Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
tehát megérkezett.
😊

Eisenhower
szemét ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
2004-09-15 PC Game ISOs Call of Duty: United Offensive Expansion (c) Activision CLONECD 2 CDs

toMpEr
Call of Duty: United Offensive Expansion (c) Activision CLONECD (2CDs) ccd-codx.nfo

Eisenhower
raikonen? ^.^

Eisenhower
Modern kori történet...
A szarcsimbók kisgyerek kérdi az végbélnyílás apját:
- Apu, én hogyan jöttem a fõköcsög világra?
Az gempa apa belekezd:
- Az ványadtpöcsû úgy volt, hogy anyád és én egy strici chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy fingeregetõ internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tûzfalat, így megtörtént a mocsok baj: kilenc hónap múlva letöltõdött a fõköcsög vírus. Hát ez vagy te.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez már lehet nem is fog,amennyit nyûglõdnek vele...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hentes Bill
MÉG nem

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
sajna nem : (

sazl : c

Kandurex
nem jött ki mi? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz
lol

zsal d( -_-)b

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kiparodizálás lett a sok kacsacsõr-orrú smilyd után egy ilyen gagyismily

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Eisenhower
találj ki jobbat ez elég gyatra ^.^

^<>^

Eisenhower
pl kijött a kill bill 2 dvd-n ^>^

Dietrich
mikor valami nagy kaliberû film jön ki akkor is ez van mindig. 😊

persze lehet más oka is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Serpa
ez "arra" utalhat ?
😊

Dietrich
egyébként jó jel mert a suprnova most nálam nem jön be 😊

Pano
Modern kori történet...
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tûzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltõdött a vírus. Hát ez vagy te.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
szart se töltöttél le én meg kiírtottam addig a fél vöröshadsereget sztálinistul mindenestül.

rezsofiz
😊)

Hentes Bill
lol tényleg, legalább a dátumot átírta volna Eisen 😄

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
enyhen szolva lol lenne a datumrol nem is beszelve

99x15 ? 😄

rezsofiz
lol

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
hja,dawnvillen szepen megvertetek oket: )

Eisenhower
2003-10-30 PC Game ISOs Call of Duty: United Offensive (c) Activision RELOADED 99x15 MB

ALAP!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ALAP!

iNf!N!tY!!!!!!! nem kis n 😊

Figy nagyon tudjuk a taktikot arra a palyara de majd Raiylard lesz a huzos!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hentes Bill
jogos 😊))

smilies.nl->jó kis oldal

Boldog Karácsonyt!

iNf!n!tY 10 - 2-re vezet az ellen...

rezsofiz
ja jojjon oda mindenki!!
infinity vs obi meccs livebot van! cb europcup x selejtezo meccs egyebkent

Eisenhower
bakekr ilyen szmájlik mé nincsenek itt az sg szmájli listába?

[ #obi.hu @ quakenet -en rontja a levegõt :o)) ]

Hentes Bill
hú mi vót ma itt. és mi lezs, ha jön a UO

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Szerintem Te kicsit alábecsülsz engem. Pedig én általában egyenlõ felekként szoktam értekezni egy vitában. Figy. Nekem az a véleményem. Lehet vele egyetérteni, és lehet nem. Ennyi. Ha gondolod, beszéljük meg priviben, nem akarok offolni.

Egyébként semmi bajom veled, csak sztem mindketten túlreagáltuk a dolgot. BÉKE!

0ppika

http://epica.nl

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
up

rezsofiz
demot ne várjátok ma:
"Pár (szerintem) fontosabb hír látott napvilágot az expanzióval kapcsolatban a mai nap folyamán, melyekrõl a következõ sorokban olvashattok:
A kiadó nyilvánosságra hozott egy ,,FAQ"-t, amiben a moddereknek szeretne segítséget nyújtani abban, hogy minél egyszerûbben tudjanak modokat, mapokat készíteni a újdonsült játékuk, az United Offensive alá. A leírás még közel sem végleges, (mivel a v0.1 a verziószáma 😛) de kezdetnek megteszi. Ha érdekel, gyere el ide
Gondolom mindenki tudja hogy MEGJELENT a Call of Duty: United Offensive Amerikában, vagyis az USA-ban és Kanadában. :'( Az is igaz hogy egy nappal a tervezettnél kicsit késõbb, de azért megjelent.
Az Európai megjelenés sajnos még odébb van, hiszen még 9-et kell aludni, hogy az asztalunkon díszelegjen a Play Call of Duty: United Offensive ikon. . Aki kicsit gyenge lenne matekból, azért leírom külön is, hogy a játék kiadásának dátuma Európában: 2004 szeptember 24.
Nem olyan nagy probléma, hiszen ott a DC++...
Ha a Windows órára pillantatok, akkor azt láthatjátok, hogy ma 15-e van. Remélem mindenki tudja hogy ez a nap a DEMO megjelenésének idõpontja. Az iparágban ez lassan már ,,népszokássá" válik, hogy csúsztatni kell a megjelenést. Ez van, ezt kell szeretni. Öröm az ürömben, hogy csak 1 napot csúsztattak, tehát holnap már le is tölthetjük a remélhetõleg remek játszható demo-t. 250 MB, 1 egyjátékos pálya => Single-Player demo. Hupsz... Nem akartam lelõni a poént, had ,,izguljatok" még.
AZ új infok sorát lehet folytatni, hiszen nyilvánosságra hozták a többjátékos mod pályáinak nevét, melyek a következõk:
mp_Arhem
mp_Berlin
mp_Cassino
mp_Foy
mp_Italy
mp_Kharkov
mp_Kursk
mp_Ponyri
mp_RhineValley
mp_Sicily
mp_Stanjel

Hm..., szép választék .
És egy érdekesség. Ha emlékeim nem csalnak, az alapjáték 12+-os ,,besorolást" kapott, hiszen a vérnyomok nagyon ,,lightek" voltak, a ,,szép" beszédet is kihagyták, tehát semmi ok a durva besorolásra. Ehhez képest a kiegészítõ 18-as számot kapott a ,,boxartjára". Remélhetõleg csak Németországban voltak ilyen szigorúak, és hazánkba a várható, 12-es számot kapja. Reménykedjünk, bár manapság nem sok embert tartanak vissza ezek a számok... "
forras callofduty.hu

ne is mondj
😄

rezsofiz
demo sehol teljes sehol hat inkabb nem mondok semmit

rezsofiz
gg

nem baj

bodesz
ezt most olvastam gumicsizmán

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

OFF:

Mit csinál két iraki a mérleghintán?
Bosszantják az orvlövészeket.

ON: