékben lopkodták ki a cd keyeket.

Dichter
Ez igaz, de ezért már nem a fejlesztõket kell szídni. Hanem a kiadót+az államot.

Dietrich
de ez nálunk, hazai viszonylatba nem igaz.
kb egyidõben a magyar szervereken összesen mennyi magyar user lehet..200? Ebbõl jó ha 20-nak van eredetiben a game.

Oké kapják meg a fejlesztõk a pénzüket ezzel nincs is gond de ne 10-15K legyen egy új game (nem csak a COD-ra gondolok)ne legyen rabló árrés rajta..

Pano
HA Gyurcsány neki áll csítelni, tõle sosem szabadulunk meg 😄DDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
jó ha 2 db magyar szerver lenne tele szvsz..

rezsofiz
na mostmar tenyleg johetne basszus

sazl : c

Pano
Mellékesen megjegyezve egy profi csíternek van egy rakat eredeti key-e. Így volt/van cs-ben is. (kilopja õket, vagy beszerezteti nemtom)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

majd jönnek a multimilliomos csiterek.

Dichter
Na ezaz. Azért egy 7k-s keyt nem annyira kockáztatsz meg. szvsz

Dietrich
Kékecske sajna már bebizonyosodott, hogy eredeti gammel is csíterkedtek...igaz a nem tört szerver megszûri õket mert nem mer rizikózni a nagy többség.

ez egy tény , nem leszólás.
rákattintottam és 404. sazl ...

Egyszerû a megoldás /gondolom én legalábbis/,néhány most futó szervert át kell állitani hogy csak eredeti játékkal lehessen bemenni,igy akinek megvan eredetiben,és nyugalomra vágyik ,odamegy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
visszaolvastam....Kursk hol van?? ejnye..és hol van Berlin? 😄D

Dichter
Nem akarom én megmondani neked, hogy mivel gémelj, és mivel ne. Csak remélem, nem lesz annyi tört szerver, mint amennyi a CoD-ban van. Akkor majd játszhatsz single-t.

Dichter
Az elõbb bezáródott az Internet Explorer, úgyhogy nem írom le olyan szépen még1x 😊

Donnecknek:

Nem mintha bármi közöd is lenne hozzá, de elárulom, nem anyámék tömnek pénzzel. Nem tudják sajnos megtenni. Ezért így 20 évesen elmentem dolgozni, és abból fizetem a NET-et, és mindent, amit én veszek igénybe. Azért abba gondolj bele sok más észérv mellett, hogy 1 évig egy x fõs programozócsapat, meg még nemtudom kik, azon dolgoznak, hogy egy játék jó legyen. Persze, így is megkapják a nem is kis fizetésüket, de pénztõl esnek el. És ez volt most a rizsa. Nekem is vannak warezeim. Ami igazán zavar, az az, hogy nem szeretném, ha ez a játék is a CoD sosára jutna. Tönkretegyék a csíterek, és a 14 év alatti korosztály, akik még nem fogják fel, mit jelent az, ha beszólongatnak másoknak. (itt SG-n is van erre példa). A másik, nem hinném, hogy 7k olyan leterhelõ összeg lenne, fõleg, hogyha mondjuk 1 éves folyamatos játékkal számolsz. (583 Ft havonta) Szóval jó lenne, ha nem kezedene el mindenki egybõl flémelni, hanem egy kicsit átgondolná, azt amit ír.

Peace!

Dietrich
most tuti, hogy a Híd túl messze van c. film felismerhetõ lesz az új pályán 😊

Dietrich
arnheim
monte cassino
italy
kharkov
kursk
stanjel

tényleg nem derül ki semmi belõlük. 😊

Dietrich
na azért...supranovára 20 percenként kattingattam 😊))

Dietrich
ezzel így vagyok én is..ráadásul minden hónap összesen 60K körüli csekkek befizetésével kezdõdik.

rezsofiz
nem jelent meg : )legalabbis warezon meg nem

Dietrich
Na tessék egésznap itt poshadok a gép mellett kívéve 2-3 órát mikor lesz már UO erre írtok 625 oldalt...honnan lehet leszedni? 😄

ranGer2
#20181 Leszolsz mindenkit? (peace)

rezsofiz
R.I.P.
egyebkent deviance egy reszebol lett a reloaded assszem

Hentes Bill
deviance rip

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
reload rulez egyebkent