Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adnátok egy jó sms waeez linket ahonnan lehuzhatnám az UOt , vagy kezdjek visszaolvasni?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DONGUBA
En mar a negyedik multis palyat neztem es allat foleg a tankal menes jon be amikor ket tank egymasnak esik.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Nekem latja az ase az uj modokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Dietrich
jut eszembe ha fenn van a magyarosítás akkor szívhatok az UO telepítéssel?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Neked is.

Dietrich
Na végre lemászott a 2. cd is. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fitutufi
mé nem tudták megcsinálni külön game-be ?
hmmm
ennyit kell görcsölnöm vele
de gondolom megéri
nem ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dietrich
bemásoltam az ip-t amit itt megadtak és úgy már látja.
Sajna amíg nem frissítik az ASE-t addig nem látja az új módokat.

Forrest Gump
Nem kaptam fel. Jó gémelést!!!
Yossarian
nah, csak jól mondtam, hogy a játékban is lehet szervert keresni?

Nieleen

Dietrich
fenn van nálad az UO?

Dichter
Az én hsz-em is vicc volt. Lefelejtettem a smileyt-az igaz, de nem értem, mostanában mindenki úgy felkapja a vizet...

Forrest Gump
Vicc volt, azt hittem egyértelmû. Bocs hogy élek.
Dichter
Ha más nem is, annyi, hogy a Call of Duty topic nem lenne tele chattel. Viszont jó lenne ha valaki írna inkább egy FAQ-t, mint ahogy Kandurex a Source-hoz. Megírnám én is, de nincs meg még a game.

DONGUBA
Passz bent a jatekban kilistaztattam azt csatlakoztam es ÁLLAT!!!!!!!!!

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

491 uj üzenet htx..
asszem csak egy kér(d)ésem van:
LINKET!!!! 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Forrest Gump
Melyik szerveren?
Yossarian
jogos, de már sokadik voltál, akinek nem volt kedve visszaolvasni. A topikolók (hehe, csetelõk) meg egyre türelmetlenebbek már 😊)

Nieleen

hykao
???
mi ebben a ráció?
az UO-ról szól a cset, és a megválaszolatlan kérdések is, nem?
azaz, ha lenne külön UO topik, akkor ott menne ugyanez. mi lenne a különbség?
Dichter
a 8000 négyzetméteres pályán? Sok sikert hozzá.

DONGUBA
Basszatok meg nagyon jo a multi most eppen berlinben jartam irtottam a geciket aztan beultem tankba azt adtam nekik.

fitutufi

ranGer2
Honnan lehet szedni?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Forrest Gump
Addig felmegyek és bóklászok a pályán. Keresek jó kis kemper helyeket.😄DD
Dichter
Na látod, ezért kértem hogy lehessen UO topic is.

hykao
nem ez a lényeg, hanem egy rövid kérdésre egy rövid válasz bele kéne, hogy férjen, ha már chat-szoba lett a topik...
Devilke
Nyugi nem sokára lesz.

Forrest Gump
Szia Bill! A hungs.hu-ra feltudtam menni, de nincs fenn senki.TDM.es szerver.
Yossarian
akinek nem tetszik, az nem olvassa

Nieleen

hykao
nálam az, hogy 2.cd azt jelenti, hogy második cédé.
az hogy valamelyik madár épp a második cédét tölti, még nem egyértelmûsíti, hogy ez a szar 2 cd-s bazz.

a sok cset mellet nem fér már be egy olyan válasz, hogy: 2 cd-s, mi?
gyökérnek lenni könnyebb, igaz?
Hentes Bill
velem is ez a helyzet

Boldog Karácsonyt!

ranGer2
#20743 ??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hykao
aham, nem inkább az irc-et kéne használni a csetelésre?
a fórumot, meg fórumozásra?
DONGUBA
Hat nekem azase is latja az uj codot es mar jatszottam is multit a kursk palyan es gigajo

Forrest Gump
Hi! Nálad külön játéknak látja az UO-t az ASE? Vagy valamit kell vele csinálni, mert az enyém magát a játékot sem látja.
Felmennék, de nem tudok !
Ezt írja ki ...
Eltérõ verziójú szerver: 1.41

Mit kell csinálnom ?

Yossarian
Hmmm, bocs a csetelésért!

Egyébként meg: szerkesztés, keresés ezen a lapon "CD" az elsõ 5 találat azt írja, hogy 2.CD. Ezexerint tehát hány CD-s? De a kedvedért mától csak azt írjuk be egy topikba, hogy az adott gém hány cédés és zárhatjuk is. Jó lesz így?

Nieleen

12346
melyiket érdemes leszedni? a money félét, vagy clonecd-set, vagy hót 8?
tom, olvassak vissza, elkezdtem, de már uncsi ez a cset fíling.
thx!

Dietrich

Dietrich
de olyanokat kérdeznek soxor amire fél perc alatt megvan a válasz ha nem akar visszakeresni.
ott a link nézd meg.

Dietrich
senki nem megy rá? 0/34

hykao
Nem is lenne gond a visszaolvasással, ha nem alakulna át a topik chat-szobává...
Figyi... ha ezeket a játékokat kikapcsolt géppel végig tudja nyomni akkor az UO-val se lesz gondja!

Dietrich
de azt még nem tisztáztuk le hogy a gépet bekapcsolta? 😊

Dietrich
Régen a warez fórumokra ezt írták felülre:

"ne csak írj olvass is" 😊

http://callofduty.hu/coduo_mp.php

Dietrich

kifelejtetted a NFS és a sims összest. 😊

Yossarian

Nieleen

Punkerwork
MOHAA:B-t + RTCW-t kihagytad

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

grebber
Hány küldetést tartalmaz az United Offensive???

Next PC upgrade: 2022