Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogynem. Végig kell nyomni mindet mielõtt a United Offensive-t kezdheted ilyen sorrendben:

Wolfeinstein 3D
Doom I-II-III
Quake I-II-III-és IV 😊
Mohaa
Mohaa: spearhead
Mohaa: PA 😊
Majd Cod singe és multi demo
CoD easy, medium, hard és veterán fokozaton

És ekkor elkezdheted az UO-t!

ranGer2
Sziasztok! honnan lehet szedni? 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dietrich
látja az ASE faszán 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jó csak még nem tudok rámenni de amint lemászik a 2. cd megyek

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fitutufi
hjjjjjajj basszátok meg most meg le kell töltenem a 2.cdjét ennek a geci alapjátéknak mert anno rosszul lett megírva tehát felteszem a régit meg az újjat és az újjati ndítom el nem kell végigjáccani a régit !
igy van ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

42+8fõvel. 😊
Hentes Bill
hát nem tudom, elég tré ez a multi, legalábbis Kursk-ra felmentem most, akkora volt a pálya, hoyg ellenfelet alig láttam, sok láma letékázott, elütöttek tankkal, meg ilyenek 😄

Boldog Karácsonyt!

Megy a Magyar szerver is...
hungs.hu vagy 212.92.18.38
Dietrich
az elsõ cseh jelenleg 0/18 a második holland szerver jelenleg 10/10

Pano
majd este vagy reggel amikor indulok a suliba elindítom a letöltést.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
82.114.192.12:28961
137.224.238.228:28960

állítólag ezek már ou-sak

Dietrich
160+áfa=200Ft
nincs ennyi manid? Utcai fülkébõl is hívhatod õket ne mond hogy levan tíltva a 06-90 stb. 😊

bodesz
😞 ;( 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Dietrich
kivan csukva, mert van még ott más is ami kell. 😊
majd ha végeztem.

bodesz
miután lejött odaadhatod az accod 😊

Dietrich
Na ez szép lesz ha telepítés után egybõl megyek multizni és ki se próbálom hetekig a single-t 😊

hykao
Na látom, jól meglódult a topik.
Egy kérdés (mer' nincs kedvem visszaolvasgatni):
Tényleg 2 cd-s a kiegészítõ?
...és mennyi a single rész belõle? (mondjuk az alapjátékhoz viszonyítva)

ööö, ez két kérdés lett... 😊
Dietrich
még csak a 2cd 36. rarnál tartok 😞

Bandew
Kezd visszatérni a jó öreg CoD hangulatom. Már szedem is, oszt multi-móka!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Aki multizni akar az jöhet a hungs.hu -ra
ha nem találjátok akkor consol le és connect hungs.hu
bodesz
😊 aimbot a best 😄
bár most 24fps a max(vmi korlátozás miatt az aimbotba) ami gameba csak 10fps szval sok esélye nincs a csítereknek

Hentes Bill
és most milyen fokozaton nyomod? 😊

Boldog Karácsonyt!

HuAn82
Ott, vagy azután le is ragadtál...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dietrich

Dietrich
ez a gond hogy az ASE-t nem frissítették még.

Hentes Bill
nm

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
thx!

Hentes Bill
lol

Boldog Karácsonyt!

bodesz
😄
régen nagy csíter voltam de már ellenük vok

Basszus,na a nagy,majd én Veteránon megmutatom lelkesedésem hamar lelohadt.Iszonyat hangulata van ugy,de valami eszméletlen nehéz!Még az elsõ küldetésben vagyok vagyok az erdõben,de annyi német jön hogy elképesztõ,alig gyõzöm.Mi lesz itt késõbb...
Az elõbb meg azt hittem nem jön senki,erre beugrott egy a lövészárokba,aztán agyonvert a puskával...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hentes Bill
nem tud vki UO szervert? ase úgy mûködik, mintha fel sem tettem volna a kiegészítõt, azt hittem látni fogja, de nem

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
beengedett, kipróbáltam

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
mármint annak a taurine-nak...

Nieleen

Hentes Bill
pedig igen, itt is volt, amikor már a küldetés vége felé jártam, lõttem a tankokat, mikor kilõttem az utolsót, akkor jött vmi nagyon zsír zene, közben meg százmillióan jöttek a nácik, már nagyon a végét jártam, alig volt életem, hangulata az volt 😊

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
na hogy törjön szilánkosra mindkét lába!

Nieleen

Tatyla
Skacok ehez kell az eredeti is a mérete egy kicsit meglepett a kiegészitönek? És ehez már kész a honositás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Húh..alapjáték... STALINGRAD!! ..ahogy mentünk át a folyón, majd a túloldalon a dombon, aztán a reménytelen roham és alatta az a gyönyörû zene...félek az alapjátékot nem lehet felülmúlni 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hentes Bill
hogy tudod

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
figyu próbáld ki már légyszí hogy így beenged a szerverekre? Mondjuk a mohis hq-ra hogy fenn van a kieg lemez.

bodesz
taurine az aimbot készítõje

Kandurex
10 single pálya? Hammm, hmm...és hány pályás volt az alapjáték, tudja valaki?

Dietrich
szintén zenész? 😊
én is így toltam a cod-ot aztán írány a multi.

Hentes Bill
monjduk már így is vért izzadtam a repülõs küldetés elõtt. vagy 6-7 tankot kellett szétlõni, közben lõttek mint állat, meg jöttek a nácik a házba mindenhonnan, volt 2 gramm hp-m 😛

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
én a napokban a mohaa új demóját nyúztam de ott is jöttek a japcsi repülõk megállás nélkül. 😊

Pedig készûlt pár film errõl is.

Hentes Bill
majd én is, de elõbb végig tolom könynbeb fokozaton, majd ha nagyon unatkozok, akkor jöhet a veteran 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
nekem 33..

Dietrich
ott a smiley a végén 😊

Nem azért mondom le ha lemondom...

Kandurex
Pedig én tuti hardon fogom tolni (elnyújtja a játékidõt)

Hentes Bill
szinglibe most tartok a repülõs résznél... hát mit mondjak elég nehéz, pedig csak a zöldfülû fokozatban nyomom. 100 millióan vannak repcsik, qrva nehéz õket leszedni, a gép meg sérül, mint állat... ahhoz képest, hogy ez csak egy game, milyen lehetett a valóságban...

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
2cd 41 jeeeeeee

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!