Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
lehet, hogy a CS játékmenete jó multin, de amit én láttam ott minden csak zöld...zöld...még zöldebb..színû.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szerintem meg jo lesz ez a game csak 1-2db patch aztan mar KURVA JO LESZ! 😊

De tényleg vanak benne hulyesegek de melyik jatekban nincs? 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
szerintem akik az unalomig nyúzott s&d szerverekre járnak csak és csukott szemmel is tudnak rajta már játszani az új módok, UO multi nem fog bejönni.
Én ezért is örültem mikor kijött a HQ de már az is uncsi kezdett lenni és végre megint van változás. Én igenis élveztem az új mapokat és fegyvereket (az más kérdés, hogy van mit beállítani rajta hogy ne menjen full tdm módba az egész)az egész csak pár óra szórakozásról szól nem kell vér komolyan venni.

A grafika...én speciel nem bánom hogy ilyen..az a lényeg, hogy a nagy többségnek játszható míg a doom3 már single módban is alig mert az a jövõ játéka és baromian unom a fellengzõsöket hogy "1.000.000 Ft-os gépem van és szar az egész" kezdetû mondatokat.
Akinek nem vált be az ne menjen az UO szerverre akinek meg igen az ne kapcsolja be az aimbotját..😊

A fentiek akinek nem inge ne vegye magára.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

bon
Ime az nfo szövege:
This Crack works properly on all OS in the l8r Levels
* We don´t need Anything so Stop wasting our Time *
More Starforce Cracks Coming soon so stay tuned ...

mondjuk én végigjátszottam a játékot és nem volt vele gond. kivéve, hogy rövid volt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fitutufi
minek crackfix ? 😄
lóál

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

bon
Üdv ez érdeklen: Call of Duty: United Offensive (c) Activision *CRACKFIX* Köszi.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fitutufi
nah má megvan most a bombázoknál vagyok valami bombát ekll damage vagy ileysmi vagy nmetudom azt h kell ?

fitutufi
3. pályánál hogy kell a hídon átmenni ?

KM
Elmondtad. Meghallgattuk. Nem kell dramatizálni a dolgot...

Hentes Bill
helyes, legalább nem foglalod a helyet a szervereken, úgyis fullon vannak

Boldog Karácsonyt!

jo nemisfogok de attol meg a velemenyem elmondhatom bazz szabad orszagban elunk!!..szerintem elkurtak a multis reszt szevasz a singlet meg vegigviszem szerintem

Hentes Bill
akkor nem kell vele gémelni, ennyi

Boldog Karácsonyt!

ram ott jott ram a sirogorcs amikor meglattam az uj grafikat hat az egesz olyan mint egy rosz mese

hat szerintem egy rakas fos igy roviden

magus
Azért el kellett volna dönteniük, h egy olyan jatek folytatasat csinaltak meg, ami a cs szintjen volt, vagy egy ujabb enemy territory-t csinaltak belole, mert kb ottt van ez.

Ez is egy vélemény.
A telepithetõ gépfegyver ellen épp a tank lenne jó,vagy az hogy annak a mennyiségét is szabályozni kéne csapatonként.
Itt ot valóban lehet hogy javitgatni kéne rajta,de szerintem jó lesz ez.
Ami nekem fura hogy az angoloknak az az oldalt fogós fegyvere,meg nem mondom mi a neve,hát az szerintem most teljessen idétlenül van a figura kezében.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hentes Bill
azért ennyire nem vészes... sztem kifejezetten jó 😊 csak nagyobbak lennének a szerverek... 😞

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
átállítottam az volt a baja.

magus
EZ EGY KUPAC SZAR

Dominionban lattam eddig, az elso 4 (?) palyat, de nem tudom eldonteni, hogy ez a masolasvedelem benne, vagy a keszitok akartak minket megviccelni, vagy ez TENYLEG az...

mp44- uberbrutalmegahiperallatfegyver
ppsh- lolmar. no komment, ezt ki kell probalni
sniper- pff. gyenge, mi ez a celkereszt? lol
letelepitehto gepfegyver - rotflmao. az egesz jatek a kempelesbol all. 4 ember lerak egy zaszlohoz egy ilyet, vedd be...
raktak minden nephez, egnaganthozhasonlo fegyvert, az egesz jo.
az uj kiszpisztoly modellek, azok viccesek😄 angoloknak egy western hatlovetu, az oroszoknak egy scifi fegyver.

A jatekmenet dominionban, hat, a battlefield (a netkod altal okozott fejetlenseg, itt a jatekba van beleepitve), a serious sam (kb annyi taktika van benne igy publicon) és a cod (egy nagyon jo jatek alapjai) kevereke. Tobbit nem probaltam ki, e egy idore ezt a sokkhatast ki kell hevernem

A jarmuvek kb ugyanugy iranyithatoak mint a bfben, de szerintem teljesen hazavagtak a cod igazi lenyeget, kb egy arcade lebutiott bfhez lehet hasonlitani.

A grafika, háááát, az uj palyak szinkavalkadja meg sem emlitem hogy nez ki low-on (leszarom, en is itt vagyok).

Erre meg azt sem lehet mondani hogy nice try....

Egy kov patchben talan, de igy semmifelekeppen.

Hentes Bill
CoDMP.exe-re állítsd vissza. na én megyek gémelni

Boldog Karácsonyt!

I.C.ram
Tuti nem a VGA-val van a gond. Egyszerûen gagyi a láng. Olyan mintha vízágyúval lõnék. Ha megnézed Wolf-ET-ben ezerszer jobban ki van dolgozva a flamer, sokkal élethûbb.
Dietrich
engem nem engedett be.
próbáljuk..

Dietrich
mohisok is az obi-n vannak ahelyett hogy indítanának egy UO-s szervert 😊

Hentes Bill
HQ-ra megyünk?

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
akkor ma nem megyünk.

Dietrich
arra ne adj mert jobb vga és más beállítással lehet szebb.

Hentes Bill
mondtam... tele van, mint a déli busz

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
fullon van ráadásul

I.C.ram
Köszi, idõközben megtaláltam 😊 Hát nem valami szép a flamer lángja WOLF-ET-ben sokkal szebb volt.
Hentes Bill
hát most már még kíváncsibb lettem, olyan pingek vannak ott...lehet, hgoy marad az obi 😛

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jó ez a csúzli

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nem nehéz. állítsd be, hogy a bosnyák szervereket lássa az ase, nincs sok 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
megyek ha megtalálom az ip-t 😊

Hentes Bill
asszem. gyere próbáljuk ki. csak nehéz bejutni. 32 hely van

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
tört?

Dietrich
bunkerben vagy fedezék mögött van az ellen 😊

Hentes Bill
megyek gémelni arra a bosnyák szerverre, kíváncsi vagyok milyen 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich

Dietrich
én eldobtam aztán már rohantam is bele..löttem folyamatosan közben és 1x el is találtam egy brittet 😊

Hentes Bill
jó, akkor mire használjam? 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
najó de a lángszorót nem is arra találták ki hogy géppityus ellen lövöldöz vele 😊

Dietrich
zászlókat kellett lerakni. mittudomén milyen mód. 😄

a basis a legegyértelmûbb...szétkellett lõni 😄

Hentes Bill
különben nem egy nagy szám a lángszóró. pl jön veled szembe az ellen, kb 2-3 mp, míg folyamatosan nyomni kell rá a tüzet, addigra már rég hulla vagy egy jobb játékos ellen.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jah... benyomsz pár füstgránátot, és mehet a rohaaaaaaaaaaaam 😊)) de jót lehet így rusholni, semmit nem látsz 😊

Boldog Karácsonyt!

I.C.ram
Azt látom, hogy ez a Reichstag, de melyik mód ez? Domination, vagy mindegyik módban van a városos pályákon?
Dietrich
ja és az ott a kezemben egy új német fegyver. 😊

Dietrich
Fûstgránát után semmit sem látni.

Dietrich
Az történetesen a Berlin map.
Városi pályákon van és általában az alagsorban.