Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
DE MÁR KILÕTTEM AZT A QVA TANKOT!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dietrich
már nekem is akadozik néha az UO single módban.

Igaz szedek le 2 különbözõ helyrõl is + böngészõ is megy.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

balcooo
Öööööb.. a "Take out" az inkább "Iktasd ki"-t jelent ebben a szövegkörnyezetben..

Dietrich
mit?

akkor a neten mi terjedt el és a boltokban? Beta verzió?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dietrich
"Az UO mán megjelent?"
ez tényleg LOL 😊

bazza
Hátha válaszol valaki:

Asszem a krakkói pályán, amikor beront egy tigris egy házba, én kilövöm...de nemtudok továbbmennni, mert a németek csak jönnek és jönnek...."Take out the Tiger Tank" Ez most mit is jelentsen? "Rakjam ki a tigrist?"

fitutufi
Turn of the fuel No1. Engine vmi ilyesmi de nem tok semmit kikapcsolni meg merre kell hol van és mit ????????????????????

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dietrich
ugyanazzal amivel megcrackelted az alapot még1x megkell.

Dietrich
hát akkor nálad van a hiba ez egyértelmû. Mondjuk jó lenne ha megadnád milyen hardwered van talán kapsz segítséget is valakitõl.
Drivert nem kellene frissítened?

fitutufi
de nem tom hol kell és mit

dr Kotász
TAB és le van írva.
fitutufi
ott mit kell csinálni a bombázóknál amikor megsérülünk és vmi fuelt emleget find tudja vki ? hol kel és mit keresni vagy mit csinálni ????
plz help

az Activision nem adja ki , mert nagy bukás lenne azt mondják 😞((

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Beagie
majd karácsonykor

www.gtr-masters.hu

Falconer
Mét?
Nem olvastam az elõbbieket
De mikó jelenik meg az UO

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

küöl nincs vmi crack a sima cod single exejéhez, mert felrakta az uo az 1.4-es cracket, és onnantol a sima cod nem indul😊

Solid Snake
Serialz mánia

YE8K-W3H2-P8GU-S2YW-5BDD
K8SY-3TK4-8WSD-DHK3-82BF
GE42-84D3-TK44-DPG8-50A1
K822-HU34-UG3H-EUKH-9979
3H3U-2KK8-YHTK-4D32-AF15
WHP8-4322-H3D8-48W4-418D
HDT2-G3TW-PX8E-SUHG-DC9F
38SW-YE2H-WX8H-2T3Y-5F79
TKSK-4DT8-3PK3-K2T4-7C93
UYXS-WUSU-2G3W-Y4UW-BF07
3XS2-WPUX-SUYT-PK3W-97EC
4YHE-SS3P-HSUP-P34S-7AEE
8Y4E-4UXS-8Y2W-HH84-0BB9
X4KG-33UG-GUU2-KEX3-7509
GT3W-24X2-XS8Y-E4G2-69DA
YW3T-3YDS-TX2T-GYY3-AE86
HKHE-3T2D-X3SP-UYH3-F309
3PTP-2HY2-YSGU-SX32-AE69
TTDP-SPU3-D2YW-E3TS-4A8C
XPED-3XUW-T3S2-2TX3-967F
D2YW-4P33-SK4E-PED4-7356
S2WS-TWEH-EXKH-G8ST-6869
P4GU-SE8T-YYKW-DXPS-1CD3

bodesz
LOL

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

serious
Nemtom, haverom adta, de neki ugyanaz és megy

Falconer
Mármint ha az alapról van szó...
Az UO mán megjelent?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nekem is megy CD nélkül, a multi is
Sõt, nincs is telepítve, hanem könyvtáranként lett bemásolva egy mappába

Dietrich
melyik verziót szedted le? Money-t?
Mert azzal nem csinált semmi ilyen hibát.

Dietrich
Ez mihez kell?
Merthogy cd nélkül fut nekem a game single módban a multit most nem tudom megnézni....
Eddig bevolt tõltve a daemontools-ba 😊

Dietrich
jaaaa... 😊

szóljál annak aki az eddigieket csinálta neked. 😄

Dietrich
akkor 4 van 😊

Tartok tõle, hogy az UO single módot most se fogom játszani egy darabig. 😊

ricsi1
magamra gondoltam,már vagy 2 hete ez van xD

Dietrich
na most lehet hogy rosszul emlékszem a pályára, de van ott egy mesterlõvész puska az emeleten az ablaknál és a német tiszteket kell lelõni vele..3-t. Utána a többit a ruszki tüzérség megoldja.

Dietrich
valamivel erõsebb gép kell mint az alaphoz.

serious
CAPONEE!!!!! TE HOGY OLDOTTAD MEG AZT A HIBÁT HOGY NEM INDUL A JÁTÉK, MERT VALAMI HANG FILE HIBÁT ÍR KI??????????????????????????????????????????????????????????????????????? MERT NEKEM IS EZT IRJA KI ÉS NEM TUDOM MIT KELL CSINÁLNI! VALAKI SEGITSEN!

donneck
Ja bocs másik palyan vag: a pavlov-házban. Bocsi átbasztalak

bodesz

ranGer2
REDI KOMREDZ!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Axon
Azzal csak az a problémám, hogy nem vagyok egy profi angolos. A magyarítást rátöltve pedig nem tudom használni a mentett állásaimat.

Axon
Köszi! Megkeresem és likvidálom a tankokat.

[HUN]PAStheLoD
háj mindeki!

ilyen reg fix nincs cod hoz ? hogy feltudjam tenni UO-t ? mert fenn van alap CoD , de új windóz nó regisztry :/

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

donneck
4 darab van, a német arcvonalon irányítják a védelmet. Az emeletrõl pont látni õket egy-egy fejes és a németek nem kapnak több erõsítést

donneck
A német tiszteket kell lesiperezned, amúgy TAB és ott a feladat

Ha jól emlékszem, akkor találsz a házban bazokat vagy valami ahhoz hasonlót, és ki kell lõni vele a tankot közben meg védened, kell a házat.

Forrest Gump
bon
A crackfix-hez senkinek sincs egy linkje?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

serious
PLEASE valaki SEGÍTSEN!!!!! nem indul el a kieg, mer valami audio hibát ír ki. LÉCCI SEGITSEN VALAKI!!!!!!

bodesz
van vkinek felesleges kódja smswebre ahonnan lehúzta a gamet de már nemkell neki a kód mert akkor odaadhatná amig leszedem én is a gamet

Axon
Elakadtam az eredeti Cod-ban. Lehet, hogy már volt errõl szó de jódarabon visszaolvastam és nem találtam errõl semmit.

Már az orosz küldetéseknél járok és az aktuális küldetés elején egy mesterlövész puskával kell kilõni egy hatalmas ház ablakaiból a németeket. Majd megrohanjuk a házat és behatolunk. Itt nem tudom mit kell csinálni. Már felmentem a ház legfelsõ emeletére le is jöttem. A társaim harcolnak a megállás nélkül özönlõ német katonákkal. Az épülettõl nem messze egy német tank ágyúz folyamatosan. Mit tegyek?
Elõre is köszi a választ.

bazza
Asszem a krakkói pályán, amikor beront egy tigris egy házba, én kilövöm...de nemtudok továbbmennni, mert a németek csak jönnek és jönnek...."Take out the Tiger Tank" Ez most mit is jelentsen? "Rakjam ki a tigrist?"

Bandew
Amúgy valahogy nem annyira hangulatos ez a kieg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na én is kipróbáltam a UO-t.
Csak tudnám miért akad ENNYIRE, amikor a sima CoD teljesen simán futott?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dietrich
vannak új fegyverek lesz😊

Pliz segitsetek.Felinstalláltam a Call of dutyt utána rátettem a kiegászitölemezt.És a kiegészitõlemez crackját bemádoltam az eredeti mappájába.És amikor elinditom a kieg .lemezt még csak felsem ismeri hogy feltettem a gépre?

ricsi1
(kéne egy új logo)